Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Tips (pagina 29)

Met de artikelen in deze rubriek voorzien wij je onder andere van tips om je iPhone, iPad en accessoires goed te kunnen gebruiken, sneller te laten werken, en veiligheid te houden.

 

Zo bekijk en verstuur je gif(jes) via WhatsApp

Sinds de 2.16.14 versie van WhatsApp kun jij eenvoudig gifjes versturen via WhatsApp. Sinds afgelopen week is deze update voor iedereen beschikbaar. Zo verstuur je de GIFjes in WhatsApp!

  • dinsdag 8 november 2016 09:05

Zo verwijder je alle meldingen in het berichtcentrum in één keer op een iPhone of iPad

Met iOS 10 heeft Apple het uiterlijk van het berichtencentrum compleet omgegooid. Vanaf nu worden meldingen gesorteerd op tijd in plaats van app. Zo verwijder je de berichten allemaal in één keer!

  • maandag 7 november 2016 13:55

Video: Snelheidstest tussen alle iPhones

De iPhone 7 staat bekend om zijn snelheid dankzij de A10 processor. De vraag is dus hoe veel sneller is hij ten opzichte van zijn voorgangers? Zie hier het resultaat!

  • donderdag 3 november 2016 11:22

Zo stel je de wintertijd in op een iPhone en iPad

Als de klok van zomertijd naar wintertijd gaat dan schakelt de klok een uur terug. Normaal stelt je iPhone en iPad dit automatisch in. Zo controleer je of dit goed staat ingesteld!

  • zaterdag 29 oktober 2016 16:01

Zo verwijder je de geschiedenis en routes in de kaarten app op een iPhone

De kaarten app in iOS slaat de routes op die jij gereden hebt in het verleden. Deze geschiedenis kan goed van pas komen in de toekomst maar het is ook mogelijk om deze te verwijderen. Zo doe je dit! 

  • woensdag 26 oktober 2016 08:49

Widgets toevoegen en verwijderen op je iPhone en iPad

Widgets zijn handige overzichtjes met bijvoorbeeld het laatste nieuws en de laatste sportuitslagen van vandaag de dag. Sinds iOS 10 zijn ze duidelijker te vinden in het toegangsscherm. Zo pas je ze aan of verwijder je widget op je iPhone of iPad!

  • dinsdag 25 oktober 2016 10:49

Mobiele data besparen in Spotify op je iPhone of iPad

Een van de redenen waarom jouw mobiele data zo snel op kan raken, is het afspelen van muziek via Spotify. Spotify heeft een aantal slimme aanpassingen hiervoor bedacht. In dit artikel leggen wij het uit!

  • maandag 24 oktober 2016 11:28

iPhone 7: Apple biedt oplossing als de thuisknop niet werkt

Met de introductie van de nieuwe iPhone 7 en 7 Plus heeft Apple de thuisknop vervangen voor drukgevoelige thuisknop. Mocht deze onverwachts niet werken dan verschijnt er een tijdelijke virtuele thuisknop. 

  • maandag 17 oktober 2016 08:23

Overleeft de iPhone 7 een nacht in cola en de diepvries?

De jongens van TechRax hebben de waterdichtheid van de iPhone 7 tot het uiterste getest; een nacht in bak met cola en in een ijskoude diepvries. Dit was het resultaat.

  • donderdag 13 oktober 2016 09:13

Alle informatie rondom telecomaanbieders en providers

In dit artikel geven we je aanvullende informatie over onder andere het afsluiten van een telefoonabonnement, het 4G netwerk, belminuten, roaming en telecomproviders.

  • dinsdag 11 oktober 2016 09:03

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek tips, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 451 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.