Back to Top

iPhone X abonnementen - vergelijken en afsluiten

Apple iPhone X abonnementen vergelijken of afsluiten? Bekijk en vergelijk hieronder de iPhone X met abonnement bij verschillende providers.

iPhone X 64GB

iPhone X 256GB

 

Je kunt hierboven nu de iPhone X (64GB/256GB/Zilver/Spacegrijs) met abonnement (voor 1 of 2 jaar) vergelijken en desgewenst een abonnement met iPhone X toestel afsluiten.

iPhone X abonnementen – handig vergelijken

Hierboven op deze pagina vind je een handig overzicht met de goedkoopste aanbiedingen van abonnementen met iPhone 10 toestel. Je zelf kunt kiezen voor welke mobiele provider je gaat, en voor welke versie van de iPhone X (zowel de geheugengrootte als de kleur). De prijzen werken we doorlopend bij, zodat je steeds de beste iPhone X abonnement deals gepresenteerd krijgt, van diverse webwinkels.

Apple iPhone X 64GB met abonnement of een iPhone X 256GB met abonnement?

Kies hierboven eerst de geheugenvariant, om zo aanbiedingen te krijgen van abonnementen met iPhone 10 / X toestellen met de juiste geheugenvariant. Je hebt keuze uit twee: de Apple iPhone X 64GB met abonnement en een Apple iPhone X 256GB met abonnement, meer smaken zijn er niet. De hoeveelheid geheugen van je nieuw iPhone X zou je moeten laten afhangen van de hoeveelheid die je opslaat. Als je een heavy smartphone user bent, dan kan een abonnement met iPhone X 256GB voor jou wel eens beter zijn dan een iPhone X 64GB met abonnement. Uiteraard is de laatste goedkoper, en heb je in dat geval een (iets) lager maandbedrag, omdat een 64GB iPhone 10 variant natuurlijk goedkoper is dan de iPhone 10 variant met 3 keer zoveel geheugen.

Een iPhone X 32GB met abonnement, en een iPhone X 128GB met abonnement kun je helaas niet kopen / afsluiten, omdat deze toestelvarianten niet worden gemaakt door Apple. Daarmee heeft Apple dezelfde insteek gekozen als voor de iPhone 8 (Plus), die ook niet te krijgen is in een 32GB en 128GB variant.

Kies de grootte van je Internetbundel, de hoeveelheid belminuten en de eenmalige kosten

Je kunt via de filters drie zaken instellen, voor het aanbod aan abonnementen met iPhone X toestel dat je gepresenteerd krijgt, namelijk de grootte van je internetbundel (dus de data / het aantal MB’s / GB’s), het aantal belminuten, en de eenmalige bedrag dat je direct zou willen betalen voor je toestel (om zo de maandelijkse kosten voor je abonnement te verlagen). Door de filters te gebruiken krijgen je enkel de abonnementen te zien met iPhone 10, die exact voldoen aan jouw wensen, je vindt zo snel de beste deal!

iPhone X abonnementen – verlengen of nieuw afsluiten – provider kiezen?

Je kunt een iPhone X met abonnement afsluiten (zowel een nieuw abonnement, of verlenging van je bestaande abonnement) bij alle bekende providers die actief zijn op het gebied van mobiele telefoonabonnementen (met een toestel erbij), zoals Vodafone, BEN, Tele2, KPN, Telfort, T-Mobile en Hollandsnieuwe. De iPhone X abonnementen vergelijker (hierboven op de pagina) geeft je de goedkoopste iPhone X aanbiedingen en condities die de providers hanteren bij het afsluiten van een abonnement. Je kunt zo de beste provider kiezen! Dit kan natuurlijk de provider zijn waarbij je nu je abonnement hebt lopen, maar kan het zo goed een provider zijn waarbij je nu juist niet zit, maar die nu toch een betere deal heeft voor je…

Een abonnement afsluiten voor 1 jaar of toch voor 2 jaar?

De meeste mensen kiezen voor een mobiel telefoonabonnement voor twee jaar. Daarvoor is een heel eenvoudige reden. De kosten van een nieuw iPhone toestel kunnen zo in 2 jaar tijd worden genomen, in plaats van in 1 jaar. Het maandbedrag van je abonnement kan zo lager uitvallen. Bovendien kunnen veel mensen met een nieuwe smartphone wel weer 2 jaar voort.

Aangezien de prijs van een iPhone X / iPhone 10 best wel fors is (redactie: “dit toestel is de duurste smartphone die tot dusver op de markt is gebracht”), is een het des te aantrekkelijker om een iPhone X met abonnement voor 2 jaar af te sluiten, in plaats van voor 1 jaar. Je toestel is niet goedkoper, dit wordt nog wel eens gedacht, maar dit is ten onrechte.

Hierboven in onze vergelijker voor iPhone X abonnementen hebben wij zowel abonnementen voor 1 als 2 jaar die je kunt vergelijken op eigenschappen en op de prijs / maandelijkse kosten. Op de website van de aanbieder van het mobiele telefoonabonnement kun je bijna altijd kiezen voor 1 of 2 jaar, terwijl in de vergelijker hierboven veelal Apple iPhone X aanbiedingen voor 2 jaar worden gepresenteerd. Mocht je dus toch een 1 jarig abonnement willen afsluiten, regel dit dan op de website van de webwinkel van de aanbieding (klik dan dus door in de vergelijker).

Abonnement met iPhone X in de kleuren zilver en spacegrijs

Op de website van de aanbieder/webwinkel kun je verder ook nog de kleur van je iPhone X toestel uitkiezen. Je hebt bij vrijwel alle webwinkels de keuze uit een abonnement met iPhone X in de mooie kleur Zilver en een abonnement met een iPhone X in de niet minder mooie kleur Spacegrijs, maar dit hangt bijvoorbeeld ook af van de actuele voorraad van de webwinkel waarvoor je kiest. De voorraad van toestellen kan van tijd tot tijd verschillen.

Waarom kiezen voor de Apple iPhone X met abonnement?

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom je kiest voor een iPhone X met abonnement, en niet voor bijvoorbeeld een Apple iPhone 7 met abonnement, of voor bijvoorbeeld een abonnement met iPhone 8 toestel, of voor een iPhone 8 Plus met abonnement. De iPhone X wordt eind 2017 gezien als het meest moderne toestel, met de beste specificaties. Het is juist dat het toestel aanmerkelijk duurder is dan een iPhone 8 (Plus), maar daar krijg je dan ook wel echt meer voor terug qua toestel. Uiteraard neem je hierbij wel op de koop toe dat een iPhone 10 met abonnement minder goedkoop is, je maandelijkse abonnementsbedrag ligt dus hoger dan bij een iPhone 8 (Plus) met abonnement.

Geen abonnement, maar een los iPhone 10 toestel?

Je kunt uiteraard ook een los iPhone X toestel kopen, zonder dat je een abonnement hoeft af te sluiten. In dat geval biedt onze iPhone 10 toestellen vergelijker uitkomst, waarmee je losse iPhone 10 toestellen met elkaar kunt vergelijken op prijs.

Losse iPhone X / iPhone 10 toestellen vergelijken