Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone nieuws - het laatste Apple iPhone nieuws - alle berichten en artikelen (pagina 95)

Bekijk hier het beste en laatste iPhone nieuws, met artikelen en berichten over Apple, alle soorten iPhones, apps, koopadviezen, reviews, informatie, tips, sociale media, geruchten en meer. Je leest het laatste iPhone nieuws hier als eerste!…

Personen en telefoonnummers blokkeren op je iPhone toestel

Wil je een telefoonnummer of contactpersoon blokkeren op je iPhone? In dit artikel leggen wij jou uit hoe dit werkt.

  • woensdag 8 juni 2016 09:05

Getest: Wordt een iPhone trager bij iedere iOS software-update?

Een software-update van iOS voor jouw iPhone brengt vaak de nodige nieuwe functies met zich mee. Toch horen wij vaak dat men denk dat hun iPhone er trager van wordt. Het is getest en de resultaten zijn bekend.

  • dinsdag 7 juni 2016 09:11

De 10 meest grappige Wi-Fi namen

Ze zijn er in alle soorten en maten: Wi-Fi namen. Je kunt het zakelijk houden door bijvoorbeeld te gaan voor 'Sitecom124323'. Je kunt het ook wat creatiever aanpakken zoals deze grappige Wi-Fi namen.

  • zaterdag 4 juni 2016 10:08

Wi-Fi problemen oplossen op een iPhone of iPad

Slechte Wi-Fi of helemaal geen Wi-Fi verbinding op je iPhone of iPad? Iedereen ervaart het wel eens. Erg vervelend. Aan de hand van dit artikel kun je de Wi-Fi problemen oplossen.

  • vrijdag 3 juni 2016 22:54

Meer dan 60 speciaalbier-emoji's met de Belgian Beeremoji's app

In België zijn ze het er niet mee eens dat er slechts een emoji van één soort bier beschikbaar is. De federatie van Belgische brouwers ontwikkelde daarom een 'Belgian Beer Emoji's' applicatie: je kent er ongetwijfeld een aantal (of allemaal misschien?).

  • vrijdag 3 juni 2016 14:27

iOS blijft even duur, Android wordt steeds goedkoper

De smartphone markt is de afgelopen jaren erg veranderd en zelfs inmiddels verzadigd in sommige landen. Het verschil tussen Apple's iPhone en de gemiddelde smarthone met Android wordt steeds groter; iPhones blijven ongeveer even duur, maar Android wordt steeds goedkoper.

  • vrijdag 3 juni 2016 10:13

Op WWDC zal voornamelijk focus zijn op Siri en software

Volgens 9to5mac zal de focus van Apple op de WWDC developers conferentie vooral liggen op het verder ontwikkelen van Siri en de iSoftware. We benoemden eerder dat Apple wellicht een opvolger voor de Thunderbolt Display zou presenteren, dit lijkt niet het geval te zijn.

  • vrijdag 3 juni 2016 09:37

Facebook Messenger voegt 1.500 nieuwe emoji's toe

Facebook heeft aangekondigd maar liefst 1.500 gloednieuwe Emoji's toe te voegen aan de populaire Facebook Messenger applicatie. Er komen zowel nieuwe emoji's in diverse huidskleuren als in andere geslachten dan de huidige emoji's.

  • donderdag 2 juni 2016 10:35

Apple komt binnenkort met een nieuwe Thunderbolt Display met grafische chip

Als we de voorraden van de fysieke Apple Stores bekijken valt het op dat de Thunderbolt Display op steeds meer plekken niet voorradig is. Duidt dit er op dat dit 'outdated' scherm binnenkort vervangen wordt voor een nieuwe? Wij geloven van wel...

  • donderdag 2 juni 2016 10:15

Nieuwe Apple Watch bandjes verschijnen op website Coach

Het gerucht ging al eerder dat Apple nieuwe bandjes voor de Watch heeft laten ontwerpen door het luxe merk 'Coach'. De producten zijn nu via een privé URL te bekijken op de website.

  • woensdag 1 juni 2016 16:22

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek alle nieuwsberichten, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 1445 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.