Back to Top

iPhone SE kopen met abonnement - vergelijken en afsluiten van abonnementen

Apple iPhone SE abonnementen vergelijken of afsluiten? Bekijk en vergelijk hieronder de iPhone SE met abonnement bij verschillende providers.

Noot: de iPhone SE is op dit moment niet meer te krijgen met abonnement, daarom tonen we hieronder nu uiteenlopende abonnementen met een iPhone.

Op zoek naar de beste deal voor een iPhone SE abonnement? Je vindt via ons de laagste prijzen voor een iPhone SE toestel met abonnement!

Apple iPhone SE aanbieding

De Apple iPhone SE is op 21 maart 2016 door Apple gepresenteerd en vanaf april 2016 te koop op iPhone.nl. Wil jij een goedkope iPhone SE kopen? Maak dan gebruik van de handige iPhone vergelijker hierboven, waarmee je goedkope iPhone SE abonnementen en aanbiedingen kunt vergelijken. De iPhone SE is een 4-inch toestel die te verkrijgen is in de varianten 16GB en 64GB. De iPhone SE is in de kleuren zilver, spacegrijs, goud en rosegoud te koop.

Waarom kiezen voor een abonnement met iPhone SE toestel en niet voor een ander iPhone model met abonnement?

De iPhone SE is zoals Apple het noemt 'een grote stap voor klein' oftwel en sterk en snelle iPhone ten opzichte van zijn grotere broers de iPhone 6s en iPhone 6s Plus. Met de iPhone SE kun je filmen in 4K kwaliteit met de 12 megapixel camera. Daarnaast kan er met de iPhone SE 240 foto's per seconden slow motion worden gefilmd.

De iPhone SE is goedkope maar snelle iPhone en heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Bekijk hier meer iPhone SE specificaties.

iPhone SE – 16GB, 32GB, 64GB of toch 128GB?

Als je op zoek bent naar een iPhone SE (met abonnement of zonder) kom je voor de keuze te staan welke opslaghoeveelheid je wilt hebben. In eerste instantie was de iPhone SE alleen beschikbaar in een 16GB variant en een 64GB variant. Apple is echter in maart 2017 met twee nieuwe edities gekomen, de 32GB en de 128GB, waarmee de oorspronkelijke opslaghoeveelheid is verdubbeld. De iPhone SE met 16GB en 64GB opslag zijn op dit moment (eind maart 2017) nog verkrijgbaar, en zullen voorlopige ook nog wel worden aangeboden door verschillende webwinkels. Maar uiteindelijk zullen alleen de 32GB en de 128GB iPhone SE nog te krijgen zijn. Welke opslaghoeveelheid voor jou het meest passend is, zou je eigenlijk vooraf (dus voor je een iPhone SE toestel met abonnement wilt kopen) al moeten inschatten.

Belangrijk om te weten is dat je moet inschatten hoeveel applicaties je gebruikt en of je veel muziek gaat luisteren op je iPhone? Wij raden aan om de 64GB of 128GB te kopen (in combinatie met een abonnement) als je veel muziek luistert, foto's en/of video's maakt. Ook het aantal apps dat je wilt installeren kan meewegen in je besluitvorming. Ben je geen grote gebruiker dan is de iPhone SE 16 GB of iPhone SE 32GB waarschijnlijk wel genoeg. Bekijk hierboven op deze pagina in de vergelijker wat de prijzen zijn voor de verschillende iPhone SE toestelabonnementen.

iPhone SE abonnementen - 1 of 2 jaars abonnement?

Bij het uitzoeken van een iPhone SE abonnement heb je de keuze uit een iPhone SE abonnement voor 1 jaar en een iPhone SE abonnement voor 2 jaar. Of je kiest voor een 1 jarig iPhone SE abonnement of een 2 jarig iPhone SE abonnement hangt vooral af van wat je zelf wenst. Bij een abonnement voor 2 jaar zullen de kosten voor je iPhone SE toestel natuurlijk lager zijn. Kies je voor een toestelabonnement (bij de meeste providers mogelijk) dan kan de eenmalige prijs voor je nieuwe iPhone SE (gedeeltelijk of geheel) vervallen. Je betaalt dan niet eenmalig/vooraf een flink bedrag voor je toestel, maar slechts een klein bedrag of helemaal niets bij aanvang. Dit vinden veel mensen prettig.

iPhone SE abonnement – welke provider?

iPhone SE abonnementen zijn af te sluiten bij alle providers: Vodafone, Tele 2, KPN, T-Mobile, BEN, Hollandsnieuwe, Simyo, Simpel, Telfort en Ziggo. De iPhone SE vergelijker hierboven op de pagina geeft je informatie over de actuele iPhone SE aanbiedingen en condities die de providers hebben, zodat je de voor jou meest gunstige provider kunt uitkiezen.

iPhone se - bestellen