Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Berichten van: Iris Verlaan

Iris Verlaan

Iris

Iris is naast fervent smartphone en iPad gebruiker ook dol op films en series. Ze probeert daarom altijd graag de nieuwste apps op het gebied van lifestyle, films en series. Ook is ze altijd op de hoogte van de leukste baby, peuter en kleuter apps. 

Je ziet hieronder alle berichten geplaatst door Iris Verlaan. 

iPhone 4s: updaten naar iOS 9 of niet?

Met de introductie van iOS 9 gaan we weer stappen vooruit! Geldt dit echter voor alle telefoons waarop iOS 9 te installeren is? De iPhone 4s is bijvoorbeeld net iets ouder dan de rest, is het wijs om te updaten?

  • zondag 20 september 2015 10:29

Apple stopt met productie iPhone 5c

Wil je nog één van de fijn gekleurde iPhone 5c's kopen, dan is nu het moment. Apple heeft namelijk zojusit aangegeven halfverwege 2015 te stoppen met de volledige productie van de iPhone 5c. 

  • woensdag 26 november 2014 15:06

iPhone 6 (plus) rubberrandjes rondom knoppen

Mooie nieuws voor degene die zijn telefoon nog wel eens laat  vallen: de nieuwe iPhone 6 en 6 Plus kunnen weer iets beter tegen water dan hun voorgangers, dankzij rubberen randjes om de knoppen. 

  • donderdag 25 september 2014 14:12

NFC-chip in iPhone 6 (plus) alleen voor mobiel betalen

Waarschijnlijk kun je in de toekomst alléén betalen met de NFC chip in je iPhone 6. Andere taken zoals het koppelen van andere apparaten kunnen niet uitgevoerd woredn vanwege de beveiligingsinstellingen. 

  • donderdag 18 september 2014 14:28

Apple presenteert twee grotere iPhones

Bigger is better? Apple introduceert twee nieuwe iPhones die weer een stukje groter zijn dan de iPhone 5s. De modellen zijn iPhone 6 en iPhone 6 Plus, waarbij de laatst genomende een beelddiagonaal van 0,8" groter heeft dan zijn kleinere broer.

  • donderdag 11 september 2014 15:58

‘Geflopte’ iPhone 5c verkoopt beter dan BlackBerry, Windows Phone en Android-toptoestellen

Hoewel de iPhone 5c minder goed verkoopt dan verwacht, verkoopt deze nog steeds beter dan diverse grote concurrenten met Blackberry, Windows Phone en Android toestellen.

  • woensdag 26 maart 2014 10:56

Apple iOS 7.1 moet iPhone 4 sneller maken

Goed nieuws voor iPhone 4 gebruikers! De nieuwe update van iOS 7.1 zou de smartphone namelijk iets sneller laten werken.

  • maandag 10 maart 2014 16:34

iPhone 5s is wereldwijd de meest gekochte iPhone

De Apple iPhone 5s loopt goed de markt binnen. Uit cijfers van Mixpanel blijkt dat de iPhone maar liefst een marktaandeel heeft van 20%! 

  • zondag 9 maart 2014 15:16

iPhone 5s en iPhone 5c op 25 oktober in Nederland

De officiële aankomstdatum voor de nieuwe Apple smartphones in Nederland is bekend: 25 oktober. Vanaf dat moment zijn de 5s en zijn kleurrijke broertje, de 5c, op te halen in de Apple Store.

  • donderdag 10 oktober 2013 15:42

Apple presenteert twee nieuwe iPhones

Het is weer tijd voor nieuwe Apple iPhones! Zojuist zijn een nieuwe iPhone 5s en een goedkopere, budget-iPhone 5c geïntroduceerd. Lees hier al het nieuws!

  • dinsdag 10 september 2013 15:24

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek iris verlaan, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 0 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.