Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Nieuws over (telecom) providers

De (telecom) providers nieuwsrubriek bevat artikelen over de diverse providers die er in Nederland zijn, o.a. over KPN, Vodafone, T-Mobile, Ziggo, Tele2, BEN en Telfort.

 

iPhone 8 wordt minder goed door Apple’s strijd met Qualcomm

De strijd tussen Qualcomm en Apple is nog niet voorbij. Het ziet er nu namelijk naar uit dat de nieuwe iPhone 8 het zonder het allersnelste internet zal moeten doen. Jep.. Qualcomm slaat hard terug.

  • maandag 12 juni 2017 13:54

Ongelimiteerd internetten met Tele2

Tele2 gaat de strijd aan met T-mobile en verklaard de prijzenoorlog voor geopend. Tele2 kondigt een nieuw abonnement met onbeperkte data aan voor slechts 25 euro aan. Je krijgt daar niet alleen onbeperkt veel MB’s voor, maar ook bellen en sms’en zal ongelimiteerd aangeboden worden.

  • dinsdag 16 mei 2017 21:47

Gebeld door een vreemd en buitenlands nummer? Pas op!

Ben je gebeld door een onherkenbaar en vreemd nummer? Pas dan goed op en wees gewaarschuwd. De kans is zeer aanwezig dat dit een buitenlands nummer is om jou op te lichten.

  • zondag 7 mei 2017 12:44

Alle informatie rondom telecomaanbieders en providers

In dit artikel geven we je aanvullende informatie over onder andere het afsluiten van een telefoonabonnement, het 4G netwerk, belminuten, roaming en telecomproviders.

  • dinsdag 11 oktober 2016 09:03

Nepkorting iPhone 7 Plus voor trouwe KPN-klant

Gisteren werden wij benaderd door een klant van KPN Mobiel die een opmerkelijk verhaal had over de aanschaf van een iPhone 7 Plus en de verlenging van zijn abonnement. In de kern kwam het verhaal erop neer dat voor hem het eenmalige beginbedrag voor de iPhone 7 Plus 256 GB ongeveer honderd euro meer bedroeg dan het beginbedrag voor een nieuwe klant. 

  • zaterdag 24 september 2016 18:15

Vodafone en T-Mobile op vingers getikt door hoge raad

Telecom providers Vodafone en T-Mobile hebben van de Hoge Raad een flinke tik op de vingers gekregen. Deze twee mobiele telefonie giganten hebben namelijk mensen op het verkeerde been gezet. In advertenties lokten zij mensen om bij hen een abonnement af te sluiten. 

  • dinsdag 20 september 2016 13:07

Providers zetten steeds meer in op Vast & Mobiel

Sinds het begin van 2016 is een duidelijk trend waarneembaar waarbij traditionele aanbieders van televisie, internet en bellen abonnementen zich ook steeds meer richten op de mobiele markt. Hierbij bewegen de providers zich richting de Vast & Mobiel.

  • dinsdag 20 september 2016 10:15

Zo bespaar je tijdens vakantie op je mobiele data verbruik

Ben je op vakantie maar wil je toch nog van mobiele data gebruik maken? Dat kan natuurlijk, maar lees eerst deze tips zodat je uiteindelijk niet teveel betaalt!

  • dinsdag 19 juli 2016 12:20

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek providers, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 19 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer