Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone nieuws - het laatste Apple iPhone nieuws - alle berichten en artikelen (pagina 85)

Bekijk hier het beste en laatste iPhone nieuws, met artikelen en berichten over Apple, alle soorten iPhones, apps, koopadviezen, reviews, informatie, tips, sociale media, geruchten en meer. Je leest het laatste iPhone nieuws hier als eerste!…

Dit kun jij verwachten van het Apple iPhone 7 Event!

Deze week is het dan eindelijk zover: het Apple event met de nieuwe iPhone 7 en nog veel meer. Naast de presentatie van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus zal Apple naast de nieuwe iOS wellicht een Apple Watch en de nieuwe MacBook Pro lanceren.

  • dinsdag 6 september 2016 10:03

Phishing: Kijk uit voor ‘Apple-ID opgeschort SMS’

Er is een Apple-ID phishing sms rond aan het gaan. In het SMS bericht wordt vermeld: ‘Uw Apple-ID is opgeschort door verdachte inlogpogingen. Klik hieronder om uw Apple-ID te valideren.’ Pas op en reageer hier niet op! 

  • maandag 5 september 2016 11:28

Apple Watch 2 krijgt meer batterijcapaciteit

De tweede versie van de Apple Watch wordt vermoedelijk uitgerust met een hogere batterijcapaciteit om nieuwe functies zoals GPS beter mogelijk te maken.

  • donderdag 1 september 2016 11:15

Werkt Bragi samen met Apple?

Bragi, producent van hoogwaardige draadloze in-ear oordopjes, heeft medegedeeld aanstaande maandag (5 september) een grote aankondiging te doen. Wat heeft dit te maken met Apple? Je leest het hier!

  • woensdag 31 augustus 2016 12:59

Definitief: iPhone 7 wordt op 7 september gelanceerd

Apple heeft vandaag officiëel aangekondigd wanneer de nieuwe Keynote zal plaatsvinden: op 7 september. Uiteraard lees je hier hoe je 't volgende week kan volgen!

  • dinsdag 30 augustus 2016 13:47

Deze nieuwe Emoji komen binnenkort

In eind 2016, begin 2017 mogen we weer een verse lading Emoji verwachten. What's new? Je leest het hier!

  • zaterdag 27 augustus 2016 12:26

iPhone 8 zal home button missen

In een onderzoek van Bloomberg wordt wederom bevestigd dat de iPhone 8 een bijzonder belangrijke knop zal missen: de home button.

  • vrijdag 26 augustus 2016 09:27

Heeft deze popster de nieuwe iPhone 7 Plus al?

De Taiwanese popster Jimmy Lin is gespot met de gloednieuwe iPhone 7 Plus Roségoud. Jimmy Lin is al eerder gezien met gloednieuwe Apple gadgets.

  • donderdag 25 augustus 2016 12:32

iPhone 6 (Plus) kampt met 'Touch Disease'

Zowel de iPhone 6 als de iPhone 6 Plus hebben op dit moment te maken met een ernstige bug: de zogenoemde 'Touch Disease' waarbij het beeldscherm stopt te werken.
  • woensdag 24 augustus 2016 15:34

Apple Watch 2: alle verwachtingen

Onlangs is er veel speculatie geweest over de nieuwe Apple Watch 2 (16 september vindt de introductie plaats). Welke verwachtingen zijn werkelijkheid? Lees het hier.

  • dinsdag 23 augustus 2016 14:00

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek alle nieuwsberichten, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 1445 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.