Back to Top

iPhone 11 abonnementen vergelijken

Apple iPhone 11 abonnementen vergelijken of afsluiten? Bekijk en vergelijk nu een iPhone 11 met abonnement. Je vindt hieronder de goedkoopste aanbiedingen van alle providers!

iPhone 11 64GB

iPhone 11 128GB

iPhone 11 256GB

Alle iPhone 11 abonnementen op een rij

Hierboven op deze pagina vind je de goedkoopste mobiele telefoon abonnementen met een iPhone 11, van alle providers die dit soort abonnementen aanbieden. De vergelijker staat standaard ingesteld op abonnementen met de 2019-iPhone 11. Wil je liever een andere smartphone bij je telefoonabonnement, wijzig dit dan via de optie ‘Wijzig smartphone’.

Welke provider kies je?

Op dit moment zijn er maximaal zes keuzes die je hebt qua providers, als je een abonnement met toestel wil afsluiten (afhankelijk van het actuele aanbod van deze providers). Je kunt kiezen uit: BEN, KPN, T-mobile, Vodafone, Hollandsnieuwe en Tele2. Voorheen kon je ook nog bij Telfort terecht, maar KPN is eerder in 2019 gestopt met dit label.

Welke provider de goedkoopste provider is voor het door jou gewenste iPhone 11 abonnement, en het door jou gewenste toestel, dat kun je eenvoudig zien in de vergelijker hierboven. Welke provider je kiest zal mogelijk ook afhangen van of je wil blijven bij je huidige provider (verlengen), of wilt overstappen naar een nieuwe provider. Zowel verlengen als overstappen is via onze abonnementen vergelijker mogelijk.

De goedkoopste iPhone 11 abonnementen voor 1 of 2 jaar?

Wil je een iPhone 11 met abonnement kopen, dan is een belangrijke vraag ook of je een contract wil aangaan voor 1 jaar (12 maanden) of voor 2 jaar (24 maanden). Met een 2-jarige contract druk je uiteraard je maandelijkse lasten, aangezien je je telefoon dan in 2 jaar kan afbetalen (via je toestelbundel) en niet in 1 jaar. Met name voor de 11 Pro en 11 Pro Max kan dat enorm schelen qua maandelijkse lasten. Feit is wel dat je smartphone nooit goedkoper wordt (je betaalt evenveel voor je toestel), en feit is ook: ‘geld lenen kost geld’, zoals bij de abonnementen vergelijkers ook netjes is vermeldt.

Een iPhone 11 abonnement voor 1 jaar maakt het mogelijk om volgend jaar (bij de lancering van de nieuwe iPhones) alweer een nieuw abonnement aan te gaan, met daarbij de nieuwste iPhone. Vind je het belangrijk om steeds de nieuwste iPhone te hebben, dan is een 1-jarig contract vermoedelijk gunstiger dan een 2-jarig contract. Een 1-jarig contract komt wel met iets hogere maandelijkse lasten dan een 2-jarig contract (kijk in de bovenstaande vergelijker hoe dit uitpakt voor het door jou gewenste iPhone 11 abonnement), maar dat is ook logisch, omdat een provider minder zekerheid heeft dat je (langer) klant blijft, bij een 1-jarig contract, dan bij een 2-jarig contract.

Abonnementen met iPhone 11 in zes kleuren

De 11 is net als de XR van 2018 te krijgen in zes verschillende kleuren. Apple heeft dit jaar (2019) voor het instapmodel de kleuren koraal en blauw laten vallen, maar daar zijn de kleuren paars en groen voor teruggekomen. Waarom Apple deze kleuren heeft aangepast is niet duidelijk, maar mogelijk liepen de kleuren koraal en blauw toch minder goed bij de wereldwijde verkoop van de XR. De iPhone 11 is in ieder geval te krijgen in de kleuren: wit, zwart, geel, rood, paars en groen. Wil je een 2019 iPhone in een andere kleur, dan is de iPhone 11 Pro met abonnement of de iPhone 11 Pro Max met abonnement misschien wat voor jou. Deze Apple smartphones zijn namelijk in de kleuren spacegrijs, goud en zilver te krijgen. Alle drie de 2019-iphones zijn overigens te krijgen in de kleur groen.

Welke opslagcapaciteit kies je?

Je kunt voor de opslagcapaciteit kiezen uit 64GB, 128GB en 256GB. Apple heeft deze hoeveelheden dus hetzelfde gelaten voor het budgetmodel van 2019. De 2018-iPhone XR heeft namelijk exact dezelfde opslaghoeveelheden. Voor meer opslagcapaciteit betaal je meer, en dit zie je dan ook terug in de prijs voor de toestelbundel. Een iPhone 11 abonnement met 128GB komt met iets hogere maandelijkse lasten dan een abonnement met 11 met 64GB, terwijl een 11 256GB abonnement weer iets hogere maandelijkse lasten heeft dan een iPhone 11 128GB i.c.m. een abonnement. In de vergelijker hierboven zie je hoe dit uitpakt.

Liever een iPhone 11 zonder abonnement (dus een los toestel)?

Voel je niets voor een abonnement met een 11 toestel, en wil je je 11 toestel liever los kopen, zonder abonnement? Dat kan, want we hebben uitgebreide prijs vergelijkers voor losse iPhone 11 toestellen.

Vergelijk aanbiedingen voor een losse iPhone 11, zonder abonnement