Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone nieuws - het laatste Apple iPhone nieuws - alle berichten en artikelen (pagina 98)

Bekijk hier het beste en laatste iPhone nieuws, met artikelen en berichten over Apple, alle soorten iPhones, apps, koopadviezen, reviews, informatie, tips, sociale media, geruchten en meer. Je leest het laatste iPhone nieuws hier als eerste!…

Een nieuwe look voor Instagram

Instagram heeft vandaag een makeover gekregen met een nieuwe icoon en vernieuwd design. Het icoontje heeft vrolijke nieuwe kleuren gekregen en het design van de applicatie is compleet in zwart/wit veranderd.

  • woensdag 11 mei 2016 16:56

WhatsApp lanceert desktop app voor Mac en Windows

Je bent ongetwijfeld al bekend met WhatsApp voor Web. Deze web-client heeft enkele nadelen en dáár heeft WhatsApp iets op bedacht: de WhatsApp desktop app voor Mac en Windows!

  • woensdag 11 mei 2016 08:39

Snapchat introduceert inzoomen met één hand in nieuwe update

Snapchat heeft vandaag weer een nieuwe update gekregen: 9.30.0.0. Deze nieuwe update maakt het mogelijk om tijdens het filmen in te zoomen met het gebruik van maar één hand!

  • dinsdag 10 mei 2016 10:38

iPhone 7 dummy foto opgedoken

Gister schreven we al over het design van de nieuwe iPhone 7, nu lijken er ook foto's te zijn opgedoken van een daadwerkelijk iPhone 7 prototype. Op dit toestel bevindt zich een Smart Connector, géén 3,5mm jack aansluiting en géén antennestrepen op de achterkant.
  • dinsdag 10 mei 2016 10:22

iPhone vergelijkingsvideo met álle iPhones tot nu toe!

EverythingApplePro heeft een vergelijkingsvideo gemaakt van álle iPhones tot nu toe waaronder de eerste iPhone (2G). In deze video worden de toestellen onder andere vergeleken op snelheid, camerakwaliteit, speakeroutput en Wi-Fi verbinding.

  • dinsdag 10 mei 2016 10:05

iPhone 7 krijgt dezelfde vorm en afmetingen als iPhone 6s

Er wordt steeds meer bekend over de iPhone 7 die we in september 2016 verwachten. Volgens een uitgelekte schematische tekening wordt deze even groot als de huidige iPhone 6s.
  • maandag 9 mei 2016 11:54

Puffin Web Browser app: een snelle browser mét Flash Player

De Puffin Web Browser, ontwikkeld door CloudMosa, is een supersnelle mobiele browser met Adobe-Flash-Over-cloud. Puffin Web Browser is gratis te downloaden en is onwijs snel dankzij mogelijkheden om de werklast over de cloud te verschuiven.
  • maandag 9 mei 2016 10:00

Netflix app update met dataverbruik instellingen

Netflix kwam onlangs met een update voor de populaire Netflix app waarin één enorm handige feature is geïmplementeerd: de hoeveelheid gebruikte mobiele data is in te stellen. Dankzij deze feature kan je enorm besparen op het mobiele dataverbruik van je Netflix app.

  • maandag 9 mei 2016 09:32

Apple Music voor studenten met 50% korting

Apple Music gaat binnenkort een mooie actie beginnen voor de studenten onder ons. De studenten zullen dan nog maar €5,- per maand gaan betalen voor een Apple Music abonnement. 

  • zaterdag 7 mei 2016 20:12

VPN instellen op je iPhone en iPad

VPN (Virtual Private Network) is een versleutelde en veilige netwerkverbinding om bijvoorbeeld Uitzending Gemist of Netflix in het buitenland te bekijken. In dit artikel leggen wij jou uit hoe je een VPN-verbinding voor je iPhone en iPad kunt instellen. 

  • vrijdag 6 mei 2016 13:38

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek alle nieuwsberichten, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 1438 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.