Back to Top

iPhone 12 Mini abonnementen vergelijken

De Apple iPhone 12 Mini met abonnement vergelijken of afsluiten? Bekijk en vergelijk hieronder de nieuwste iPhone 12 Mini, die je kunt kopen met abonnement bij verschillende providers!

iPhone 12 Mini 64GB

iPhone 12 Mini 128GB

iPhone 12 Mini 256GB

De Apple iPhone 12 Mini met een abonnement vergelijken? Bekijk mobiele abonnementen bij verschillende providers. Dit is inclusief iPhone 12 Mini met een opslagcapaciteit naar keuze. Deze Apple smartphone is vanaf november 2020 in verschillende kleuren verkrijgbaar. Door goed te vergelijken ga je voor de beste deal.

Mobiele provider en abonnement met iPhone 12 Mini

Door voor de iPhone 12 Mini met abonnement te kiezen betaal je de smartphone in maandelijkse termijnen. Hierdoor heb je niet in een keer één grote som geld nodig. Bovendien staat de iPhone 12 Mini direct tot je beschikking.

Profiteer van interessante mobiele abonnementen inclusief de 12 Mini. De prijzen en voorwaarden verschillen per provider. Je hebt de keuze uit bekende providers als T-Mobile, Vodafone, KPN, Ben, Tele2 en veel andere providers. Sluit de beste deal af, maar wel met een abonnement dat ook bij jouw situatie past.

Bepaal het aantal belminuten

Voordat je een iPhone 12 Mini met abonnement afsluit is het belangrijk dat je het aantal belminuten bepaalt. Via de vergelijker stel je zelf het aantal belminuten in. De meeste smartphonebezitters verbruiken maandelijks tussen de 100 en 300 belminuten. Bel je dagelijks of zakelijk, dan is een belbundel van minimaal 500 minuten aan te raden. Een abonnement met onbeperkt belminuten is ook een optie, zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Sommige providers werken met een sms-bundel, vooral wanneer je een beperkt aantal belminuten hebt. In andere gevallen kun je maandelijks een onbeperkt aantal sms-berichten versturen.

IPhone 12 Mini met abonnement & data

Tegenwoordig zoeken we online alles met de smartphone op. Daarnaast maken we gebruik van verschillende applicaties. De meeste mensen verbruiken maandelijks tussen de 2 GB en 5 GB aan mobiele data. Vergelijk verschillende mobiele providers en stel het filter met betrekking tot mobiele data in. Hierbij heb je keuze uit helemaal geen databundel tot onbeperkt.

Tip: wanneer je veel op je smartphone surft, social media gebruikt, gamet en/of muziek streamt en je beter voor een mobiel abonnement met onbeperkte databundel gaan. Dit scheelt een hoop kosten, want mobiele data buiten je databundel gebruiken is ontzettend duur.

De 12 Mini met abonnement vergelijken

Met onze vergelijker bekijk je verschillende providers en abonnementen. Kies uit de iPhone 12 Mini met een opslagcapaciteit van:

  • 64 GB
  • 128 GB
  • 256 GB

Stel de gewenste filters in. Klik op ‘meer filters’ om alle mogelijkheden te bekijken. Bijvoorbeeld het aantal belminuten en data, eenmalige kosten en maandelijkse kosten. Voorkeur voor een bepaalde provider? Vink deze aan.

Wil je bij de huidige provider verlengen, dan bieden we deze optie ook. Daarnaast kun je gebruik maken van combivoordelen. Bijvoorbeeld KPN Thuis of T-Mobile Vast & Mobiel.

Mobiel abonnement en de contractduur

Het is belangrijk om bij de iPhone 12 Mini met abonnement even stil te staan bij de contractduur. Het voordeligst is een abonnement dat voor twee jaar loopt. Hierdoor krijg je korting op het abonnement. Een eenjarig contract zorgt ervoor dat je er minder lang aan vastzit. Aan de andere kant zijn de maandkosten wel iets hoger.

Dan is er nog de contractduur van een maand of minder. Nergens langdurig aan vastzitten, dat is het grootste voordeel. De abonnementskosten liggen wel hoger dan bij het eenjarig contract. Gebruik het filter contractduur om dit in te stellen.

Beschikbare kleuren iPhone 12 Mini

Apple heeft de iPhone 12 Mini in vijf moderne kleuren uitgebracht. Dit zijn zwart, wit, rood, groen en blauw. Het kan dat een of meerdere kleuren even niet beschikbaar zijn. Gebruik daarom de vergelijker en stel desgewenst wat filters in.

Overige specificaties iPhone 12 Mini

Wanneer je voor de iPhone 12 Mini gaat, inclusief abonnement, weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Deze smartphone is voorzien van wifi, Bluetooth, gps, NFC en USB 2.0. Keuze uit drie verschillende versies met een opslagruimte van 64, 128 of 256 GB.

Bedenktijd iPhone 12 Mini inclusief abonnement

Ga je voor een iPhone 12 Mini inclusief mobiel abonnement? Wanneer je online een mobiel abonnement afsluit kun je dit altijd binnen 14 kalenderdagen kosteloos herroepen. Dit regel je bij de provider.

De kans is groot dat je de iPhone 12 Mini al binnen hebt terwijl je het mobiel abonnement herroept. In dit geval moet de iPhone 12 Mini retour naar de provider. Hierbij is het belangrijk dat het toestel ongebruikt is en in de originele verpakking zit.

Bijbetalen voor de iPhone 12 Mini – BKR

Wie een iPhone 12 Mini inclusief abonnement neemt betaalt het toestel in maandelijkse termijnen terug. Dit wordt gezien als een lening. Alle leningen vanaf € 250 worden BKR geregistreerd. Door een (positieve) BKR-registratie kun je in de toekomst mogelijk minder lenen. Je krijgt geen BKR-registratie in de volgende gevallen:

  • Het leenbedrag is lager dan € 250
  • Je betaalt de lening, van welke hoogte dan ook, binnen drie maanden terug

Wil je een BKR registratie voorkomen dan is het zeker aan te raden om bij te betalen voor de iPhone 12 Mini, zodat de lening niet € 250 of meer bedraagt.

IPhone 12 Mini

Apple heeft in oktober/november de iPhone 12- serie uitgebracht. De 12 Mini is een opvallend toestel met een 5,4 inch scherm. Doordat de toestel kleiner is dan de andere iPhones is deze zeer geschikt voor mensen met kleine handen, vrouwen of voor iedereen die van een compact toestel houdt. Het past namelijk makkelijk in elke broekzak of jaszak.

Het Super Retina XDR scherm heeft een opvallend hoge pixeldichtheid en scoort hiermee zeer goed op het gebied van kijkervaring. De afmeting van de toestel bedraagt 131,5 x 64,2 mm. De iPhone 12 Mini is slechts 7,4 mm dik.

IP 68 behuizing

Opvallend aan de iPhone 12 Mini (met abonnement) is de IP 68 aluminium behuizing. Het toestel kan tot wel 6 m onder water (gedurende 30 minuten). Zowel aan de voor- als achterzijde is de 12 Mini uitgerust met Gorilla Glass, dat goed beschermt tegen krassen, stoten en beschadigingen door valpartijen.

Krachtige processor iPhone 12 Mini

Net als alle andere iPhones uit de 12-serie is ook de 12 Mini voorzien van een Apple A14 hexa-core processor. Dit wordt ondersteund met een werkgeheugen van 4 GB. Deze processor is zeer krachtig en komt van alle Apple processors in 2020 als beste uit de bus.

Fotocamera’s aan de voor- en achterzijde

Een iPhone 12 Mini met abonnement afsluiten betekent ook goed naar de camera’s kijken. Deze smartphone heeft aan de achterzijde een dual camera, dat zijn dus twee lenzen. De lenzen hebben een resolutie van 12 MP waaronder één groothoeklens.

De selfiecamera heeft ook twee lenzen waarvan 12 MP en één lens betreft een SL 3D. Deze laatste wordt ingezet als biometrische sensor. Hiermee is het mogelijk om de iPhone 12 Mini te ontgrendelen middels gezichtsherkenning.

Accu en opladen iPhone 12 Mini

Apple heeft de iPhone 12 Mini voorzien van een 2227 mAh Li-Ion accu. Deze accu heeft een lange levensduur en is zowel via een snellader als draadloos op te laden. Snelladen specificaties: 50% in 30 minuten.

Mobiel abonnement opzeggen

De iPhone 12 Mini met abonnement vergelijken doe je bij iPhone.nl. We leiden je door naar de gekozen provider aanbieding. Je mobiel abonnement opzeggen? Dit verloopt altijd via de provider zelf. Opzeggen gaat via een opzegformulier, telefonisch of schriftelijk. Neem hiervoor contact met de provider op.

Het is niet mogelijk om je abonnement via ons op te zeggen. Wel kun je via onze vergelijker op zoek naar een nieuw abonnement of verlenging van je huidige abonnement. Ook voor een ander toestel met abonnement óf een los toestel maak je gebruik van onze vergelijker.

iPhone 12 mini - bestellen

Kleuren:
  • Geheugen: 64GB - 128GB - 256GB

    Prijs: Los refurbished toestel vanaf €419.00
    Los nieuw toestel vanaf €607.00