Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone nieuws - het laatste Apple iPhone nieuws - alle berichten en artikelen (pagina 172)

Bekijk hier het beste en laatste iPhone nieuws, met artikelen en berichten over Apple, alle soorten iPhones, apps, koopadviezen, reviews, informatie, tips, sociale media, geruchten en meer. Je leest het laatste iPhone nieuws hier als eerste!…

Filter nieuws:

Apple brengt nieuwe iPhone 4s eind oktober in Nederland uit

Er heerst een grote verbazing: in plaats van een iPhone 5 gaat Apple een 'super' versie van zijn iPhone 4 op de markt brengen. Deze iPhone beschikt echter wel over interessante nieuwe functies zoals bijvoorbeeld Siri.

  • dinsdag 11 oktober 2011 15:15

Siri: virtuele assistent voor de iPhone 4s

Kan je af en toe wel wat hulp gebruiken? De nieuwe iPhone 4s heeft een digitale assistent ingebouwd: Siri. Ze voert graag opdrachten uit om je zo bij je dagelijkse taken te kunnen helpen.

  • vrijdag 7 oktober 2011 10:12

Oorzaak van uitstel witte iPhone 4 bekend

Het is inmiddels bekend waarom Apple de lancering van de witte iPhone heeft uitgesteld. Het uitstel zou komen doordat het licht langs de randen van de achterzijde zou ontsnappen waardoor lichtvlekken aan de behuizing ontstaan.

  • dinsdag 27 juli 2010 16:29

Apple brengt witte iPhone niet voor tweede helft juli 2010 uit

Het iets langer duren dan verwacht met de witte iPhone. De zwarte variant is direct leverbaar, maar de witte laat tot de tweede helft van juli op zich wachten met een kleine vertraging.

  • donderdag 24 juni 2010 16:22

Aankondiging iPhone 4!

Groot nieuws voor Apple fans! De opvolger van de iPhone 3GS is in beeld: de iPhone 4. Deze smartphone wordt verkrijgbaar in zwart en wit.

  • maandag 7 juni 2010 14:45

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek alle nieuwsberichten, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 1377 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.