Back to Top

Vodafone – mobiele provider – informatie over Vodafone

Na KPN is Vodafone in Nederland de grootste speler op het gebied van mobiele telefoon abonnementen. Vodafone biedt naast gewone Smartphone abonnementen ook Sim Only aan. Na KPN heeft Vodafone op dit moment de beste 4G dekking in Nederland (begin 2018 was deze overal goed te nemen). Het telecombedrijf gaat uiteraard mee in de ontwikkelingen op 4G+/4,5G en 5G gebied, om de boot niet te missen op het gebied van steeds sneller Internet, een belangrijke speerpunt van alle telecomproviders, die steeds minder verdienen aan bellen en sms’en.

Wat veel mensen niet weten is dat Vodafone al bestaat sinds 1985, en dus al meer dan 30 jaar actief is, en sinds 1985 ook in de mobiele telefonie. Wereldwijd werken er maar liefst ongeveer 100.000 mensen bij dit telecombedrijf, en vooral in Europa is het bedrijf sterk gepositioneerd. Het bedrijf ging in 2016 samen met Ziggo, want in deze branche is het ‘eten of gegeten worden’. Sinds het samengaan wordt door het duo ook wel de naam ‘VodafoneZiggo’ gebruikt. De fusie moest voor klanten gunstig uitpakken: een breder aanbod tegen scherpere prijzen, ook in de toekomst. Een kleine 2 jaar later werd bekend dat Tele2 en T-Mobile zouden samengaan, om tegenwicht te bieden aan onder andere de VodafoneZiggo combinatie en het nog altijd zeer dominante KPN concern (de grootste speler op de Nederlandse markt voor mobiele telefonie).

Abonnementen Vodafone met telefoon

Bij Vodafone kun je terecht voor een abonnement met elk type nieuwe iPhone, dus voor een abonnement met een iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone SE, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone X, iPhone 8 (Plus), iPhone 7 (Plus) of 6/6S (Plus). Ook kun je bij Vodafone een abonnement afsluiten met een Android smartphone.

Bekijk de abonnementen van Vodafone met telefoon

Sim Only abonnementen Vodafone

Vodafone biedt naast ‘gewone abonnementen’ met nieuw iPhone toestel ook Sim Only abonnementen aan voor alle Smartphones / iPhones, waaronder voor de volgende smartphones:

  • de nieuwere iPhone toestellen, zoals de iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone SE, iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max
  • de oudere iPhone toestellen, zoals de iPhone 3, 3S, 3GS, de iPhone 4 en 4S, de iPhone 5, 5C en 5S en de iPhone 6, 6 Plus, 7 Plus, iPhone 7, iPhone 8 en 8 Plus.
  • Android gebaseerde smartphones van merken als Samsung, Huawei, en LG.

Heb je een van deze iPhones? Of juist een ander soort Smartphone (niet zijnde een iPhone)? Dan kun je eveneens bij Vodafone terecht voor een Sim Only abonnement.

Bekijk de Sim Only abonnementen van Vodafone