Back to Top

iPhone 7 – Sim Only abonnementen en aanbiedingen

Sim only abonnementen vergelijken

Op iPhone.nl kun je eenvoudig en snel sim only abonnementen vergelijken van verschillende providers voor de iPhone 7. Alle Sim Only abonnementen zijn ook voor andere mobiele telefoons te vergelijken naast de iPhone 7, 7 Plus, 6s, 6s Plus, 6, 6 Plus, 5s, 5c, 5, 4s en 4 zoals Android telefoons van Samsung, Huawei en LG. Zo vergelijken wij Sim Only abonnementen van Simpel, Ben, Youfone, Hollandsnieuwe, Tele2, T-Mobile, Telfort, Simyo, Vodafone, KPN, Ziggo en Robin Mobile.

Alle Sim Only abonnementen staan gesorteerd van hoog naar laag op prijs gesorteerd. Naast de provider staat een tabel met de informatie over het aantal belminuten, databundel en sms’jes.  Zo weet jij met bovenstaande sim only vergelijker precies waar jij het goedkoopste uit bent.

Voor wie is een iPhone 7 sim-only abonnement geschikt?

Een sim only abonnement voor een iPhone 7 of een andere smartphone is geschikt voor mensen die toch nog even langer door willen met hun huidige mobiel. Het abonnement van hun huidige provider is vaak afgelopen en hun (oudere) telefoon werkt nog naar behoren. Het aanschaffen van een nieuwe iPhone of Android toestel is namelijk een grote investering  en daarom kiezen veel klanten voor een sim only abonnement.

Wat is het voordeel van een iPhone 7 sim only abonnement?

Het voordeel van een iPhone 7 sim only abonnement is dat het per maand altijd voordeliger is dan een nieuwe telefoon iPhone met een abonnement. Het maakt dan niet uit welke nieuwe mobiel je aanschaft of het nou een Apple iPhone 7 is of een Android van Samsung. Je bespaart maandelijks tientallen euro’s ten opzichte van een nieuwe mobiel met abonnement. Het voordeel hiervan is dat je een hogere internetbundel, meer sms’jes en meer belminuten kunt hebben voor een veel lagere prijs. Sim only abonnementen worden vaak gebruikt door mensen die toch nog even langer met hun telefoon willen doen dan een compleet nieuwe mobiel aan te schaffen met abonnement.

Let op bij het bestellen van een sim only abonnement dat je aangeeft welke soort simkaart jouw telefoon nodig heeft. Een iPhone heeft bijvoorbeeld een nano simkaart nodig. Daarnaast zijn er diverse Android telefoons die een micro simkaart of een reguliere grotere simkaart gebruiken. Het is dus goed om hier op te letten tijdens het kopen van een sim only abonnement.

iPhone 7 Sim Only providers

Jij kunt hier snel en eenvoudig sim only abonnementen van Simpel, Ben, Youfone, Hollandsnieuwe, Tele2, T-Mobile, Telfort, Simyo, Vodafone, KPN, Ziggo en Robin Mobile vergelijken. Het goed en slim vergelijken kan euro’s per maand schelen en extra internet of belminuten opleveren tegen voor dezelfde prijs.

Lees ook: Hoeveel internet heb ik nodig bij een iPhone abonnement?