Back to Top

iPhone 8 abonnementen - vergelijken en afsluiten

Apple iPhone 8 abonnementen vergelijken of afsluiten. Bekijk en vergelijk hieronder een iPhone 8 met abonnement (64GB / 256GB, zilver / goud / spacegrijs) bij verschillende providers.

iPhone 8 64GB

iPhone 8 256GB

iPhone 8 abonnementen – handig in een overzicht

Hierboven op deze pagina vind je een handig overzicht met de goedkoopste iPhone 8 abonnementen / aanbiedingen. Het gaat hier dus om mobiele telefoonabonnementen met een nieuw iPhone 8 toestel, waarbij je zelf kunt kiezen voor welke mobiele provider je gaat, en voor welke versie van de iPhone 8 (geheugengrootte en de kleur).

Apple iPhone 8 64GB met abonnement of een Apple iPhone 8 256GB met abonnement?

Selecteer eerst op geheugen / opslagcapaciteit. Zoals je wellicht weet kun je kiezen uit een Apple iPhone 8 64GB met abonnement en een Apple iPhone 8 256GB met abonnement. De een hoeft hierbij niet beter te zijn dan de ander, het is net wat het beste bij jouw situatie past. Sla je weinig op je smartphone op, dan kan de iPhone 8 64GB met abonnement een prima keuze zijn, sla je daarentegen veel op met je telefoon, dan kan een nieuwe iPhone 8 256GB wel eens de betere keuze uit deze twee zijn. Als je de opslagcapaciteit hebt gekozen, dan worden vervolgens (alleen) aanbiedingen gepresenteerd van iPhone 8 64GB abonnementen of iPhone 8 256GB abonnementen, die je vervolgens kunt vergelijken op allerlei aspecten. Noot: uiteraard ligt het maandbedrag voor een abonnement met iPhone 8 256GB hoger dan het maandbedrag voor een abonnement met iPhone 8 64GB.

Liever een hele andere 2017 smartphone? Kijk dan eens bij de iPhone 8 Plus abonnementen of de iPhone X abonnementen. Deze kunnen een goed alternatief zijn, waarbij je er wel rekening mee moet houden dat deze toestellen iets duurder zijn, dit zie je dus ook enigszins terug in je maandbedrag.

iPhone 8 32GB en iPhone 8 128GB niet te kopen / bestellen

Zoals je hierboven al ziet, kun je niet kiezen voor een iPhone 8 32GB met abonnement, en ook niet voor een iPhone 8 128GB met abonnement. De reden hiervoor is simpel; Apple heeft ervoor gekozen om bij de iPhones van 2017 geen 32GB versie meer te produceren, en ook om de 128GB variant achterwege te laten. Waarschijnlijk moet de 64GB variant en de 256GB variant voor veruit de meeste mensen genoeg zijn.

Apple iPhone 8 met abonnement verder samenstellen

De vergelijker maakt het via de filters mogelijk om te selecteren op de grootte van de gewenste internetbundel (dus de data / het aantal MB’s / GB’s; van 0 MB tot onbeperkt), op het aantal belminuten (van 0 minuten tot onbeperkt), en de eenmalige kosten (van 0 euro tot aan de prijs in euro’s van je iPhone 8 toestel). Zo kun je het aanbod van Apple iPhone 8 abonnementen verder verfijnen, en op maat maken, in lijn met je wensen.

iPhone 8 abonnementen – welke provider kies ik?

iPhone 8 abonnementen zijn af te sluiten bij alle bekende providers die actief zijn op het gebied van mobiele telefoon abonnementen in combinatie met toestellen, zoals: Vodafone, Tele2, KPN, T-Mobile, BEN, Telfort en Hollandsnieuwe. De iPhone 8 vergelijker hierboven op de pagina geeft je informatie over de actuele iPhone 8 aanbiedingen en condities die de providers hanteren bij het afsluiten van een abonnement, zodat je de voor jou meest gunstige provider kunt uitkiezen. Dit hoeft niet altijd de provider te zijn waarbij je nu je abonnement hebt lopen, maar kan net zo goed een andere provider zijn die een betere aanbieding heeft voor een iPhone 8 met abonnement.

Goedkoopste Apple iPhone 8 abonnementen – 1 jaar of 2 jaar?

Jij wilt natuurlijk zo prettig (en goedkoop;-)) mogelijk de iPhone 8 aanschaffen. Dit kun je doen door een 1 jarig iPhone 8 abonnement af te sluiten of door een Apple iPhone 8 abonnement af te sluiten voor de periode van 2 jaar. Je iPhone 8 is hierdoor eigenlijk niet goedkoper, maar je omzeilt op deze manier wel de (best wel hoge) eenmalige kosten die je anders hebt voor het aanschaffen van de iPhone 8. Je Apple iPhone 8 wordt bij een abonnement voor 2 jaar of voor 1 jaar mee gefinancierd in je bundel. Dit noemt men ook wel een ‘toestelbundel’, wat wil zeggen dat je je toestel afbetaalt in 12 of 24 maanden. In feite is dit een lening. Veel mensen ervaren dit als prettig, en een mogelijkheid om het gewenste toestel toch te kunnen kopen. Hierboven in onze vergelijker voor iPhone 8 abonnementen hebben wij zowel abonnementen voor 1 als 2 jaar om te vergelijken. Bij een 2 jarig abonnement i.c.m. een iPhone 8 is je maandbedrag doorgaans lager, omdat je dan dubbel zoveel tijd hebt om het totale bedrag van de iPhone 8 af te betalen. Dit kan zomaar 20 tot 30 euro per maand schelen. Op de website van de aanbieder van het abonnement kun je doorgaans kiezen voor 1 of 2 jaar, terwijl in de vergelijker hierboven veelal Apple iPhone 8 aanbiedingen voor 2 jaar worden gepresenteerd.

Abonnement met iPhone 8 in de kleuren zilver, goud en spacegrijs

Op de website van de aanbieder/webwinkel kun je tot slot ook de keuze maken voor de kleur van je iPhone 8. Je hebt over het algemeen de keuze uit een abonnement met iPhone 8 in de kleuren spacegrijs, zilver en goud, maar dit hangt ook af van de voorraad van de webwinkel waarvoor je kiest. Heeft een webwinkel niet jouw kleur op voorraad? Kijk dan even bij een van de andere webwinkels die je bij het aanbod in de vergelijker vindt.

Waarom kiezen voor de Apple iPhone 8 met abonnement?

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom je kiest voor een iPhone 8 met abonnement, en niet voor bijvoorbeeld een Apple iPhone 7 met abonnement. Uiteraard is de iPhone 8 (samen met de iPhone 8 Plus en de iPhone X) op dit moment (van schrijven) het nieuwste iPhone toestel dat je kunt kopen. Veel mensen willen het nieuwste toestel in hun bezit hebben, vooral jongeren. Dit kan dus een reden zijn, maar ook het feit dat de iPhone 8 betere specificaties heeft dan zijn voorgangers als de iPhone 7 en de iPhone SE. De iPhone 8 heeft bijvoorbeeld intern de gloednieuwe A11 Bionic chip, waarmee een werkgeheugen gemoeid is van 2GB RAM en 3GB RAM-geheugen voor de iPhone 8 Plus. De iPhone 8 en de iPhone 8 Plus zijn dus sneller in het gebruik. Ook heeft de iPhone 8 weer een net iets betere camera dan zijn voorgangers (4K filmen is nu mogelijk). Als de glazen behuizing jouw voorkeur heeft kan dit een andere reden zijn om juist te kiezen voor de Apple iPhone 8 en niet voor een van de Apple iPhones van eerdere generaties.

Liever een iPhone 8 toestel zonder abonnement?

Ben je na het lezen van de teksten hierboven tot de conclusie gekomen dat je liever een iPhone 8 zonder abonnement wilt kopen? Ook dat kan natuurlijk. Klik dan op de link hieronder, je keert dan naar de pagina waarop je aanbiedingen van losse iPhone 8 toestellen op prijs kunt vergelijken.

Losse iPhone 8 toestellen bekijken en vergelijken.

Ook een iPhone 8 abonnement is in feite een lening

Tot slot willen we nog benadrukken dat het afsluiten van een mobiel telefoonabonnement (tegenwoordig) wordt gezien als het afsluiten van een lening. Vandaar dat je tegenwoordig ook het ‘Geld lenen kost geld’ logo ziet bij abonnementen zoals hierboven gepresenteerd.

iPhone 8 - bestellen

Kleuren:
  • Geheugen: 64GB - 128GB - 256GB

    Prijs: Los refurbished toestel vanaf €170.00