Back to Top

Refurbished iPhone 5S kopen – los toestel zonder abonnement

Wil je een losse refurbished iPhone 5S kopen, dus een refurbished iPhone 5S, los toestel zonder abonnement? Hier zit je goed! Hieronder vind je losse iPhone 5S toestellen (refurbished) die je op prijs vergelijken kunt, bij alle webwinkels die deze smartphone hebben. Vergelijk hier de goedkoopste deals!

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 2000

Kleur

Refurbished iPhone 5S (los toestel) – dit heeft deze smartphone je te bieden

Als je op deze pagina van onze website bent, dan ben je je waarschijnlijk aan het orienteren voor een refurbished smartphone van Apple, of wel een refurbished iPhone. Een goede keuze, en ook een (losse) refurbished iPhone 5S is een goede keuze. Dit toestel is nu (in 2018) nog goed te krijgen, en wij verwachten dat de iPhone 5S in refurbished conditie ook in 2019 nog (redelijk goed) te krijgen zal zijn.

Een Apple iPhone 5S (als los toestel) heeft je veel te bieden. Nieuw kun je dit toestel krijgen in 3 trendy kleuren, goud, zilver en spacegrijs. De refurbished variant kun je daarnaast ook nog in de traditionele en ‘veilige’ kleuren zwart en wit krijgen. Oftewel, een refurbished iPhone 5S kun je kopen in maar liefst 5 kleuren. Op dit moment zijn alle kleuren nog volop te krijgen bij diverse aanbieders. Meer dan 10 webwinkels bieden de iPhone 5S refurbished op dit moment nog te koop aan, en dat voor uitstekende en lage prijzen; de 5S is inmiddels een van de goedkoopste Apple toestellen geworden die nog te krijgen is (in gereviseerde staat).

De iPhone 5S 128GB en 8GB varianten zijn niet te krijgen als los toestel (en ook niet met abonnement, deze zijn simpel gezegd nooit op de markt gekomen), maar de iPhone 5S 64GB, 32GB en 16GB zijn wel (goed) te krijgen, althans in refurbished conditie. Hieronder duiden we deze varianten even apart, zodat je iets beter bent geïnformeerd.

Refurbished iPhone 5S - 16GB variant

De losse refurbished iPhone 5S 16GB is de goedkoopste variant van deze smartphone, ongeacht de kleur. Je kunt een losse refurbished iPhone 5S 16GB kopen voor een bedrag zo tussen de 160 en de 220 euro (april 2018). De verwachting is dat de prijzen van deze toestelvarianten nog voor de zomer onder de 150 euro duiken, althans bij de goedkoopste aanbieder(s). Een opslagcapaciteit van 16GB is in deze tijd wel wat weinig. Het lijkt dus meer voor de hand te liggen om te gaan voor 32GB of 64GB (lees hieronder meer daarover).

Refurbished iPhone 5S - 32GB variant

Met de iPhone 5S 32GB in refurbished staat haal je een leuk iPhone toestel in huis, met een redelijke opslagcapaciteit. De prijzen liggen zo tussen de 180 en de 270 euro, op het moment dat we deze tekst schrijven. Maar ook hier geldt weer; de prijzen dalen met de weken / maanden. Dus over een tijdje kun je dit losse toestel nog weer een stukje goedkoper scoren. Zoals je in de vergelijker hierboven wel kunt zien is het prijsverschil met de 16GB variant beperkt.

Refurbished iPhone 5S - 64GB variant

Ga je voor de refurbished iPhone 5S 64GB (los toestel, zonder abonnement), dan haal je een toestel in huis dat zich qua opslagmogelijkheid prima kan meten met toestellen van de nieuwere generaties als de iPhone 8 en de iPhone X. Sinds september 2017 kun je een losse iPhone 8 64GB kopen, en sinds oktober vorig jaar is het ook mogelijk om een losse iPhone X te kopen met 64GB aan opslagmogelijkheid. Op het vlak van de opslagcapaciteit kan de iPhone 5S 64GB (refurbished) zich dus prima meten met toestellen die jaren later op de markt zijn gebracht. Op het moment dat we deze tekst schrijven ligt de prijs voor de 64GB versie van deze smartphone tussen de 204 en de 350 euro.

Alles afwegende zie je dat de prijsverschillen voor de verschillende varianten van de iPhone 5S betrekkelijk klein zijn. Mocht je overwegen om voor de losse iPhone 5S te gaan, kies dan voor de 64GB variant, voor enkele tientjes meer kun je dan echt veel meer opslaan op je toestel. Alleen als je dit echt / zeker niet nodig hebt, dan zou de 16GB of 32GB variant de betere keuze kunnen zijn.

Aanbieders van Apple iPhone 5S toestellen (refurbished staat)

We zien op dit moment Apple iPhone 5S aanbiedingen in onze vergelijkers van webwinkels als Swoop, Partly, Callstars refurbished, Ritel, Phurby, Refurbished.nl, Mobiel.nl, Belsimpel.nl, Telefoondiscounter en Forza Refurbished. Zoals vaker is Partly een van de goedkoopste aanbieders, dat geldt (in april 2018) ook voor de 5S. Het loont de moeite om alle aanbiedingen in de vergelijker even af te lopen, alvorens je je keuze maakt. Een snelle beslissing is vaak geen goede beslissing, iets wat zeker geldt voor een smartphone waar je 1 jaar, 2 jaar of langer mee overweg moet, en waar je dagelijks waarschijnlijk uren op kijkt.

De prijs vergelijken voor losse refurbished iPhone 5S toestellen

In onze losse toestellen vergelijkers plaatsen we de laagste prijzen altijd bovenaan. De prijzen lopen zo verder af (of op dus, in hoogte, net hoe je het zien wilt).

Bedenk je wel dat de prijs afhankelijk is van het aantal refurbished sterren: 3, 4 of 5. Het gaat hierbij om toestellen die respectievelijk ‘sterk gebruikt’, ‘licht gebruikt’ en ‘als nieuw’ zijn. Op de website van de aanbieder zie je om wat voor soort toestel het gaat, hoewel de prijs in de vergelijker ook al veel verklapt. Immers, een toestel dat zo goed als nieuw is heeft natuurlijk een hogere prijs dan een sterk gebruikt toestel of een licht gebruikt toestel.

Wat een aanbieder onder 3, 4 en 5 sterren verstaat kan echter wel verschillen, alsook de garantietermijn en het geboden servicelevel. Sla hier acht op, dus je zou na het vergelijken van de prijzen voor de refurbished iPhone 5S ook moeten kijken naar de voorwaarden van de aanbieder(s), het serviceniveau, de garantietermijn en wat er wordt verstaan onder 3, 4 of 5 sterren bij die aanbieder(s).

Liever een nieuw iPhone 5S toestel kopen, of een andere Apple smartphone in nieuwe staat?

Een nieuw los iPhone 5S toestel kopen is nu – begin 2018 – ook nog steeds mogelijk. De prijzen deden op dat moment iets boven de 300 euro, waarmee een nieuwe iPhone 5S dus een stuk minder goedkoop is dan een refurbished iPhone 5S. Desgewenst kun je dit ook in de vergelijker bekijken door zowel de staat ‘nieuw’ als ‘refurbished’ aan te vinken bij de filters.

De verwachting is wel dat de iPhone 5S niet lang meer in nieuwe staat te krijgen is, dus wees er erg snel bij als een nieuw los toestel de voorkeur heeft boven een refurbished / gebruikt iPhone toestel.

Tip: Alle refurbished iPhone modellen (in nieuwe staat) op prijs vergelijken