Back to Top

Refurbished iPhone 6S kopen – los toestel zonder abonnement, prijs vergelijken

Wil je een losse refurbished iPhone 6S kopen, dus een refurbished iPhone 6S (los toestel zonder abonnement)? Dan ben je op deze pagina goed! Hieronder vind je losse iPhone 6S toestellen (refurbished) waarvoor je kunt prijs vergelijken bij alle webwinkels die deze smartphone hebben. Vergelijk nu de goedkoopste aanbiedingen!

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 2500

Kleur

Refurbished iPhone 6S (los toestel) – wat deze smartphone je kan bieden

De iPhone 6S in refurbished staat is een aantrekkelijke keuze als je op zoek bent naar een refurbished smartphone toestel, tegen een wat lagere prijs dan de nieuwere refurbished smartphones / iPhones als de iPhone 8, iPhone 7 en de iPhone X. Immers is de iPhone 6S al weer een stukje ouder, en zeker niet meer het nieuwste Apple toestel.

Het kopen van een refurbished iPhone 6S kan uitstekend alternatief zijn voor de aanschaf van een refurbished iPhone 6 of iPhone 5S in refurbished conditie. Dit zijn namelijk allebei toestellen die weliswaar goedkoper zijn (zowel nieuw als gereviseerd), maar ook toestellen die echt een stuk ouder zijn, en die bovendien zijn uitgerust met veel mindere features / eigenschappen.

Over het algemeen is de iPhone 6S refurbished in 2018 nog uitstekend verkrijgbaar. Praktisch alle Nederlandse aanbieders die zich richten op de verkoop van losse refurbished iPhones, bieden dit toestel nu nog aan. Anders dan de iPhone 6 (Plus) en de iPhone 5S heeft Apple deze smartphone in vier kleuren op de markt gebracht, in plaats van drie. Naast een refurbished iPhone 6S Zilver, Spacegrijs en Goud is ook de refurbished iPhone 6S Roségoud verkrijgbaar, en dat bij vele webwinkels. Onder de online aanbieders zijn er ook een aantal die de Apple iPhone 6S Refurbished Zwart en Wit te koop hebben. Hierbij gaat het dus niet om de originele kleuren, maar om twee extra kleuren die aanbieders er zelf nog bij hebben genomen in hun assortiment. In feite zou de iPhone 6S in gereviseerde staat zelfs in alle denkbare (buiten)kant kleuren aangeboden kunnen worden, maar aanbieders mikken op wit en zwart als aanvulling op de bestaande kleuren, omdat dit nu eenmaal welbekende, traditionele en gewilde kleuren zijn. Totaal heb je dus keuze uit zes kleuren als je op het punt staat om een iPhone 6S refurbished te kopen.

Qua opslagmogelijkheid doet de gereviseerde iPhone 6S niet onder voor de gereviseerde iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Je kunt de iPhone 6S in refurbished conditie zowel krijgen met 16GB, 32GB, 64GB als met 128GB aan opslag capaciteit. Alleen is de 6S ten opzichte van de gewone 6 beter verkrijgbaar als 128GB variant. Hieronder volgt nu meer uitleg voor elk van deze vier toestelvarianten.

Refurbished iPhone 6S - 16GB variant

De refurbished iPhone 6S 16GB is de goedkoopste variant van deze smartphone. Je legt voor dit losse refurbished toestel begin 2018 een bedrag neer van 275 tot 400 euro, waarmee dit toestel wel iets minder goedkoop is dan de gewone iPhone 6 16GB in refurbished staat, die op het zelfde moment prijsstellingen had zo tussen de 230 en 380 euro, afhankelijk van de aanbieder waarbij je hem koopt. Ook hier zien we - net als bij de refurbished iPhone 6 16GB – dat de refurbished iPhone 6S 16GB beter te krijgen is dan de 32GB variant, en ongeveer even goed als de 64GB versie.

Refurbished iPhone 6S, de 32GB variant

De instapprijs prijs voor deze variant ligt echt een stuk hoger dan de instapprijs voor een 16GB model. De prijzen begonnen aan het begin van het tweede kwartaal in 2018 bij 369 euro en liepen op tot even over de 400 euro. Het aanbod was en is erg beperkt. Heel opmerkelijk is verder dat de 64GB variant op dat moment zelfs goedkoper was dan de 32GB variant van de iPhone 6S – refurbished. Als we dan even inzoomen, en goed kijken naar de reden, zien we dat vooral de wat minder goedkope aanbieders de 32GB versie wel aanbieden, maar de goedkopere refurbished aanbieders (zoals Partly) niet, terwijl de 64GB variant wl gewone door de goedkopere refurbished aanbieders wordt aangeboden. De oorzaak voor dit opmerkelijke en onlogische prijsverschil lijkt daarmee dus gevonden. Mocht je een losse iPhone 6S in deze staat overwegen dan moet je het wel doen met een toestel in de kleur spacegrijs of zwart, want de andere vier kleuren zijn jammer genoeg niet (meer) te krijgen.

Bekijk alle aanbiedingen voor een los iPhone 6S 32GB – refurbished toestel.

Refurbished iPhone 6S, de 64GB variant

De prijs voor een refurbished iPhone 6S 64GB (los toestel) deed in april 2018 zo tussen de 325 en de 450 euro. Zoals hiervoor al geschreven is de 64GB versie van de refurbished iPhone 6S dus goedkoper aan te schaffen dan een 32GB versie. In nieuwe staat is de iPhone 6S nauwelijks tot niet verkrijgbaar, wat een reden zou kunnen zijn om interesse te hebben in de iPhone 6S 64GB in refurbished conditie. Dit losse toestel is refurbished in ieder geval nog in alle kleuren te krijgen, inclusief de additionele kleuren wit en zwart. Keuze qua aanbieders is er in 2018 in ieder geval nog genoeg.

Refurbished iPhone 6S 128GB variant

Een losse refurbished iPhone 6S 128GB kopen kan voor een kleine 400 euro (tweede kwartaal 2018). Het spreekt eigenlijk voor zich dat ook voor de iPhone 6S refurbished de 128GB variant het minst goedkoop is. Hier krijg je dan wel 2, 4 of 8 keer zoveel opslagmogelijkheid voor, en als je het zo bekijkt is het maar de vraag of de klaarblijkelijke duurkoop niet gewoon goedkoop is! De prijzen voor deze toestelvariant van de refurbished iPhone 6S lopen bij aanbieders die wat meer aan de prijs zijn op tot boven de 500 euro, en bij een enkeling zelfs tot boven de 600 euro.

Aanbieders van losse Apple iPhone 6S toestellen (in refurbished conditie)

In 2018 kan je een Apple iPhone 6S in deze conditie shoppen via onze vergelijkers bij meer dan 12 aanbieders. Denk hierbij aan gevestigde namen als Mobiel.nl en Belsimpel, maar ook tal van aanbieders die zich enkel richten op het aanbieden van refurbished iPhones zijn sterk vertegenwoordig (denk aan namen als Forza Refurbished, Mobico, Swoop en TelefoonDiscounter). Keuze genoeg dus voor wat betreft de aanbieders.

Zoals de kaarten nu liggen kan worden verwacht dat de refurbished iPhone 6S in 2018 en 2019 nog wel zal worden aangeboden, door een deel van de hiervoor al genoemde aanbieders. In 2020 zal de iPhone 6S in deze conditie / staat naar verwachting van de markt verdwijnen, en niet meer te koop aangeboden worden. Voorlopig kun je dit toestel (los) dus nog wel even kopen.

Prijs vergelijken voor losse iPhone 6S toestellen (refurbished)

De vergelijker voor losse iPhone 6S toestellen in refurbished conditie (zonder abonnement), hierboven op deze pagina, geeft je een prijsvergelijking voor alle toestellen en deals, van alle aanbieders. Wil je meer gericht prijzen vergelijken voor losse iPhone 6S toestel in deze staat, bijvoorbeeld voor specifieke GB versies en/of specifieke kleuren, selecteer dan alleen die GB’s en/of kleuren door die opties te selecteren bij de filters. Je krijgt dan enkel het aanbod en de prijzen te zien voor die specifieke toestellen, waardoor je sneller tot het juist koopinzicht komt, en dus sneller weet of je wel tot aankoop wil overgaan of juist niet.

Alternatief aanbod

Uiteraard is er voldoende alternatief aanbod voor de iPhone 6S (refurbished). Mocht je twijfelen over de aankoop van dit toestel, dan zou een gewone losse iPhone 6 (refurbished) of een losse iPhone 6S Plus (refurbished) een goed alternatief kunnen zijn voor deze smartphone. Uiteraard kun je ook de algemene refurbished toestellen vergelijker gebruiken om bij de juiste aanbieding te komen die jou het beste past:

Zoek je het (bij nader inzien) niet in een los refurbished toestel, maar lijkt een nieuw iPhone toestel je meer, dan kunnen we je melden dat we daar ook genoeg aanbod voor hebben:

Vergelijk alle nieuwe iPhone modellen (zonder abonnement)

Vergelijk alle nieuwe iPhone modellen met abonnement