Back to Top

iPhone SE (2020) kopen met abonnement - vergelijken en afsluiten van abonnementen

Apple iPhone SE abonnementen vergelijken of afsluiten? Bekijk en vergelijk hieronder de allernieuwste iPhone SE (2020) met abonnement bij verschillende providers.

iPhone SE (2020) 64GB

iPhone  SE (2020) 128GB

iPhone SE (2020)  256GB

Op zoek naar de beste deal voor een iPhone SE abonnement? Je vindt via ons de laagste prijzen voor een iPhone SE 2020 toestel met abonnement!

Apple iPhone SE aanbieding

De Apple iPhone SE is op 21 maart 2016 door Apple gepresenteerd en vanaf april 2016 te koop op iPhone.nl. Wil jij een goedkope iPhone SE kopen? Maak dan gebruik van de handige iPhone vergelijker hierboven, waarmee je goedkope iPhone SE abonnementen en aanbiedingen kunt vergelijken. De iPhone SE is een 4-inch toestel die te verkrijgen is in de varianten 16GB en 64GB. Later (in 2017), kwamen daar ook de 128GB en 32GB variant nog bij, die de eerdere varianten vervingen De iPhone SE is in de kleuren zilver, spacegrijs, goud en rosegoud op de markt gebracht.

Sinds 17 april 2020 is er echter een nieuwe versie van de iPhone te koop, met sterk verbeterde specificaties, maar wel voor de bekende lage SE prijs! Dat is erg goed nieuws, want liefhebbers van de SE zaten al enkele jaren te wachten op de opvolger van de gewone SE, uit 2016. De gewone iPhone SE 2016 is inmiddels niet meer te krijgen, ook niet met abonnement. Alle iPhone SE abonnementen hierboven zijn dus abonnementen met daarbij de nieuwste iPhone SE 2020, met 64GB, 128GB en 256GB.

Waarom kiezen voor een abonnement met iPhone SE toestel en niet voor een ander iPhone model met abonnement?

De iPhone SE is zoals Apple het noemt 'een grote stap voor klein' oftwel een sterke en snelle iPhone ten opzichte van de andere modellen van de laatste jaren, zoals de iPhone 7, iPhone 8, maar ook de XS, XR en de 11.

De iPhone SE is een goedkope maar snelle iPhone en heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Bekijk hier meer iPhone SE specificaties.

iPhone SE 2020 – 64GB, 128GB of 256GB?

Welke opslaghoeveelheid voor jou het meest passend is, zou je eigenlijk vooraf (dus voor je een iPhone SE toestel met abonnement wilt kopen) al moeten inschatten. Daarbij is het belangrijk om te weten dat je moet inschatten hoeveel applicaties je gebruikt, en hoeveel foto's en video's je opslaat? Ben je iemand die zijn smartphone niet al te intensief gebruikt? Dan volstaat de 64GB versie vermoedelijk prima, maar wil je zeker weten dat je genoeg opslagruimte hebt, dan is de 128GB of de 256GB versie vermoedelijk de betere keuze. De kostprijs voor deze toestelvarianten is nauwelijks hoger, en wanneer je je toestel via een abonnement financiert, zijn de extra kosten voor een 128GB of 256GB versie, per maand bekeken slechts een klein beetje meer, uitgaande van een 1-jarig of 2-jarig abonnement. Bij een abonnementen worden de kosten voor een toestel namelijk uitgesmeerd over 12 of 24 maanden (en dus over 12 of 24 termijnen)

iPhone SE (2020) abonnementen - 1 of 2 jaars abonnement?

Bij het uitzoeken van een iPhone SE (2020) abonnement heb je de keuze uit een iPhone SE abonnement voor 1 jaar en een iPhone SE abonnement voor 2 jaar. Of je kiest voor een 1 jarig iPhone SE abonnement of een 2 jarig iPhone SE abonnement hangt vooral af van wat je zelf wenst. Bij een abonnement voor 2 jaar zullen de kosten voor je iPhone SE toestel natuurlijk lager zijn. Kies je voor een toestelabonnement (bij de meeste providers mogelijk) dan kan de eenmalige prijs voor je nieuwe iPhone SE (gedeeltelijk of geheel) vervallen. Je betaalt dan niet eenmalig/vooraf een flink bedrag voor je toestel, maar een bedrag per maand (of je toestel af te betalen). Op deze manier betaal je soms dus helemaal niets bij aanvang (op het moment dat je het contract sluit). Dit vinden veel mensen prettig.

iPhone SE (2020) abonnement – welke provider?

iPhone SE abonnementen zijn af te sluiten bij alle providers: Vodafone, Tele 2, KPN, T-Mobile, BEN, en Hollandsnieuwe. De iPhone SE vergelijker hierboven op de pagina geeft je informatie over de actuele iPhone SE aanbiedingen en condities die de providers hebben, zodat je de voor jou meest gunstige provider kunt uitkiezen.

iPhone se - bestellen