Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Nieuws over Instagram

In deze nieuwsrubriek vind je alle Instagram nieuwsberichten.

 

Ons smartphonegebruik onder de loep

Het smartphonegebruik is de afgelopen jaren flink toegenomen. Dit heeft als resultaat dat we ook steeds meer tijd doorbrengen met apps. Na grondig onderzoek van App Annie zijn er een aantal confronterende feiten en cijfers boven tafel gekomen.

  • vrijdag 12 mei 2017 16:08

Grote groei voor Instagram en Twitter

Er zijn de afgelopen dagen knallende cijfers bekend gemaakt. Zo heeft Instagram 700 miljoen actieve gebruikers en maakt Twitter een enorme groei door. De teller staat bij Twitter inmiddels op 328 miljoen actieve gebruikers. Hoppa!

  • donderdag 27 april 2017 14:36

Instagram: Meerdere foto's tegelijk posten binnenkort mogelijk

Instagram is druk bezig om nieuwe dingen te ontwikkelingen voor zijn sociale platform. Volgens verschillende bronnen is het binnenkort mogelijk om meerdere foto's tegelijk te plaatsen.

  • maandag 6 februari 2017 14:16

Nieuw: Live video op Instagram!

Vanaf vandaag is het mogelijk om te livestreamen met Instagram, ze hebben namelijk de mogelijkheid tot Live Video toegevoegd aan Instagram Stories. Gaaf! Wij zijn het direct voor je gaan checken!

  • zaterdag 28 januari 2017 12:02

Instagram Stories gids: Dit is het en zo kun je het gebruiken

Instagram heeft er een nieuwe feature bij: Instagram Stories oftewel Instagram verhalen. In dit artikel leggen wij jou uit wat het is en hoe je het kunt gebruiken. 

  • woensdag 3 augustus 2016 11:34

Hoe verwijder ik mijn Instagram account (tijdelijk uitschakelen of definitief verwijderen)?

Ben je helemaal klaar met Instagram? Dan zijn er verschillende manieren om de foto dienst te verwijderen. In dit artikel leggen we jou uit hoe.

  • donderdag 17 maart 2016 11:45

Instagram begint foto’s te laten zien op basis van algoritme

Van alle foto’s naar foto’s met advertentie en vanaf nu krijg je alleen specifieke foto’s te zien. Is dit het gevolg van het feit dat Facebook Instagram heeft gekocht? 

  • donderdag 17 maart 2016 11:00

Instagram experimenteert met meldingen op beginscherm

Instagram gaf eerder geen indicatie van het aantal notificaties op het beginscherm van de iPhone maar het lijkt er nu op dat het bedrijf hiermee aan het experimenteren is. 

  • donderdag 3 maart 2016 17:18

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek instagram, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 11 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer