Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone nieuws - het laatste Apple iPhone nieuws - alle berichten en artikelen (pagina 172)

Bekijk hier het beste en laatste iPhone nieuws, met artikelen en berichten over Apple, alle soorten iPhones, apps, koopadviezen, reviews, informatie, tips, sociale media, geruchten en meer. Je leest het laatste iPhone nieuws hier als eerste!…

Filter nieuws:

iPhone 5s en iPhone 5c op 25 oktober in Nederland

De officiële aankomstdatum voor de nieuwe Apple smartphones in Nederland is bekend: 25 oktober. Vanaf dat moment zijn de 5s en zijn kleurrijke broertje, de 5c, op te halen in de Apple Store.

  • donderdag 10 oktober 2013 15:42

iPhone 5s mateloos populair

iPhone heeft een recordaantal iPhone 5s en 5c toestellen verkocht. Om precies te zijn gaat het hier om maar liefst 9 miljoen toestellen. Apple heeft nog nooit eerder bij een release zo veel iPhones verkocht.

  • maandag 23 september 2013 15:24

iPhone 5C en iPhone 5S accessoires

Nieuwe iPhones zijn in aantocht en dat betekent gloednieuwe accesoires. Hier lees je welke accesoires jij kunt verwachten voor de iPhone 5c en iPhone 5s.

  • zondag 22 september 2013 18:49

iPhone 5s en 5c prijzen bekend

Apple heeft de prijzen van de nieuwe Apple iPhone 5s en 5c modellen nu officieel bekend gemaakt. Het paradepaardje, de 5s, gaat vanaf € 699 euro kosten en de 5c zal beschikbaar zijn vanaf € 599.

  • dinsdag 10 september 2013 21:35

Apple presenteert twee nieuwe iPhones

Het is weer tijd voor nieuwe Apple iPhones! Zojuist zijn een nieuwe iPhone 5s en een goedkopere, budget-iPhone 5c geïntroduceerd. Lees hier al het nieuws!

  • dinsdag 10 september 2013 15:24

iPhone 5s krijgt waarschijnlijk A7 processor

Via een Chinese bron is uitgelekt dat de iPhone 5s waarschijnlijk over een gloednieuwe A7 processor gaat beschikken, gecombineerd met een 8 megapixel camera. Verdere specificaties lees je in dit artikel!

  • maandag 9 september 2013 15:28

iPhone 5s vingerafdrukscanner foto's uitgelekt

Er zijn een aantal foto's uitgelekt van de vingerafdrukscanner die zich waarschijnlijk op de homebutton van de iPhone 5s gaat bevinden. De geruchten gingen al eerder rond, maar de foto's bevestigen ons vermoeden: de iPhone 5s krijgt een vingerafdrukscanner!

  • woensdag 4 september 2013 12:08

iPhone 5s wordt beschikbaar in goud

Het is eindelijk zo ver: Apple gaat hoogstwaarschijnlijk in september een gouden iPhone introduceren. Deze telefoon met de 'Midas Touch' wordt tegelijkertijd geïntroduceerd als de andere 5s modellen volgens een bekende analist. 

  • vrijdag 16 augustus 2013 09:14

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek alle nieuwsberichten, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 1398 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.