Back to Top

iPhone 6S kopen – Los toestel zonder abonnement

Een los iPhone 6S toestel kopen, zonder abonnement? Hieronder vind je een groot aantal losse iPhone 6S toestellen (van diverse webwinkels) die je op prijs kunt vergelijken. Voor een iPhone 6S met abonnement klik je hier.

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 2000

Kleur

Prijzen vergelijken van losse iPhone 6S toestellen

Onze losse iPhone 6S losse toestellen vergelijker geeft je hierboven direct een overzicht van alle prijzen van de iPhone 6S bij verschillende webwinkels. Je ziet dus in een oogopslag de laagste prijs, en ziet welke webwinkel de iPhone 6S als los toestel (zonder abonnement) het goedkoopste aanbiedt. Het loont de moeite om na te gaan welke webwinkel het door jou gewenste toestel het meest gunstig aanbiedt. Op prijs vergelijken is daarbij belangrijk, maar mogelijk niet het enige wat belangrijk is. Wij raden je aan om ook te kijken naar andere zaken, zoals de leveringstijd, evt. bijkomende kosten, aanvullende kortingen en dergelijken.

De iPhone 6S is als los (en nieuw) toestel momenteel (april 2017) al te krijgen voor een prijs onder de 600 euro. Daarmee is de iPhone 6S aanmerkelijk goedkoper dan diens opvolger, de iPhone 7. Een nieuwe losse iPhone 7 kostte in april 2017 namelijk nog meer dan 700 euro. Wij verwachten dat een dergelijk prijsverschil (van meer dan 100 euro) zal blijven bestaan, maar dat een nieuw, los iPhone 6S toestel aanmerkelijk goedkoper gaat worden naarmate de tijd verstrijkt, en er weer nieuwe modellen op de markt komen (zoals de iPhone 7S, de iPhone 7S Plus en de iPhone 8), die worden verwacht in september 2017. Houd de iPhone 6S toestel vergelijker dus in de gaten, als je wil weten hoe de prijs van een losse iPhone 6S (zonder abonnement) zich zal ontwikkelen.

Losse iPhone 6S kopen 16 GB kopen – zonder abonnement

Wil je een goedkope losse iPhone 6S kopen (zonder abonnement), dan is de 16GB variant waarschijnlijk een goede keuze voor jou. Dit toestel is goedkoper dan de iPhone 6S met 32GB opslagcapaciteit (2 keer zoveel) en aanmerkelijk goedkoper dan een iPhone 6S met 64 GB opslagcapaciteit (4 keer zoveel) of 128GB opslagcapaciteit (8 keer zoveel). Naast dat de prijs een reden zou kunnen zijn om juist voor de 16GB variant te gaan, kan ook de hoeveelheid opslagruimte een reden zijn. Als je namelijk weinig foto’s maakt, weinig video’s maakt, en weinig apps gebruikt dan zou een 16GB model evengoed prima uitkomst kunnen bieden. De prijs van dit model ligt (april 2017) iets onder de 600 euro. Bekijk de vergelijker voor de actuele prijzen.

Losse iPhone 6S 32 GB – toestel kopen zonder abonnement

Dit toestel zou een goede keuze kunnen zijn als je een losse iPhone 6S wil kopen, maar 16GB te weinig is. Naar de huidige tijdgeest is 16GB opslag namelijk erg weinig, en voor de meeste mensen is dit gewoonweg niet voldoende. Wij denken zelf dat als je voor een iPhone 6S wil kiezen, en je de 64 GB en/of 128GB variant te duur vindt, dat de 32GB variant dan de beste keuze is. Zoals je in de vergelijker wel kunt zien, is een losse iPhone 6S 32 GB bij de meeste partijen namelijk nauwelijks duurder dan een losse iPhone 6S met 16GB opslagcapaciteit. De losse iPhone 6S 32GB is sinds september 2016 beschikbaar (een slimme zet van Apple in marketingtechnisch opzicht), daarvoor kon je dit iPhone model alleen krijgen met 16GB, 64GB en 128GB aan opslagcapaciteit.

iPhone 6S ook als 64GB variant te koop als los toestel

Soms krijgen wij de vraag of een iPhone 6S 64GB niet wordt aangeboden. Deze wordt wel degelijk aangeboden, zij het helaas door minder webwinkels. Wil je een los iPhone 6S toestel kopen, zonder abonnement, kijk dan hierboven in de vergelijker. Kun je geen geschikte webwinkel vinden, en wil je toch een iPhone met 64 GB opslagcapaciteit? Dan zou bijvoorbeeld een losse iPhone SE, of een losse iPhone 6S Plus, ook nog een optie kunnen zijn.

Losse iPhone 6S (128 GB) kopen

Toch op zoek naar een iPhone 6S met ruim voldoende / veel opslagcapaciteit? Dan is de 128GB variant waarschijnlijk de beste keuze. Deze variant heeft namelijk 4 keer zoveel opslagcapaciteit als de iPhone 6S 32 GB. Uiteraard hangt daar wel een prijskaartje aan; de losse iPhone 6S 128GB is doorgaans namelijk meer dan 100 euro duurder dan de 16GB en 32GB variant van de iPhone 6S. Als dit geen probleem is, of je hebt gewoon echt (meer dan) genoeg opslagruimte nodig voor al je foto’s, video’s en dergelijke, dan is een losse iPhone 6S 128GB (toestel zonder abonnement) een uitstekende keuze om los te kopen. Is zelfs een iPhone met 128 GB opslagcapaciteit nog niet genoeg voor jou, overweeg dan om een losse iPhone 7 (256GB) te kopen, zonder abonnement, of een iPhone 7 Plus (256 GB), zonder abonnement. Op dit moment zijn dat namelijk de iPhone modellen met de grootste opslagcapaciteiten.

iPhone 6S toestellen verkrijgbaar bij bekende en minder bekende webwinkels

De iPhone 6S is verkrijgbaar bij meer dan 10 webwinkels, die in onze vergelijker zijn opgenomen. Je kunt onder andere een losse iPhone 6S toestel kopen (zonder abonnement) bij bekende webwinkels als Coolblue, Mobiel.nl en BCC, maar ook bij diverse andere, misschien wat minder bekende webwinkels als Algebeld.nl, Amac, Expert, Telefoon Discounter, GSMwijzer.nl en YourMacStore. De meeste van deze webwinkels bieden deze toestellen overigens ook met abonnement aan. Op dit moment hebben wij partijen als Simpel.nl, MediaMarkt en Bol.com verder nog niet opgenomen, maar wij verwachten deze op termijn ook in onze vergelijker te kunnen opnemen, om het iPhone 6S aanbod van losse toestellen zo te vergroten voor jou.

iPhone 6S als los toestel verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren

De iPhone 6S is sinds de introductie verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren, namelijk spacegrijs, zilver, goud, en roségoud. Anders dan de iPhone 7 is de iPhone 6S niet verkrijgbaar in het zwart (gitzwart en matzwart) en eveneens niet in de kleur rood, maar weer wél in de kleur spacegrijs. Wil je dus per se een iPhone in de kleur spacegrijs hebben? Dan zou de iPhone 6S een betere keuze kunnen zijn dan de weliswaar nieuwere iPhone 7 of iPhone 7 Plus.

Voor meer informatie over deze iPhone 6S kleurvarianten, kun je doorklikken naar de toestelpagina’s van de verschillende iPhone 6S kleurvarianten.

iPhone 6S spacegrijs
iPhone 6S zilver
iPhone 6S goud
iPhone 6S roségoud

 

Terug naar iPhone 6S toestellen

iPhone 6s - bestellen

Kleuren:
  • Geheugen: 16GB - 32GB - 64GB - 128GB

    Prijs: Los refurbished toestel vanaf €134.00

    Bekijk prijzen met abonnement