Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone nieuws - het laatste Apple iPhone nieuws - alle berichten en artikelen (pagina 173)

Bekijk hier het beste en laatste iPhone nieuws, met artikelen en berichten over Apple, alle soorten iPhones, apps, koopadviezen, reviews, informatie, tips, sociale media, geruchten en meer. Je leest het laatste iPhone nieuws hier als eerste!…

Filter nieuws:

Per dag worden een half miljoen iPhone 5s toestellen geproduceerd

De iPhone 5s is op dit moment slecht leverbaar, aan de productiesnelheid bij fabrikant Foxconn ligt het in ieder geval niet. 

  • woensdag 27 november 2013 15:37

Hoe gebruik je slowmotion op de iPhone 5s?

De iPhone 5s heeft een paar interessante nieuwe functies waaronder de mogelijkheid om slowmotion te filmen en te bewerken. Hoe werkt deze functie nu eigenlijk?

  • vrijdag 8 november 2013 12:00

Spacegrijs populairste kleur voor iPhone 5s, blauw voor 5c

Volgens nieuwe data afkomstig van de 'Consumer Intelligence Research Partners' is Apple's spacegrijze iPhone 5s de populairste keuze voor consumenten in de VS. Voor de iPhone 5c was het blauwe toestel het populairst.

  • woensdag 30 oktober 2013 14:54

Meer dan twee keer zoveel iPhone 5s modellen verkocht als iPhone 5c

Dat de iPhone 5s populair is wisten we al. Uit een recent onderzoek van Consumer Intelligence Research Partners is nu echter gebleken dat het slimme toestel dubbel zoveel verkocht is als de iPhone 5c, zijn kleurrijke broertje.

  • maandag 14 oktober 2013 13:28

iPhone 5s en iPhone 5c op 25 oktober in Nederland

De officiële aankomstdatum voor de nieuwe Apple smartphones in Nederland is bekend: 25 oktober. Vanaf dat moment zijn de 5s en zijn kleurrijke broertje, de 5c, op te halen in de Apple Store.

  • donderdag 10 oktober 2013 15:42

iPhone 5s mateloos populair

iPhone heeft een recordaantal iPhone 5s en 5c toestellen verkocht. Om precies te zijn gaat het hier om maar liefst 9 miljoen toestellen. Apple heeft nog nooit eerder bij een release zo veel iPhones verkocht.

  • maandag 23 september 2013 15:24

iPhone 5C en iPhone 5S accessoires

Nieuwe iPhones zijn in aantocht en dat betekent gloednieuwe accesoires. Hier lees je welke accesoires jij kunt verwachten voor de iPhone 5c en iPhone 5s.

  • zondag 22 september 2013 18:49

iPhone 5s en 5c prijzen bekend

Apple heeft de prijzen van de nieuwe Apple iPhone 5s en 5c modellen nu officieel bekend gemaakt. Het paradepaardje, de 5s, gaat vanaf € 699 euro kosten en de 5c zal beschikbaar zijn vanaf € 599.

  • dinsdag 10 september 2013 21:35

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek alle nieuwsberichten, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 1411 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.