Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone nieuws - het laatste Apple iPhone nieuws - alle berichten en artikelen (pagina 175)

Bekijk hier het beste en laatste iPhone nieuws, met artikelen en berichten over Apple, alle soorten iPhones, apps, koopadviezen, reviews, informatie, tips, sociale media, geruchten en meer. Je leest het laatste iPhone nieuws hier als eerste!…

Filter nieuws:

Apple Stores ruilen iPhone 4 voor 4s

Onlangs zijn er berichten verschenen dat diverse Apple Stores in de Verenigde Staten en Canada defecte iPhone 4 16GB wit modellen omruilen tot iPhone 4s 16GB wit modellen, onzder enige bijbetaling. Waar komt dit vandaan?

  • zondag 15 april 2012 11:43

Yelp app nu werkzaam in Siri

Met de introductie van iOS 5.1 lijkt ook een integratie te hebben plaatsgevonden tussen de Yelp app en Siri op de iPhone 4s. Het is nu gemakkelijk om vanuit Siri direct over te schakelen naar de Yelp app voor bijvoorbeeld restaurant reserveringen. 

  • donderdag 22 maart 2012 09:36

Een derde gebruikt Siri elke dag

Een derde van de iPhone 4S bezitters heeft aangegeven de virtuele assistent, Siri, elke dag te gebruiken. Dit blijkt uit een onderzoek van Park Associates.

  • zondag 11 maart 2012 10:02

iPhone 4s is de best verkopende iPhone ooit

Apple heeft dit jaar de volledige top drie aan smartphones op de markt gezet. Alle drie plaatsen voor best verkopende smartphone gingen naar Apple voor de iPhone 3GS, iPhone 4 en natuurlijk de iPhone 4s. 

  • dinsdag 7 februari 2012 10:14

Siri kan niet werken op oudere telefoons

Siri wordt waarschijnlijk nooit ondersteund door telefoons ouder dan de huidige 4s. Velen denken dat de integratie van Siri slechts een verkoopreden is, dit blijkt niet zo te zijn. Er zijn hardwarematig verschillen te vinden in de 4s ten opzichte van de iPhone 4. 

  • maandag 6 februari 2012 13:07

77% iPhone 4s gebruikers is heel tevreden, slechts 2% ontevreden

Uit een recent onderzoek is gebleken dat 96% van de iPhone 4s gebruikers tevreden is, waarvan maar liefst 77% heel tevreden. Deze resultaten zijn positiever dan die van de iPhone 4, waar 93% tevreden was. 

  • vrijdag 2 december 2011 17:01

iPhone 4s is voortaan ‘Bluetooth Smart Ready’

De slimme iPhone 4s wordt nóg slimmer met Bluetooth 4.0, een update van het welbekende Bluetooth waarmee gegevens nog sneller tussen apparaten doorgestuurd kunnen worden.

  • zondag 30 oktober 2011 16:19

iPhone 4s sales meer dan vier miljoen in drie dagen

Apple heeft zojuist in een eigen persbericht aangegeven dat het bedrijf in slechts drie dagen na de lancering van de iPhone 4s maar liefst vier miljoen apparaten heeft verkocht.

  • maandag 17 oktober 2011 12:36

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek alle nieuwsberichten, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 1411 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.