Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Nieuws over iOS – besturingssysteem van de iPhone, iPad, iPod Touch en Apple TV (pagina 17)

Je vindt hier het nieuws over iOS, het besturingssysteem voor de iPhone, iPad, iPod Touch en de Apple TV.

 

Concept: Zo ziet de iPhone 8 eruit met augmented reality (AR)

Deze herfst wordt er verwacht dat Apple de iPhone 8 zal gaan presenteren. Vandaag kwam er een gerucht naar buiten over augmentend reality in de iPhone 8 met bijbehorende foto’s.

  • woensdag 15 maart 2017 16:30

Donorschap in Medisch dossier toevoegen op je iPhone

Op je iPhone kun je via de app Gezondheid aangegeven of je wel of niet donor bent. Het is niet iets waar je iedere dag aan denkt maar het is wel onwijs belangrijk. Zo stel je dit in!

  • dinsdag 14 maart 2017 20:30

Hoe Siri nieuwe talen leert

Siri is er altijd voor je, hij helpt wanneer je hem nodig hebt. Deze opdrachten kan je in het Engels geven maar ook in het Nederlands, Spaans, Frans, Duits en talloze andere talen. Hoe doet Siri dit toch? Dat lees je in dit artikel.

  • vrijdag 10 maart 2017 13:14

Gebruik Twitter en Dropbox om opslagruimte vrij te maken

Het zijn niet alleen je apps zelf die ruimte innemen op je iPhone en/of iPad maar ook alle extra data. Deze zogeheten cachegegevens zijn helaas niet standaard te verwijderen door iOS maar nu komen Twitter en Dropbox met een functie waarmee het wel kan! Hoe? Dat lees je in dit artikel.

  • donderdag 9 maart 2017 15:51

Apple geeft rondleiding door Homekit-app (video)

Apple heeft gisterenavond een video uitgebracht waarin ze jullie meenemen in de wonderlijke wereld van de woning-app; Homekit. Bekijk de video hier!

  • donderdag 2 maart 2017 11:39

iCloud reservekopie terugzetten op een iPhone of iPad

Heb je een gloednieuwe iPhone of iPad en wil je de oude instellingen, foto’s, video’s en gegevens overzetten van je vorige toestel? Zo doe je dit!

  • dinsdag 28 februari 2017 19:23

‘De iPhone 8 krijgt een vingerafdrukscanner met geluidsgolven’

Houd je vast want Apple is waarschijnlijk van plan om de iconische homebutton te verwijderen. In plaats hiervan zou er een ingebouwde Touch ID vingerprintsensor ontwikkelt worden voor de iPhone 8.

  • zondag 26 februari 2017 12:05

AirPods: Zo update je de firmware

De AirPods van Apple zijn razend populair en men is er lyrisch over. Om de draadloze oordopjes optimaal te laten werken is het belangrijk om de laatste updates te installeren op de AirPods. Zo doe je dit!

  • woensdag 22 februari 2017 15:18

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek ios, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 257 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.