Back to Top

iPhone XS abonnementen vergelijken

Apple iPhone XS abonnementen vergelijken of afsluiten? Bekijk en vergelijk hieronder de iPhone XS met abonnement bij verschillende providers.

iPhone Xs 64GB

iPhone Xs 256GB

iPhone Xs 512GB

De beste aanbiedingen voor een Apple iPhone XS met abonnement, in de kleuren zilver, spacegrijs en goud, met 64GB, 256GB en 512GB.

iPhone XS abonnementen - via onze vergelijker het juiste contract vinden

Via onze vergelijker vind je eenvoudig het juiste abonnement met een iPhones XS, tegen de laagste prijzen en bij de aanbieder van jouw keuze. Je kunt zelf de filters instellen bij de vergelijker, en aangeven hoeveel belminuten je nodig hebt, hoe groot je Internetbundel moet zijn (dus het aantal GB’s / MB’s aan data) en hoeveel je per maand kwijt wilt zijn aan lasten. Ook kun je aangeven hoeveel je (maximaal) eenmalig in wil leggen qua bedrag.

Je kunt via ons de iPhone XS met abonnement vergelijken bij de providers KPN, BEN, T-Mobile, Tele2, Vodafone, Telfort en Hollandsnieuwe. Je hebt dus voldoende keuzemogelijkheid, en kunt via de vergelijker hierboven zowel verlengen bij de provider waar je nu zit, als een nieuw abonnement afsluiten bij een van de andere telecom providers.

Apple iPhone XS 64GB, 256GB of 512GB met abonnement?

Anders dan bij de iPhone Xr heb je bij de iPhone Xs de keuze uit een opslagcapaciteit van 64GB, 256GB en 512GB, ook in combinatie met een abonnement. Kies zelf de opslagcapaciteit die het beste bij je past, dus kies voor ‘genoeg’, ‘veel’ of ‘zeer veel’. Maak je echt veel foto’s en/of video’s? Dan is het beter om te kiezen voor 256GB of 512GB, tenzij de prijs je daarvan je tegenhoudt. Echter, als je je XS toestel met abonnement koopt dan betaal je je toestel via je bundel en zijn de extra maandelijkse lasten die je hebt voor een 256GB of 512GB toestel ten opzichte van een 64GB toestel erg beperkt.

De iPhone XS met abonnement is een goede keuze ten opzichte van bijvoorbeeld een iPhone XR, 8, of 7 met abonnement, als je wat meer budget hebt, en/of als je een wat luxer toestel wil hebben.

iPhone Xs 32GB en iPhone Xs 128 GB niet te kopen

Wil je per se een 32GB smartphone, dan zou je een van de iPhones van de eerdere generaties kunnen overwegen. Denk hierbij aan de iPhone 6S met abonnement, of de iPhone 7 met abonnement. Deze smartphones van Apple zijn bovendien een stuk goedkoper dan de iPhone XS, wat zich vertaalt in duidelijk lagere maandlasten voor je toestelbundel, zowel voor een 1-jarig contract als voor een 2-jarig contract.

Is 128GB de door jou gewenste hoeveelheid geheugen? De iPhone XS is niet te krijgen in deze variant, dus in dat geval is de iPhone 7 een goede keuze. Deze 2016 iPhone is wel te krijgen met 128GB capaciteit. En uiteraard zou je ook de iPhone Xr i.c.m. een abonnement kunnen overwegen. Uiteraard betaal je hiervoor wel iets meer per maand dan voor een iPhone 7 i.c.m. een abonnement, omdat de XR een stuk korter op de markt is dan de iPhones uit de 7 series.

iPhone XS abonnementen – welke provider kies ik?

De volgende providers kun je kiezen als je op zoek bent naar een abonnement met iPhone XS: BEN, Vodafone, KPN, Telfort, Tele 2, Hollandsnieuwe en T-Mobile. Het is niet zo dat de ene provider per definitie beter is dan de andere provider. Alle providers hebben van moment tot moment leuke aanbiedingen en goede kortingsacties. Wel zijn sommige provider door de bank genomen goedkoper dan andere providers, maar dat hoeft voor een specifiek abonnement ook weer niets te zeggen.

Goedkoopste Apple iPhone XS abonnementen – 1 of 2 jaar?

Net als voor andere smartphones kun je bij het aangaan van een iPhone XS abonnement (doorgaans) kiezen uit 1 of 2 jaar looptijd. De prijs van je toestel blijft hetzelfde, het verschil is slechts dat je je toestel bij een abonnement voor 1 jaar al na 1 jaar hebt afbetaald en bij een contract van 2 jaar doe je daar 2 jaar over. Je maandelijkse lasten zijn uiteraard lager bij een abonnement voor 2 jaar, omdat je dan een dubbel zo lange tijd hebt om je toestel te betalen, ten opzichte van een contract voor 1 jaar. In de vergelijker voor abonnementen (hierboven op deze pagina) kun je zelf aangeven wat voor soort iPhone XS aanbiedingen je te zien wilt krijgen (1 jaar of 1 en 2 jaar).

Abonnement met iPhone Xs in drie kleuren: zilver, spacegrijs en goud

Net als de losse XS kun je de XS met abonnement ook krijgen in de drie populaire kleuren spacegrijs, goud en zilver. Apple gebruikt deze kleuren al enkele jaren voor haar smartphones. In de abonnementen vergelijker voor deze smartphone (hierboven op de pagina) kun je zelf specifiek abonnementen selecteren op basis van de kleur van de XS. Over het algemeen komen de maandbedragen voor abonnementen met een XS-iPhone redelijk overeen, ongeacht de kleur die je kiest.

Liever een losse iPhone Xs, dus een toestel zonder een abonnement?

Liever een iPhone XS zonder een abonnement kopen? Ook dat kan natuurlijk. Klik dan op de link hieronder, je keert dan naar onze losse iPhone XS vergelijker.

iPhone XS toestellen (los) vergelijken

iPhone XS abonnement: je sluit een lening af…

Het afsluiten van een abonnement met toestel is het afsluiten van een lening. Het is goed om je daarvan bewust te zijn. In dit geval betaal je je lening in 12 of 24 maanden af, waarbij de lening ontstaat doordat er een toestel voor je wordt gefinancierd. Een Sim Only abonnement is daarentegen geen lening, omdat je daarbij geen toestel koopt. Het afsluiten van een iPhone XS met abonnement, maar dat geldt in feite voor alle toestellen in combinatie met een abonnement, kan gevolgen hebben voor het krijgen van een hypotheek.