Back to Top

iPhone 12 Pro Max abonnementen vergelijken

De Apple iPhone 12 Pro Max met abonnement vergelijken of afsluiten? Bekijk en vergelijk hieronder de nieuwste iPhone 12 Pro Max, die je kunt kopen met abonnement bij verschillende providers!

iPhone 12 Pro Max 128GB

iPhone 12 Pro Max 256GB

iPhone 12 Pro Max 512GB

IPhone 12 Pro Max met telefoonabonnement vergelijken

De iPhone 12 Pro Max is een van de vlaggenschepen van Apple. Bekijk en vergelijk de iPhone 12 Pro-Max met abonnement. Ontdek verschillende providers, abonnementen maar maak ook een keuze uit een aantal versies waaronder de Pro Max met een opslagruimte van 128 GB tot 512 GB.

Providers en abonnementen

Het grootste voordeel van de iPhone 12 Pro Max met abonnement is het feit dat je dit toestel niet in één keer hoeft te betalen. Je betaalt maandelijks een deel van de iPhone af. Deze kosten zitten in de abonnementskosten verwerkt. Hierdoor ben je niet een groot bedrag in één keer kwijt en hoef je niet te sparen.

Er zijn verschillende providers die de iPhone 12 Pro Max met abonnement aanbieden. Zowel de prijzen als de voorwaarden verschillen per provider. Door goed te vergelijken bespaar je een hoop op de maandelijkse kosten. Bovendien kies je het beste toestel, afgestemd op jouw specifieke wensen en eisen.

Belbundel: aantal belminuten

Een mobiel abonnement met de iPhone 12 Pro Max betekent keuzes maken. Het is allereerst belangrijk om het aantal belminuten te bepalen. Wie alleen bereikbaar wil zijn heeft voldoende aan 50-100 belminuten per maand. De gemiddelde gebruiker verbruikt maandelijks 100-300 belminuten. Zakelijke bellers of mensen die veel telefonisch contact onderhouden hebben behoefte aan een belbundel vanaf 500 minuten (tot onbeperkt).

Het aantal sms berichten is bij veel providers onbeperkt. Dit heeft mede te maken met het feit dat er nog weinig gebruik wordt gemaakt van sms berichten. Let goed op want soms is er wél sprake van een sms-bundel.

IPhone 12 Pro Max abonnementen en data

Sommige applicaties verbruiken veel data terwijl anderen heel zuinig zijn. Wie dagelijks gedurende 30 minuten over het internet surft, 100 berichten per dag verstuurd en gedurende 30 minuten spelletjes speelt verbruikt maandelijks tot 2 GB.

Wanneer er ook nog gebruik wordt gemaakt van muziek en video streamen maar ook van navigatie komt al snel op 5 GB per maand uit. Onze vergelijker maakt het mogelijk om op aantal belminuten en data te selecteren.

Vergelijker gebruiken en filters instellen

Onze vergelijker maakt het mogelijk om de iPhone 12 Pro Max met abonnement tegenover andere toestellen te zetten. Ontdek welk toestel het beste bij je past. Kijk niet alleen naar het toestel maar ook naar het mobiel abonnement. Wat vind je belangrijk? Zijn dit het aantal belminuten, data, lengte van het contract of de totale kosten?

Filter op type toestel, prijs, aantal belminuten of andere zaken. De vergelijker werkt snel en eenvoudig. We adviseren om meerdere mobiele abonnementen inclusief iPhone met elkaar te vergelijken. Zo kom je tot de beste deal.

iPhone 12 Pro Max abonnement – bedenktijd

Je sluit online een mobiel abonnement inclusief iPhone 12 Pro Max af. Hoe zit het met de bedenktijd? Hier heb je altijd recht op. Binnen 14 kalenderdagen kun je het mobiel abonnement kosteloos herroepen, hiervoor hoef je geen reden op te geven.

Heb je de iPhone ondertussen ontvangen? Deze moet retour naar de provider. Bekijk vooraf hoe dit werkt en wat de voorwaarden zijn. Onderaan de pagina vind je meer informatie over het opzeggen van een mobiel abonnement.

Mobiel abonnement met toestel – BKR

De iPhone 12 Pro Max is een echte krachtpatser aan kost hierdoor ook wat. Bij het afsluiten van een mobiel abonnement met toestel ga je een lening aan. In de volgende gevallen krijg je geen BKR registratie:

  • De lening is lager dan € 250
  • Je betaalt de lening binnen 3 maanden af (ook wanneer het meer dan € 250 bedraagt)

In alle andere gevallen wordt je BKR geregistreerd. Dit betekent echter niet dat het hier om een negatieve registratie gaat. Dit laatste gebeurt alleen wanneer je de betalingsverplichtingen niet nakomt. Vergelijk de iPhone 12 Pro Max inclusief abonnement en wees er zeker van dat de maandelijkse kosten binnen je budget passen.

IPhone 12 Pro Max

De iPhone 12 Pro Max met abonnement is een absolute aanrader voor de hardcore iPhone liefhebbers. Het design mag er wezen, het toestel is voorzien van 16,7 inch Super Retina XDR scherm. Dit soort schermen gebruikt Apple steeds vaker. Een dergelijk scherm heeft een hogere pixeldichtheid waardoor beelden er levensecht uit zien. Vergelijkbare schermen kom je ook bij de vlaggenschepen van Samsung tegen.

De behuizing, die uiteraard van een uitstekende kwaliteit is, heeft Apple voorzien van een IP 68 certificering. Het toestel zou tot 6 m onder water kunnen met een maximale duur van 30 minuten. Hiermee is de iPhone 12 Pro Max toch wel koploper op het gebied van waterbestendigheid.

Kleuren van de iPhone 12 Pro Max

Om nog even bij het design te blijven, deze Apple smartphone is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Je hebt de keuze uit goud, zilver, blauw en grafiet. Voldoende keuze dus. Houd er rekening mee dat de kleur mede bepaalt wat de prijs van het toestel is. Hierdoor kan een abonnement net wat duurder of goedkoper uitvallen.

Processor van de iPhone 12 Pro Max

Je gaat voor een iPhone 12 Pro Max inclusief mobiel abonnement. Een goede keuze want dit toestel is voorzien van een Apple A14 Bionic chip (5nm) met een werkgeheugen van 6 GB. Natuurlijk zijn er verschillende tests op los gelaten. De processor is een krachtpatser en wordt vergeleken met de nieuwste Mac notebook (2020).

Accu en opladen

Apple heeft de 12 Pro Max voorzien van een oplaadbare Li-ion accu. Wanneer je gebruik maakt van de snellader dan is de accu in 30 minuten tijd voor de helft opgeladen. Je kunt uiteraard ook draadloos opladen.

Fotocamera’s voor en achter

Dat je voor de iPhone 12 Pro Max met abonnement kiest is natuurlijk niet zomaar: dit toestel heeft uitstekende fotocamera’s. De hoofdcamera heeft 4 lenzen van elk 12 MP waarbij de vierde lens een TOF 3D LiDAR scanner heeft. De selfiecamera heeft 2 lenzen (12 MP en SL 3D).

Vooral de hoofdcamera heeft goede specificaties en is voorzien van een groothoeklens, telelens en dieptesensor. Vergelijk de iPhone 12 Pro Max met de gewone iPhone 12, de iPhone 11 of één van de andere toestellen. Alle beschikbare iPhones zijn inclusief mobiel abonnement verkrijgbaar. Maar ook als los toestel heb je voldoende opties en keuzes.

iPhone 12 Pro Max - de interne opslagcapaciteit

Apple smartphones zijn voorzien van een interne opslagruimte. Deze opslagcapaciteit is niet uitbreidbaar, dit geldt voor alle iPhones t/m de iPhone 12-serie. De iPhone 12 Pro Max is verkrijgbaar met een opslagcapaciteit van:

  • 128 GB
  • 256 GB
  • 512 GB

Bij normaal gebruik is een opslagcapaciteit van 128 GB meer dan voldoende. Door voor dit toestel te kiezen blijven de abonnementskosten interessant. De iPhone met 512 GB biedt veel opslagcapaciteit, geschikt voor foto’s, video’s, games, documenten en overige applicaties. Houd er wel rekening mee dat dit toestel voor een hogere abonnementsprijs zorgt.

Mobiel abonnement opzeggen

Het mobiel abonnement loopt vaak voor een periode van een of twee jaar, afhankelijk van de gekozen provider en contractvorm. Opzeggen of verlengen doe je telefonisch, via het digitale opzegformulier of schriftelijk.

Het abonnement vroegtijdig opzeggen is mogelijk, je moet dan het contract afkopen. Hierbij betaal je een vergoeding oftewel boete aan de provider. In alle andere gevallen kun je het contract vanaf één maand voor de einddatum opzeggen. Wanneer het mobiel abonnement verlopen is wordt je contract telkens met een maand verlengd. Het contract is dan maandelijks opzegbaar.

iPhone 12 pro max - bestellen

Kleuren:
  • Geheugen: 128GB - 256GB - 512GB

    Prijs: Los refurbished toestel vanaf €682.00