Back to Top

iPhone 7 Plus (rood) kopen – Losse rode iPhone 7 Plus (RED, Special Edition) toestel kopen zonder abonnement, 128GB of 256GB

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 2000

Kleur


Bekijk hierboven de losse iPhone 7 Plus (rood/red) toestellen die je kunt kopen bij verschillende webwinkels, zonder abonnement. Wil je liever een gewone iPhone 7 Plus of een gewone iPhone 7, in een van de andere kleuren (zwart, gitzwart, zilver, goud of roségoud), dan kun je dat in de vergelijker aangeven bij het kleurenfilter.

De rode iPhone 7 Plus (RED Special Edition) vergeleken met de ‘gewone’ iPhone 7 Plus

Net als in september 2016 komt Apple bij de rode iPhone 7 ook met een Plus variant, voor de liefhebbers. De eigenschappen en specificaties van de iPhone 7 Plus rood zijn (op de kleur na) gelijk aan die van de in september 2016 verschenen iPhone 7 Plus. De rode iPhone 7 Plus zou een goede keuze kunnen zijn als rood jouw kleur is, en je specificaties van de gewone iPhone 7 te matig vindt in vergelijking met de specificaties van het Plus model. De iPhone 7 Plus heeft bijvoorbeeld een groter scherm (5,5 inch i.p.v. 4,7 inch) en een beter werkgeheugen (3 GB RAM, i.p.v. 2 GB RAM), dit geldt dus ook voor de iPhone 7 Plus rood / red (Special Edition).

iPhone 7 Plus rood - 128 GB (zonder abonnement) – informatie en prijzen

De introductieprijs van Apple van de rode iPhone 7 Plus 128GB ligt op 1.019 euro. In onze vergelijkers wordt deze iPhone meteen al iets goedkoper aangeboden. Op vrijdag 24 maart 2017 werd de iPhone 7 Plus – rood, 128GB, al aangeboden voor 1.009 euro. De prijzen voor deze variant van de rode iPhone zullen waarschijnlijk verder dalen de komende tijd, en vrij snel onder de 1.000 euro komen te liggen. De rode iPhone 7 Plus 128GB is op dit moment overigens maar net iets duurder dan de gewone iPhone 7 rood 256GB (op dit moment 30 euro). Als opslag voor jou minder belangrijk is (en het verschil tussen 128GB of 256GB voor jou niet heel relevant is), dan zou je keuze ook kunnen vallen op deze variant, in plaats van op de iPhone 7 rood 256GB. Je profiteert dan wel van de voordelen van het Plus model, terwijl je toch voldoende opslagcapaciteit hebt.

Wil je een rode iPhone 7 Plus 128GB kopen, dan vindt je hierboven op deze pagina aanbiedingen daarvoor van verschillende webwinkels. De prijzen worden regelmatig geüpdatet, dus het kan zijn dat als je een dag later kijkt, dat de prijs dan al weer iets (naar beneden) is bijgesteld. Doordat wij zoveel mogelijk aanbieders opnemen in onze vergelijkers, kun je steeds de goedkoopste rode iPhone 7 (Plus) toestellen vinden, met de voorwaarden die het beste passen bij jouw situatie.

iPhone 7 Plus rood kopen - 256 GB (zonder abonnement) – informatie en prijzen

Wil je een iPhone 7 Plus rood 256GB kopen, dan haal je de beste (nieuwe) iPhone in huis die je op dit moment (eind maart 2017) kunt krijgen. De introductieprijs van Apple ligt op 1.129 euro, hoewel deze rode iPhone variant al gelijk op 24 maart 2017 voor 10 euro minder (via iPhone.nl) is te krijgen. Van alle iPhone 7 en 7 Plus toestellen, inclusief de rode iPhone 7 en de rode 7 Plus, is de rode iPhone 7 Plus met 256GB de duurste variant. Uiteindelijk verwachten wij dat deze variant (na vele maanden) uiteindelijk ook minder dan 1.000 euro zal gaan kosten.