Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone nieuws - het laatste Apple iPhone nieuws - alle berichten en artikelen (pagina 92)

Bekijk hier het beste en laatste iPhone nieuws, met artikelen en berichten over Apple, alle soorten iPhones, apps, koopadviezen, reviews, informatie, tips, sociale media, geruchten en meer. Je leest het laatste iPhone nieuws hier als eerste!…

Filter nieuws:

Nieuwe Apple Watch krijgt Micro LED scherm

Volgens Digitimes wil Apple voor de nieuwe Apple Watch in 2017 niet langer gebruik maken van OLED schermen. Het bedrijf zou willen switchen naar Micro LED, wanneer de iPhone 8 juist wordt uitgerust met een OLED scherm.
  • maandag 27 juni 2016 14:58

Apple maakt ‘Regenboog’ Apple Watch bandjes voor werknemers

Apple viert ook dit jaar de LGBT Pride parade in San Francisco samen met medewerkers en CEO Tim Cook. Apple heeft een limited edition Apple Watch band gemaakt om de diversiteit en gelijkheid te supporten op de werkvloer.

  • maandag 27 juni 2016 10:15

Nieuwe foto’s: grotere lens ‘iPhone 7’ en dual-lens ‘iPhone 7 Plus’

Afgelopen zaterdag zijn er foto’s opgedoken die mogelijk de achterkant van de nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn. Opvallend zijn de grotere openingen die bestemd zijn voor de camera.

  • zondag 26 juni 2016 10:21

Waves brengt 3D audio naar élke hoofdtelefoon

Revolutionair muziek luisteren is dichterbij dan verwacht. Geprezen audio plugin developer Waves is bezig met het ontwikkelen van een 3D audio applicatie voor laptop en smartphone. Met deze applicatie is het mogelijk om áltijd in '3D' geluid te beleven.
  • zondag 26 juni 2016 10:08

Apple stopt productie voor Thunderbolt displays

Eerder ging het gerucht dat Apple tijdens het afgelopen WWDC een nieuw Thunderbolt display met ingebouwde graphics processor zou aankondigen. Dit bleek niet het geval. Nu is Apple zelfs gestopt met de productie van de huidige Thunderbolt Display.
  • zaterdag 25 juni 2016 13:56

Apple weigert toevoeging geweer-emoji in Unicode 9

Aan Unicode 9, de nieuwe update voor emoji's en andere symbolen, zou onder andere een emoji van een geweer toegevoegd worden. Apple en Microsoft hebben echter beide geweigerd dit symbool te implementeren.
  • vrijdag 24 juni 2016 12:12

‘Apple verplaatst lichtsensor iPhone 7’

Eerder deze week kwamen verschillende geruchten naar buiten dat Apple 3.5 mm Earpods gaat gebruiken bij de iPhone 7. Nu is bekend dat de lichtsensor verplaatst zal worden bij de nieuwe iPhone.

  • vrijdag 24 juni 2016 11:21

'iPhone 7 komt niet meer in spacegrijs'

Volgens Macotakara, een betrouwbare bron rondom Apple nieuws, zal de iPhone 7 niet meer in spacegrijs geproduceerd worden. In plaats daarvan kiest Apple voor een vervangende kleur. 

  • donderdag 23 juni 2016 11:52

Dit zijn alle nieuwe functies van WatchOS 3

Vorige week is Apple WatchOS 3 aangekondigd: de nieuwe besturingssoftware voor de Apple Watch smartwatch. Deze software heeft nieuwe functies waardoor de Apple Watch echt een stuk beter is geworden. Bekijk het hier!
  • woensdag 22 juni 2016 11:28

Geld pinnen met Apple Pay? In de VS kan het nu!

De 'Bank of America' rust nieuwe pinapparaten uit met 'kaartloos' pinnen. Een Reddit-gebruiker uit Redondo Beach Californië) merkte op dat een nieuw pinapparaat uitgerust is met instructies om met Apple Pay te betalen. Ook op de website van Bank of America is hier meer over te lezen.

  • dinsdag 21 juni 2016 13:14

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek alle nieuwsberichten, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 1417 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.