Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone nieuws - het laatste Apple iPhone nieuws - alle berichten en artikelen (pagina 96)

Bekijk hier het beste en laatste iPhone nieuws, met artikelen en berichten over Apple, alle soorten iPhones, apps, koopadviezen, reviews, informatie, tips, sociale media, geruchten en meer. Je leest het laatste iPhone nieuws hier als eerste!…

Apple werkt aan speaker voor Siri

Het wordt Apple's variant van de Amazon Echo en Google Home: een kleine speaker die constant in contact staat met Siri om op commando al jouw favoriete muziek af te spelen HomeKit taken uit te voeren.

  • donderdag 26 mei 2016 09:44

Meer informatie omtrent Pokémon Go bekend

The Pokémon Compancy en Niantic Inc. hebben meer informatie bekend gemaakt over hun inmiddels lang verwachte nieuwe game app: Pokémon GO! Lees hier alles over de verwachte features van deze app.

  • donderdag 26 mei 2016 09:20

Apple bestelt enorme hoeveelheid iPhone 7 toestellen

Apple verwacht waarschijnlijk in september/oktober 2016 veel nieuwe iPhone toestellen te verkopen, dat blijkt uit het feit dat de technologie-gigant heeft aangegeven zo'n 72 tot 78 miljoen iPhone 7 toestellen te gaan produceren. Dit aantal ligt zo'n 10 miljoen exemplaren hoger dan wat eerder geschat was.

  • dinsdag 24 mei 2016 09:38

Macbook Pro krijgt significante update

Volgens Apple analyst Ming-Chi Kuo komt Apple in het najaar met een nieuwe Macbook Pro lijn. Deze supersnelle laptops zullen voorzien zijn van diverse vernieuwenede features zoals Touch ID, een OLED balk met shortcuts, Thunderbolt 3 (uiteraard) en USB-C.

  • dinsdag 24 mei 2016 09:28

Een back-up (reservekopie) maken van je iPhone of iPad

Een backup, oftewel reservekopie, van je iPhone of iPad is slim om regelmatig te maken. Dit kan op twee manieren via iTunes of via iCloud. Wij leggen je in dit artikel uit hoe je zo'n back-up maakt. 

  • dinsdag 24 mei 2016 07:46

Reddit krijgt (eindelijk) officiële Nederlandse iPhone app

Eerder werden onofficiële Reddit apps uit de App Store verwijderd - waarna de lancering van een gloednieuwe Reddit app in de Verenigde Staten plaatsvond. Sinds kort is deze Reddit app nu ook volledig gratis te downloaden in de Nederlandse App Store.

  • maandag 23 mei 2016 09:48

iPhone 7 Plus lens wordt wellicht door LG gemaakt in plaats van Sony

Apple's nieuwe iPhone 7 Plus wordt waarschijnlijk voorzien van een dubbele lens - in de eerste instantie zou deze geproduceerd worden door Sony. Sony ligt behoorlijk achter op het schema voor de productie van de dubbele lens-modules. Het lijkt er nu toch op dat Apple voor een productie van LG kiest.

  • maandag 23 mei 2016 09:24

Onderdelen iPhone 7 Plus gelekt

Nieuwe gelekte onderdelen, vermoedelijk afkomstig van de iPhone 7 Plus, wijzen op ondersteuning voor 256GB intern geheugen en bevestigen het gerucht over de dubbele camera. Al eerder dit jaar schreven wij over de Sandisk 256GB chip die vermoedelijk in dit apparaat gebruikt gaat worden.

  • maandag 23 mei 2016 09:11

Eigen trilpatroon maken op je iPhone

Op je iPhone is het mogelijk om eigen trilpatronen aan te maken voor je contactpersonen. Als je contactpersonen makkelijk uit elkaar wilt houden dan is het handig om ieder contact te voorzien van een eigen trilpatroon. 

  • vrijdag 20 mei 2016 11:27

Eén iPhone 8 model krijgt een glazen behuizing volgend jaar

Allen Horng, CEO van Catcher Technology, heeft aangegeven volgend jaar minder iPhone cases te produceren. Deze productie wordt dan uitgevoerd door 'Biel Crystal Manufactory and Lens Technology': de fabrikant die op dit moment al glazen schermcovers voor iPhone produceert.

  • vrijdag 20 mei 2016 09:54

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek alle nieuwsberichten, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 1438 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.