Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

De beste apps voor de iPhone en iPad – alle apps (pagina 22)

Je vindt hier een overzicht met artikelen over het gebruik van apps, en de beste (gratis) apps voor de iPhone en iPad, reviews en app info.

 

Luister op een nieuwe manier naar de wereld met de Hear app

Hear is een gratis applicatie die het mogelijk maakt om met je hoofdtelefoon of oortjes op een unieke manier naar het geluid van de wereld om je heen te luisteren. In de applicatie van Hear bevinden zich diverse parameters waarmee je op een interessante wijze controle over het geluid hebt.

  • woensdag 18 mei 2016 09:40

MyFitnessPal: fit voor de zomer met een app

MyFitnessPal is een gratis calorieënteller en dieettracker-app ontwikkeld door MyFitnessPal.com in samenwerking met het sportkledingmerk Under Armour. Met deze app kan je gemakkelijk je calorieën bijhouden en doelen stellen met behulp van de handige tools.
  • dinsdag 17 mei 2016 09:58

Apple's Wallet app maakt het binnenkort mogelijk om rijbewijzen op te slaan

In het Verenigd Koninkrijk wordt het waarschijnlijk mogelijk om het rijbewijs in de Wallet app op te slaan. Dit blijkt uit een foto van deze toepassing, gedeeld door de CEO Oliver Morley van het Verenigd Koninkrijk's 'Driver Vehicle Licensing Agency' (DVLA)
  • dinsdag 17 mei 2016 09:27

Apple verwijdert iOS security app uit App Store

Apple’s opmerkelijke App Store beleid laat opnieuw van zich horen. Dit keer gaat het om de Duitse beveiligings app System and Security Info die kon zien of je iPhone goed beveiligd was. 

  • maandag 16 mei 2016 14:07

Apple's keuringsproces voor apps duurt nu nog maar twee dagen

Het keuringsproces dat Apple inzet voor nieuwe apps en updates is beduidend sneller geworden in de afgelopen maanden. Na het ontwikkelen van een iOS of Mac App duurt het nu nog gemiddeld twee dagen voordat de app gekeurd is.

  • vrijdag 13 mei 2016 09:56

Een nieuwe look voor Instagram

Instagram heeft vandaag een makeover gekregen met een nieuwe icoon en vernieuwd design. Het icoontje heeft vrolijke nieuwe kleuren gekregen en het design van de applicatie is compleet in zwart/wit veranderd.

  • woensdag 11 mei 2016 16:56

WhatsApp lanceert desktop app voor Mac en Windows

Je bent ongetwijfeld al bekend met WhatsApp voor Web. Deze web-client heeft enkele nadelen en dáár heeft WhatsApp iets op bedacht: de WhatsApp desktop app voor Mac en Windows!

  • woensdag 11 mei 2016 08:39

Snapchat introduceert inzoomen met één hand in nieuwe update

Snapchat heeft vandaag weer een nieuwe update gekregen: 9.30.0.0. Deze nieuwe update maakt het mogelijk om tijdens het filmen in te zoomen met het gebruik van maar één hand!

  • dinsdag 10 mei 2016 10:38

Puffin Web Browser app: een snelle browser mét Flash Player

De Puffin Web Browser, ontwikkeld door CloudMosa, is een supersnelle mobiele browser met Adobe-Flash-Over-cloud. Puffin Web Browser is gratis te downloaden en is onwijs snel dankzij mogelijkheden om de werklast over de cloud te verschuiven.
  • maandag 9 mei 2016 10:00

Netflix app update met dataverbruik instellingen

Netflix kwam onlangs met een update voor de populaire Netflix app waarin één enorm handige feature is geïmplementeerd: de hoeveelheid gebruikte mobiele data is in te stellen. Dankzij deze feature kan je enorm besparen op het mobiele dataverbruik van je Netflix app.

  • maandag 9 mei 2016 09:32

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek alle apps, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 333 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.