Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Nieuws over iOS – besturingssysteem van de iPhone, iPad, iPod Touch en Apple TV (pagina 19)

Je vindt hier het nieuws over iOS, het besturingssysteem voor de iPhone, iPad, iPod Touch en de Apple TV.

 

iPhone 7: Apple biedt oplossing als de thuisknop niet werkt

Met de introductie van de nieuwe iPhone 7 en 7 Plus heeft Apple de thuisknop vervangen voor drukgevoelige thuisknop. Mocht deze onverwachts niet werken dan verschijnt er een tijdelijke virtuele thuisknop. 

  • maandag 17 oktober 2016 08:23

Pokémon GO update voor Gyms

De ontwikkelaar van Pokémon Go, Ninatic, is druk bezig om de app te vernieuwen. Er is zojuist een update voor Pokémon Go aangekondigd met speciale aandacht voor de Gyms.

  • zaterdag 8 oktober 2016 16:10

Sterkte iPhone zaklamp veranderen met iOS 10 en 3D Touch

Met de nieuwe iOS 10 kun je de scherpte van jouw iPhone zaklamp veranderen naar; veel licht, normaal licht en weinig licht. Zo doe je dit!

  • donderdag 6 oktober 2016 11:59

Tips om de batterijduur van jouw iPhone te verbeteren

Voor veel gebruikers is batterijduur een probleem. Hoewel de iPhone 6s en SE tegenwoordig een onwijs goede batterij heeft kan deze na intensief gebruik snel leeg gaan. Bij het uitvoeren van de volgende tips zal de batterij ongetwijfeld langer mee gaan.

  • woensdag 5 oktober 2016 17:33

iOS 10 draait nu op meer Apple apparaten dan iOS 9

De adoptie van iOS 10 verloopt sneller dan verwacht. Binnen twee weken sinds de lancering van de nieuwe iOS 10 heeft 55% van de beschikbare Apple devices al de nieuwste iOS software draaien.

  • maandag 3 oktober 2016 12:05

iPhone herinnering tijdens het in- en uitstappen van je auto

Met je iPhone kun je op bepaalde gewenste plaatsen en geografische locaties meldingen krijgen van herinneringen. Zo kun je ook een herennering krijgen als je jouw auto instapt of juist uitstapt. Zo stel je dit in!

  • dinsdag 27 september 2016 10:23

iOS 10: 10 redenen om iOS 10 te downloaden

Apple’s laatste software-update is een bundel van talloze nieuwe mogelijkheden voor jouw iPhone en iPad. Dit zijn onze favoriete iOS 10 opties en waar je deze kunt vinden.

  • zondag 18 september 2016 10:29

Dit zijn de nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus

Lees hier alle informatie rondom de nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus! Van design, specificaties, camera tot prijzen!

  • woensdag 7 september 2016 20:37

Dit kun jij verwachten van het Apple iPhone 7 Event!

Deze week is het dan eindelijk zover: het Apple event met de nieuwe iPhone 7 en nog veel meer. Naast de presentatie van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus zal Apple naast de nieuwe iOS wellicht een Apple Watch en de nieuwe MacBook Pro lanceren.

  • dinsdag 6 september 2016 10:03

Phishing: Kijk uit voor ‘Apple-ID opgeschort SMS’

Er is een Apple-ID phishing sms rond aan het gaan. In het SMS bericht wordt vermeld: ‘Uw Apple-ID is opgeschort door verdachte inlogpogingen. Klik hieronder om uw Apple-ID te valideren.’ Pas op en reageer hier niet op! 

  • maandag 5 september 2016 11:28

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek ios, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 261 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.