Back to Top

T-Mobile - informatie over deze mobiele telecomprovider

T-Mobile Netherlands behoort tot de “Deutsche Telekom”, een van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in de wereld. Het vroegere Orange dat je misschien nog kent is destijds overgegaan in T-Mobile. In Nederland voert T-Mobile twee labels te weten T-Mobile en BEN. BEN is daarbij het prijsstunter merk, en T-Mobile het hoofdmerk/label/moederbedrijf. T-Mobile biedt inmiddels overal in Nederland 4G dekking aan, en verwacht het bedrijf in 2018 4,5G verder uit te rollen, om sneller Internet mogelijk te maken. Uiteindelijk zal het bedrijf ook 5G aan gaan bieden, waar nu nog mee wordt getest.

In december 2017 kondigde T-Mobile een fusie aan met Tele 2. De fusie is een volgende in een reeks van overnames, fusies en joint-ventures die al jaren aan de gang is. In 2016 gingen Vodafone en Ziggo samenwerking via een joint-venture constructie. Het samengaan van T-Mobile (de derde speler in de markt voor mobiele telefonie) en Tele 2 (de vierde speler) maakt het makkelijk om te concurreren tegen het machtige KPN en de krachtige joint-venture constructie van Vodafone en Ziggo. Het samengaan met Tele 2 moet T-Mobile de mogelijkheid bieden om ook in de toekomstig concurrerend te kunnen zijn qua prijzen, iets wat gemakkelijker gaat met een grotere klantenportefeuille en een gelijke roll-out van producten over beide labels (zoals de Unlimited abonnementen).

Onder de drie grootste spelers op de Nederlandse markt voor mobiele telefonie staat T-Mobile bekend als de goedkoopste speler, die zich wil richten op het openbreken van de dominantie van KPN en Vodafone (die meer dan 80% van de Nederlandse markt in handen hebben), door qua prijzen steeds / zo vaak mogelijk onder de prijzen van KPN en Vodafone te blijven. T-Mobile is in Nederland goed voor meer dan 325 miljoen euro omzet (2017), en er werken in Nederland meer dan 1.500 mensen bij dit bedrijf. In tegenstelling tot Vodafone en KPN voert T-Mobile een (zeer) actief reclamebeleid, zowel op tv als online, om zo ‘markt af te snoepen’ van de hiervoor al genoemde concurrenten.

Abonnementen T-Mobile met telefoon (iPhone of Android smartphone)

Bij T-Mobile kun je terecht voor een abonnement met elk type nieuwe iPhone, dus voor een abonnement met een iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone SE, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone X, iPhone 8 (Plus), iPhone 7 (Plus) of 6/6S (Plus). Daarnaast biedt T-Mobile uiteraard ook toestelabonnementen aan voor Android gebaseerde smartphones, zoals Samsung, Huawei, LG en HTC toestellen.

Bekijk de abonnementen van T-Mobile met iPhone toestel

Sim Only abonnementen T-Mobile

T-Mobile biedt naast ‘gewone abonnementen’ met nieuw iPhone toestel ook Sim Only abonnementen aan voor alle Smartphones / iPhones, waaronder voor de volgende iPhone en Android toestellen:

  • de nieuwere iPhone toestellen, zoals de iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone SE, iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max
  • de oudere iPhone toestellen, zoals de iPhone 3, 3S, 3GS, de iPhone 4 en 4S, de iPhone 5, 5C en 5S en de iPhone 6, 6 Plus, 7 Plus, iPhone 7, iPhone 8 en 8 Plus.
  • alle Android gebaseerde smartphones zoals Samsung, Huawei en LG toestellen, etc.

Heb je een van deze iPhones? Of juist een ander soort Smartphone (niet zijnde een iPhone)? Dan kun je eveneens bij T-Mobile terecht voor een Sim Only abonnement.

Bekijk de Sim Only abonnementen van T-Mobile