Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Nieuws over sociale media (pagina 14)

Via deze rubriek houden we je op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van sociale media, zoals Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat, Twitter en WhatsApp.

Instagram begint foto’s te laten zien op basis van algoritme

Van alle foto’s naar foto’s met advertentie en vanaf nu krijg je alleen specifieke foto’s te zien. Is dit het gevolg van het feit dat Facebook Instagram heeft gekocht? 

  • donderdag 17 maart 2016 11:00

Instagram experimenteert met meldingen op beginscherm

Instagram gaf eerder geen indicatie van het aantal notificaties op het beginscherm van de iPhone maar het lijkt er nu op dat het bedrijf hiermee aan het experimenteren is. 

  • donderdag 3 maart 2016 17:18

Apple start eigen support account op Twitter

Apple is zojuist gestart met een eigen @AppleSupport Twitter account waarop het bedrijf diverse tips zal plaatsen en direct gebruikers kan voorzien van antwoorden over Apple apparatuur.

  • donderdag 3 maart 2016 14:20

Nieuwe Facebook reactions wereldwijd beschikbaar

Vanaf vandaag zijn de nieuwe Facebook like buttons, ofwel de 'reactions' wereldwijd beschikbaar! Facebook heeft zojuist een update voor de iPhone app uitgebracht en op de desktop zijn de buttons direct te gebruiken!

  • woensdag 24 februari 2016 14:49

Betere beveiliging voor Instagram accounts

Bijna ieder sociale medium beschikt al over tweestapsverificatie om accounts extra goed te beveiligen. In dit artikel leggen we uit hoe en wanneer Instagram deze beveiliging gaat toepassen.

  • donderdag 18 februari 2016 07:01

Update Instagram! Wisselen van meerdere Instagramaccounts

Sinds deze week kunnen Instagram gebruikers officieel van meerdere accounts wisselen zonder uit te loggen. Hier lees je hoe je kunt wissel van Instagram accounts.

  • donderdag 11 februari 2016 21:38

Een potje schaken op Facebook Messenger? Dat kan!

Facebook Messenger is een onwijs handige app om in contact te blijven met je vrienden. Chatten wordt nu nog leuker: het is nu namelijk mogelijk om in de welbekende app een schaakspelletje te spelen met je vrienden.

  • maandag 8 februari 2016 14:24

Nieuwe Facebook like opties worden aankomende weken geïntroduceerd

Facebook heeft aangegeven dat de nieuwe like opties, die afgelopen maanden getest zijn in diverse landen, nu ook naar de rest vande wereld gaan komen. Over een paar weken kun je bijvoorbeeld kiezen uit: Like, Sad, Haha, Love, Wow en Angry. 

  • woensdag 27 januari 2016 15:07

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek sociale media, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 120 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.