Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Nieuws over sociale media (pagina 14)

Via deze rubriek houden we je op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van sociale media, zoals Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat, Twitter en WhatsApp.

Snapchat jaagt op Facebook met 6 miljard bekeken filmpjes per dag

Terug in 2013 sloeg Snapchat nog een bod van 3 miljard af van Facebook om de foto en video social media te kopen. Vandaag de dag blijkt dat een mega goede beslissing te zijn.

  • maandag 9 november 2015 10:01

iPhone.nl op Instagram!

Sinds kort zit iPhone.nl op Instagram. Samen met bekende bloggers en onze volgers posten wij de leukste, gekste en interessantste foto’s. Laten wij er een paar aan je voorstellen:

  • dinsdag 27 oktober 2015 13:34

Facebook komt met service zoals Siri

Van restaurantboekingen, cadeaus, een reis boeken tot en met hond vriendelijke stranden Facebook gaat jouw helpen.

  • vrijdag 28 augustus 2015 07:39

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek sociale media, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 107 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.