Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone nieuws - het laatste Apple iPhone nieuws - alle berichten en artikelen (pagina 64)

Bekijk hier het beste en laatste iPhone nieuws, met artikelen en berichten over Apple, alle soorten iPhones, apps, koopadviezen, reviews, informatie, tips, sociale media, geruchten en meer. Je leest het laatste iPhone nieuws hier als eerste!…

Mobiele telefoonabonnement: vanaf 1 mei gelden er nieuwe regels

De maand mei is van start gegaan. Dit betekent dat vanaf vandaag de nieuwe regels omtrent mobiele telefoonabonnementen officieel van kracht zijn. Deze regels zorgen ervoor dat mobiele telefoons die worden aangeschaft via een abonnement worden gezien als krediet. Wat betekent dit voor jou?

  • maandag 1 mei 2017 15:58

Hoe zit het met de accuduur van iPhone 8?

Nog nooit eerder werd een iPhone zoveel gehypet als de iPhone 8. De meest geweldige functies schieten voorbij in het nieuwsoverzicht. Maar hé, hoe zit het met de praktische zaken? Neem bijvoorbeeld de accu.

  • zondag 30 april 2017 19:58

Zo ontgrendel je een iPhone of iPad in iOS 10

Zowel het toegangsscherm als het ontgrendelen van een iPhone is flink veranderd met iOS 10. Apple heeft de nodige aanpassingen gedaan om deze opties te verbeteren. 

  • zondag 30 april 2017 08:29

Conflict tussen Qualcomm en Apple

Uit een winst alarm van chipfabrikant Qualcomm blijkt dat Apple is gestopt met het betalen van licentiekosten.

  • zaterdag 29 april 2017 22:05

Eerste beelden van Apple's zelfrijdende auto

Ja hoor, dames en heren, de eerste beelden van de zelfrijdende auto  van Apple staan online. Lees hier hoe de Lexus zijn eerste proefritje maakte

  • vrijdag 28 april 2017 22:53

Apple: "Meer focus op video"

Na de iOS 11 update krijgt de Apple Music app een flinke make-over. Lees hier alle ins and outs en de rol van video. 

  • vrijdag 28 april 2017 21:58

Apps automatisch updaten op een iPhone of iPad

Apps worden geregeld door de ontwikkelaar geupdate om veranderingen door te voeren. Sinds iOS 7 is het ook mogelijk om apps automatisch te laten updaten. In dit artikel leggen wij je uit hoe je dit kunt instellen.

  • donderdag 27 april 2017 19:44

Grote groei voor Instagram en Twitter

Er zijn de afgelopen dagen knallende cijfers bekend gemaakt. Zo heeft Instagram 700 miljoen actieve gebruikers en maakt Twitter een enorme groei door. De teller staat bij Twitter inmiddels op 328 miljoen actieve gebruikers. Hoppa!

  • donderdag 27 april 2017 14:36

Apple Music's Carpool Karaoke verschoven naar later dit jaar

De lancering van Apple’s Carpool Karaoke is uitgesteld. De planning was om deze maand de nieuwe tv-serie van Apple Music te lanceren, maar de releasedatum is verschoven naar later dit jaar.

  • donderdag 27 april 2017 12:25

Koningsdag: Ga voorbereid op pad

Lees hier alle tips van de politie om zo veilig mogelijk op pad te gaan tijdens Koningsdag. #OranjeBovenLaatJeNietBeroven

  • woensdag 26 april 2017 12:26

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek alle nieuwsberichten, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 1431 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.