Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Nieuws over iPhone accessoires (pagina 6)

Je vindt hier de nieuws berichten van iPhone.nl die over iPhone accessoires gaan.

 

Apple viert Pride 2017 met special edition Apple Watch-bandjes

Apple vierde dit weekend Pride 2017. Deze parade ging gepaard met veel regenbogen en een speciaal Apple Watch horlogebandje. 

  • maandag 26 juni 2017 20:20

Batterijgebruik van een app bekijken op je iPhone en iPad

Wil je weten hoeveel batterij die ene iPhone app opslurpt omdat je batterij soms wel erg snel leegloopt? Volg dan deze stappen.

  • zaterdag 17 juni 2017 15:11

HomePod speaker is een feit

De geruchten hingen al langer in de lucht, maar de Siri-speaker is een feit. Onder de naam HomePod kan deze speaker binnenkort je leven een klein beetje makkelijker maken.

  • dinsdag 6 juni 2017 19:01

Apple vraagt nieuw Apple-Pencil patent aan

Apple heeft een nieuw patent aangevraagd voor de Apple-Pencil. Hierin omschrijft het bedrijf het ontwerp voor een stylus die op meerdere apparaten te gebruiken is. 

  • zondag 4 juni 2017 11:59

Snapchat Spectacles nu ook te koop in Nederland

De bekende Snapchat Spectacles zijn vanaf nu ook te koop in ons eigen kikkerlandje. Lees hier hoe je de originele Snapchat camerabril kan bestellen! 

  • vrijdag 2 juni 2017 23:15

Batterij van een iPhone of iPad kalibreren voor een langere batterijduur

Er bestaat een mogelijkheid om de batterij van jouw iPhone of iPad te kalibreren. Op een eenvoudige manier kun je de lithium-polymer batterij refreshen en herbalanceren.

  • woensdag 31 mei 2017 19:57

Apple support-app: makkelijk en snel een afspraak maken

Wanneer je iPhone of een ander Apple product niet meer goed werkt wil je natuurlijk zo snel mogelijk een passende oplossing en reparatie. Met de nieuwe Apple Support-app kan dit snel geregeld worden. Via de app is het namelijk mogelijk bliksemsnel een reparatie-afspraak te plannen.

  • maandag 15 mei 2017 12:13

Apple Watch omzet is verdubbeld

De kwartaalcijfers van Apple zijn bekend gemaakt. Met deze cijfers krijgen we een inkijkje in de wereld van Apple. Lang niet alle details zijn duidelijk, maar met de openbaar gemaakte gegevens krijgen we wel wat meer inzicht in de inkomsten en uitgaven stroom van Apple. Er valt één ding op: de categorie “Overige producten” is sterk in omzet gestegen.

  • woensdag 3 mei 2017 16:17

Apple presenteert Siri speaker tijdens WWDC

Apple lijkt achter de schermen druk bezig te zijn om tijdens het WWDC een Siri speaker te presenteren. Deze Siri speaker zal een geduchte concurrent worden van Amazon Echo en Google Home. 

  • dinsdag 2 mei 2017 21:10

Maak van je iPhone een retro Macintosh

Steek je iPhone in een nieuw retro jasje met de mini-Macintosh houder van Elago. 

  • vrijdag 21 april 2017 21:11

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek accessoires, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 78 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.