Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone 6s Plus - 16GB, 32GB, 64GB, 128GB prijzen, uitleg en informatie

iphone 6s plus

De iPhone 6s Plus is de opvolger van de gewone iPhone 6 Plus en werd geïntroduceerd op het Apple Event op 9 september 2015. De 6s Plus met zijn 5,5-inch scherm heeft een resolutie van 1920x1080 pixel en is een flinke slag groter dan het 6S model (dat ook in september 2015 verscheen). Ook deze smartphone heeft een flink aantal verbeteringen. Zo is deze sneller, heeft de 6S Plus nieuwe functies zoals 3D Touch én beschikt deze telefoon over een nog betere camera!

De belangrijkste eigenschappen van de iPhone 6s Plus samengevat.

  • Enorm groot en duidelijk beeldscherm van 14 centimeter (4,4 inch)
  • 3D Touch, een nieuwe techniek vergelijkbaar met een rechtermuisknop
  • De allersnelste A9 processor
  • Nóg scherpere camera
  • Slechts 7,3 mm dun
  • 16GB, 64GB of 128GB opslagcapaciteit; voor ieder wat wils

iPhone 6s Plus aanbiedingen vergelijken

De  iPhone 6s Plus is bij bijna alle providers te verkrijgen. Selecteer hieronder jouw gewenste 6S Plus model met 16GB, 64GB of 128GB. Op basis van de hoeveelheid internet, SMS´jes, welke provider, hoeveel je maandelijks wilt betalen en de internetsnelheid kun je hier de goedkoopste 6S Plus bestellen:

De tekst over de 6S Plus smartphone gaat verder onder deze abonnementen vergelijker!

iPhone 6s Plus 32GB

iPhone 6s Plus 128GB

Verschillen tussen de 6s Plus en 6 Plus iPhones

Ook dit nieuwe type Apple smartphone heeft een aantal interessante verbeteringen. Wij hebben deze verbeteringen voor je op een rijtje gezet, zodat je over de belangrijkste details op de hoogte bent.

Vliegensvlugge A9-processor in de iPhone 6s Plus

Dankzij zijn A9 processor met 1.84GHz en 2GB ram is deze smartphone een stuk sneller dan zijn voorganger, welke beschikte over een A8 processor met 1.4GHz met 1GB ram.

Force/3D Touch

Gloednieuw op de 6S en 6S Plus is Force Touch, vergelijkbaar met de rechtermuisknop op een computer. Druk hard of zacht op het scherm voor extra opties.

Camera van 12 MP

Deze nieuwe telefoon heeft een verbeterde camera voor nog mooiere foto's!

4K video opnemen

Ook de video functie is verbeterd, waardoor deze 6s Plus nu in 4K kan filmen! Dit resulteert in haarscherpe video's en foto´s. Omdat YouTube ook 4K kwaliteit ondersteunt kan de 6s Plus als een goede vlogcamera worden gebruikt.

7.3mm dik

Met al deze nieuwe mogelijkheden en verbeteringen is deze telefoon wel iets dikker dan zijn voorganger, een kleine 2 millimeter. Daarmee is de telefoon ook 20 gram zwaarder (192 gram ten opzichte van 172 gram).

Kleuren van de iPhone 6s Plus

De Apple iPhone 6s Plus is beschikbaar in maar liefst 4 kleuren: spacegrijs, goud, roségoud en zilver. Daarmee is er dus 1 keer extra dan in eerdere generaties van de Apple smartphones als de smartphones uit 5S en de 6S series.

De opslagcapaciteit

Sla jij enorm veel foto's en video's op, of juist niet? Download jij dagelijks de nieuwste app, of hou je je smartphone zo schoon mogelijk? Met 16GB, 64GB en 128GB opslagcapaciteit is er voor elke gebruiker een geschikte hoeveelheid geheugen beschikbaar!

Wat kost een iPhone 6s Plus nu?

Losse iPhone 6s Plus kopen - zonder abonnement – de beste en goedkoopste aanbiedingen

Een losse iPhone 6s Plus kopen, zonder abonnement? Bij de diverse aanbieders kun je terecht voor een losse Plus variant van de 6S. Hieronder vindt je de 3 tot 5 (aller)beste prijzen van dit moment, voor deze smartphone.

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 2000

Kleur

Ook in refurbished staat is de 6S Plus in 2018 nog goed te krijgen, liever een refurbished variant van deze smartphone klik dan hier: refurbished iPhone 6S Plus toestellen op prijs vergelijken bij verschillende webwinkels en aanbieders.

iPhone 6s plus - bestellen