Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Nieuws over de MacBook (pagina 5)

In deze nieuwsrubriek vind je alle artikelen die over de MacBook, MacBook Pro en Macbook Air gaan.

 

Gelekte afbeelding toont Macbook Pro behuizing

In deze afbeelding, uitgelekt via Cult of Mac, is de behuizing van de nieuwe Macbook Pro te zien. Wij schreven eerder over dit verwachte model, waarop zich onder andere een aanraakgevoelige OLED balk en diverse USB-C poorten zullen bevinden.

  • woensdag 1 juni 2016 11:48

Macbook Pro krijgt significante update

Volgens Apple analyst Ming-Chi Kuo komt Apple in het najaar met een nieuwe Macbook Pro lijn. Deze supersnelle laptops zullen voorzien zijn van diverse vernieuwenede features zoals Touch ID, een OLED balk met shortcuts, Thunderbolt 3 (uiteraard) en USB-C.

  • dinsdag 24 mei 2016 09:28

Siri for Mac afbeeldingen lekken uit

We verwachten dat tijdens het WWDC dat volgende maand plaatsvindt een versie van Siri voor Mac aangekondigd wordt. Siri for Mac wordt één van de belangrijkste nieuwefeatures van de nieuwe OS X 10.12 update.

  • donderdag 19 mei 2016 09:27

WhatsApp lanceert desktop app voor Mac en Windows

Je bent ongetwijfeld al bekend met WhatsApp voor Web. Deze web-client heeft enkele nadelen en dáár heeft WhatsApp iets op bedacht: de WhatsApp desktop app voor Mac en Windows!

  • woensdag 11 mei 2016 08:39

Apple kondigt nieuwe Macbooks aan

Wij hadden 'm niet zo direct aan zien komen: Apple heeft vandaag een nieuwe, verversde lijn Macbooks aangekondigd! Hieronder valt onder andere een nieuwe Macbook 12 inch Roségold.

  • dinsdag 19 april 2016 14:34

WWDC 2016: 13 t/m 17 juni 2016, wat verwachten we?

Als je het netjes vraagt, krijg je gewoon antwoord. Siri verklapt de datum van WWDC: Apple's ontwikkelaarsevenement. Regelmatig worden er op WWDC nieuwe Apple producten aangekondigd, dit jaar waarschijnlijk iOS 10 en een nieuwe versie van MacOS(X): 10.12.

  • dinsdag 19 april 2016 09:26

Apple vraagt patent aan voor 'universele magnetische adapter'

Apple heeft een patent aangevraagd voor een nieuwe type adapter, waarbij een enkele MagSafe poort voor verschillende adapter met verschillende connectors gebruikt kan worden.

  • vrijdag 1 april 2016 09:44

Reflect app schept orde in Evernote

Vele zullen het probleem kennen: je slaat veel interessante data op in Evernote, maar wat doe je er nu uiteindelijk echt mee? De Reflect app schept orde in deze chaos.

  • vrijdag 11 maart 2016 15:49

Oplossing voor 1970 datum-bug met iOS-update

In dit artikel gaan we terug in de tijd: 1970 is de datum. De zogenaamde 1970 datum-bug gaat Apple eindelijk oplossen in een nieuwe iOS-update.

  • dinsdag 16 februari 2016 08:52

Ook nieuwe iPad en Macbook komen in roségoud

Volgens Mark Gurman kunnen we niet alleen de nieuwe iPhone 5se, maar ook de nieuwe iPad Air 3 en later de iPad Mini en Macbook (12 inch) in roségouden uitvoering verwachten. 

  • maandag 8 februari 2016 10:33

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek macbook, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 55 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.