Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Tips (pagina 25)

Met de artikelen in deze rubriek voorzien wij je onder andere van tips om je iPhone, iPad en accessoires goed te kunnen gebruiken, sneller te laten werken, en veiligheid te houden.

 

Zo exporteer je data uit de Gezondheids-app

Dagelijks houdt de gezondheids-app verschillende gegevens over jou bij. Het is mogelijk om de data die in de Gezondheid-app verzameld wordt te exporteren, zodat je deze kunt delen met je personal trainer of huisarts. 

  • zaterdag 4 februari 2017 09:05

Truc: iPhone en iPad sneller maken binnen 5 seconden

Met deze simpele truc laat je jouw iPhone of iPad net even sneller werken. In dit artikel laten wij jou zien hoe deze truc werkt.

  • vrijdag 3 februari 2017 09:43

Zo kun je offline kaarten opslaan in Google Maps op iOS

Google Maps heeft een aantal bekende en onbekende functies. Zo ook de mogelijkheid om offline kaarten op te slaan. Wij leggen jou uit hoe! 

  • donderdag 2 februari 2017 09:44

Nieuw: Live video op Instagram!

Vanaf vandaag is het mogelijk om te livestreamen met Instagram, ze hebben namelijk de mogelijkheid tot Live Video toegevoegd aan Instagram Stories. Gaaf! Wij zijn het direct voor je gaan checken!

  • zaterdag 28 januari 2017 12:02

Geef jij de voorkeur aan een Macbook of Desktop iMac?

Je hebt eindelijk genoeg geld bij elkaar gespaard en je weet zeker dat je een computer van Apple wilt. Maar wat wil je nou precies? Het kan soms aardig lastig zijn om een keus te maken tussen een Macbook of een iMac.

  • vrijdag 27 januari 2017 12:16

iPhone kapot? Dit kun je doen!

Je iPhone is gevallen en je scherm ligt is kapot. Dit grapje kan je zo honderden euro’s gaan kosten. Dus wat nu? De opties die je hebt, bespreken we in dit artikel.

  • woensdag 25 januari 2017 12:30

Overstappen van Android naar iOS (iPhone of iPad) doe je zo!

Overstappen van een Android telefoon naar een iPhone is makkelijker dan ooit. Binnen een paar simpele stappen via de app ‘Stap over op iOS’ staat binnen de kortste keren de belangrijkste informatie op je iPhone of iPad.

  • donderdag 19 januari 2017 14:41

Gratis e-book: "30 essentiële tips voor elke iPhone gebruiker!''

Schrijf je in en ontvang dit handige e-book en daarnaast wekelijks de beste tips, nieuwtjes en aanbiedingen!

  • woensdag 18 januari 2017 20:12

‘Apple’s iPhone 8 waterdichter dan iPhone 7’

Volgens de laatste planning zal de nieuwe iPhone waterdichter maken dan ooit. De iPhone 8 zal voorzien worden van het IP68 keurmerk.

  • dinsdag 17 januari 2017 11:36

Apple komt met designboek over afgelopen 20 jaar

Apple heeft een exclusief designboek ontwikkelt met 450 ontwerpen en foto’s van alle creaties uit de afgelopen twintig jaar. Speciaal, uniek maar ook erg prijzig.

  • zaterdag 14 januari 2017 16:01

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek tips, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 448 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.