Back to Top

iPhone 11 Pro Max abonnementen vergelijken

Apple iPhone 11 Pro Max abonnementen vergelijken of afsluiten? Bekijk en vergelijk nu een iPhone 11 Pro Max met abonnement. Je vindt hieronder de goedkoopste aanbiedingen van alle providers!

iPhone 11 Pro Max 64GB

iPhone 11 Pro Max 256GB

iPhone 11 Pro Max 512GB

De iPhone 11 Pro Max kopen met abonnement

De prijsvergelijker hierboven op de pagina geeft je beste mogelijkheid om een iPhone 11 Pro Max met abonnement uit te zoeken. De vergelijker maakt het mogelijk om te selecteren op kleur en GB variant, op provider, op prijs, op eenmalige inleg, op hoeveelheid data en belminuten. Zo vind je altijd het beste telefoonabonnement in combinatie met de nieuwste 11 Pro Max.

Je provider kiezen

Eén van de belangrijkste zaken waarop je kunt selecteren bij het uitzoeken van een telefoonabonnement is de provider. Je hebt daarbij de keuze uit verlengen bij je huidige provider, of het afsluiten van een geheel nieuw telefoonabonnement bij een nieuwe (andere) provider. Alle providers hebben zo hun voordelen en nadelen. Het is zeker niet zo dat de ene provider altijd goedkoper of duurder is dan de ander, kijk altijd naar de specifieke deal, en het door jou gewenste abonnement. Bij dezelfde provider blijven kan prettig zijn, als je tevreden bent, maar kan ook gemakkelijk zijn (je issues die samenhangen met overstappen). Het kan echter toch de moeite lonen om over te stappen naar een andere provider, bijvoorbeeld als een andere provider een veel betere prijs / deal heeft, of als je een bepaald soort abonnement (alleen) kunt afsluiten bij die provider.

Je hebt voor een abonnement met iPhone 11 Pro Max de keuze uit zes verschillende providers, namelijk KPN, BEN, T-Mobile, Vodafone, Hollandsnieuwe en Tele2. Vergelijk de providers met elkaar, maar vergelijk ook de verschillende abonnementen van de door juist gewenste provider eens met elkaar, via de bovenstaande vergelijker. Dit kan soms verrassende inzichten opleveren.

1 of 2-jarig abonnement met iPhone 11 Pro Max?

In de branche zijn er twee verschillende looptijd voor toestelabonnementen, te weten 1 jaar en 2 jaar. De laatste abonnementsvorm is het goedkoopste. Een provider beloont je een heel klein beetje als je voor een 2-jarig abonnement kiest in plaats van voor een 1-jarig abonnement. Vaak is dit voordeel (slechts) 12 euro per jaar.

Voor veel mensen zal een 2-jarig abonnement met iPhone 11 Pro Max vermoedelijk de beste optie zijn, omdat de aanschafwaarde van de 11 Pro Max flink is. Bij een 2-jarig abonnement kunnen de kosten voor de smartphone worden uitgesmeerd over een periode van 2 jaar, in plaats van over 1 jaar. In de vergelijker voor iPhone 11 Pro Max abonnementen kun je zien hoe de maandbedragen uitpakken. Uiteraard kun je ook het eenmalig voor je smartphone te betalen bedrag instellen, waarmee je de hoogte van het te betalen maandbedrag voor je toestelbundel kunt beïnvloeden. Veel providers bieden de mogelijkheid om hierin te schuiven.

11 Pro Max, verkrijgbaar in het zilver, goud, spacegrijs en groen

Apple heeft de 11 Pro en 11 Pro Max in vier kleuren op de markt gebracht. De kleuren spacegrijs, zilver en goud zijn trendy kleuren, die we onder andere al bij de iPhones van 2018 en 2017 zagen, de iPhones XS, XS Max, 8, 8 Plus en X. De kleur groen is nieuw, en is kennelijk een kleur die goed kan gaan lopen bij het publiek, want ook de gewone iPhone 11 is te krijgen in de kleur groen.

De opslagcapaciteit kiezen

Heb je veel opslagcapaciteit nodig, dan zijn de iPhones 11 Pro en 11 Pro Max uitstekende toestellen, want je kunt ze krijgen met 256GB en 512GB, waarmee je behoorlijk veel opslagmogelijkheid in huis haalt. Heb je minder opslaghoeveelheid nodig, dan is de 64Gb waarschijnlijk de beste keuze. Bovendien is een 64Gb variant van de 11 Pro Max een stuk goedkoper. Ten opzichte van een 256Gb versie scheelt dit zo’n 160 euro en ten opzichte van een 512Gb versie zo’n 400 euro. Ga je voor een toestelabonnement met iPhone 11 Pro Max dan zie je dit natuurlijk terug in je maandelijkse lasten, die aanzienlijk lager zullen liggen bij een 11 Pro Max 64Gb met abonnement.

De iPhone 11 Pro Max als los toestel

De 11 Pro Max is zowel met abonnement als in de vorm van een los toestel te krijgen. Onze website is gespecialiseerd in prijsvergelijking voor beiden. Wil je liever een iPhone 11 Pro Max als los toestel, kijk dan in de prijs vergelijker voor losse toestellen, via de volgende link:

Vergelijk nu losse iPhone 11 Pro Max toestellen, zonder abonnement

Een mogelijk nadeel van een los 11 Pro Max toestel is de toch wel erg hoge aanschafprijs. Midden oktober was de prijs voor een 64Gb versie van deze smartphone maar liefst 1.250 euro. Daarmee is de 11 Pro Max op het moment de duurste iPhone die er te krijgen is. Voor veel mensen een behoorlijk bedrag. Een iPhone 11 Pro Max met abonnement kan daarom een uitkomst zijn, aangezien het aankoopbedrag van het toestel dan in 12 of 24 maanden kan worden afbetaald. Let er wel op dat een abonnement altijd een lening is (kopen op afbetaling). Je betaalt nooit minder voor je toestel als je je toestel met telefoonabonnement aanschaft, in plaats van zonder.

iPhone 11 Pro Max i.c.m. een abonnement of los met een Sim Only?

Wil je een nieuwe iPhone 11 Pro Max, dan heb je twee keuzes. Je kunt je nieuwe smartphone kopen in de vorm van een toestelabonnement (abonnement met toestel inéén) of als los toestel, met daarnaast nog een apart abonnement erbij (een zgn. Sim Only abonnement).

Het loont de moeite om te bekijken wat voor jou het beste is. Wil je een toestelabonnement, kijk dan hierboven op deze pagina, in de vergelijker. Wil je een los iPhone 11 Pro Max toestel en een los abonnement? Kijk dan via de links hieronder, bij de losse Pro 11 Max toestellen en bij de Sim Only abonnementen.

>Vergelijk losse iPhone 11 Pro Max toestellen

>Vergelijk abonnementen zonder toestel

iPhone 11 pro max - bestellen