Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone nieuws - het laatste Apple iPhone nieuws - alle berichten en artikelen (pagina 95)

Bekijk hier het beste en laatste iPhone nieuws, met artikelen en berichten over Apple, alle soorten iPhones, apps, koopadviezen, reviews, informatie, tips, sociale media, geruchten en meer. Je leest het laatste iPhone nieuws hier als eerste!…

Filter nieuws:

Apple komt binnenkort met een nieuwe Thunderbolt Display met grafische chip

Als we de voorraden van de fysieke Apple Stores bekijken valt het op dat de Thunderbolt Display op steeds meer plekken niet voorradig is. Duidt dit er op dat dit 'outdated' scherm binnenkort vervangen wordt voor een nieuwe? Wij geloven van wel...
  • donderdag 2 juni 2016 10:15

Nieuwe Apple Watch bandjes verschijnen op website Coach

Het gerucht ging al eerder dat Apple nieuwe bandjes voor de Watch heeft laten ontwerpen door het luxe merk 'Coach'. De producten zijn nu via een privé URL te bekijken op de website.
  • woensdag 1 juni 2016 16:22

Zowel reguliere iPhone 7 als iPhone 7 Plus komen volgens TrendForce met 256GB opslag

Volgens TrendForce komen zowel de reguliere iPhone 7 als de uitgebreide iPhone 7 Plus met 256GB opslag. Deze analysten beweren dat 256GB opslag een zekerheid is, maar wordt 64GB vervangen door 128GB?

  • woensdag 1 juni 2016 15:10

iPhone bug maakt onbeperkt inzoomen op foto's mogelijk

Dankzij een bug op de iPhone is het nu mogelijk om fotodetails van wel héél dichtbij te bekijken: je kan namelijk door middel van een simpele truc oneindig inzoomen op een afbeelding!

  • woensdag 1 juni 2016 12:29

Gelekte afbeelding toont Macbook Pro behuizing

In deze afbeelding, uitgelekt via Cult of Mac, is de behuizing van de nieuwe Macbook Pro te zien. Wij schreven eerder over dit verwachte model, waarop zich onder andere een aanraakgevoelige OLED balk en diverse USB-C poorten zullen bevinden.
  • woensdag 1 juni 2016 11:48

BBTAN: de nieuwe iPhone supergame

BBTAN kan het best omschreven worden al een combinatie tussen Space Invaders en Bubble Shooter: speel vanuit de juiste hoek behendig alle blokjes weg en verzamel ondertussen de diverse bonussen! Je moet wel snel zijn, de blokjes komen steeds dichterbij!

  • dinsdag 31 mei 2016 11:18

'Apple iPhone 7 krijgt minimaal 32GB opslagruimte'

Volgens een IHS Technology analyst wordt de in september verwachte iPhone 7 niet geproduceerd met 16GB opslagruimte. Hiermee zal Apple voor het eerst géén 16GB (modern) iPhone model produceren. Deze informatie is afkomstig uit rapport met betrekking tot de productieketen van dit toestel.

  • dinsdag 31 mei 2016 09:31

Pincode van een iPhone simkaart wijzigen

De simkaart in een iPhone zorgt voor een koppeling tussen je provider en de iPhone. Iedere keer als de iPhone opstart wordt er gevraagd naar de pincode van je micro simkaart. Het is mogelijk om deze pincode te wijzigen / veranderen.

  • maandag 30 mei 2016 22:09

Apple’s Siri speaker wordt uitgerust met gezichtsherkenning

Eerder deze week schreven we op Apple’s versie van de Amazon Echo en Google Home: letterlijk ‘Siri in een speaker’. Je kan via deze speaker altijd met Siri praten en bepaalde taken binnenshuis regelen. Denk hierbij aan een directe koppeling met je Philips Hue verlichting. Nu blijkt dat Siri uitgerust wordt met een wel heel interessante feature.

  • maandag 30 mei 2016 10:32

Apps worden steeds langer gebruikt

We gebruikten in het laatste kwartaal van 2015 maar iets meer apps dan in het kwartaal daarvóór, maar we spendeerden wel véél meer tijd aan deze apps!
  • vrijdag 27 mei 2016 09:59

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek alle nieuwsberichten, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 1415 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.