Back to Top

Refurbished iPhone 7 kopen – los toestel zonder abonnement

Wil je een losse refurbished iPhone 7 kopen, dus een refurbished iPhone 7, los (toestel) zonder abonnement? Dan ben je hier goed! Je kunt hier prijzen vergelijken van losse iPhone 7 toestellen (refurbished) bij alle webwinkels die deze smartphone aanbieden!

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 2500

Kleur

Vergelijk via onze website de goedkoopste smartphone aanbiedingen met onze toestellen vergelijker voor de Apple iPhone 7 (die je hierboven dus aantreft). Je vindt bij ons de laagste prijzen, en uiteenlopende deals, zowel voor 3, 4 als 5 sterren refurbished iPhones van de 7- series.

Refurbished iPhone 7 (los toestel) – algemene uitleg en informatie

Overweeg je om een iPhone 7 aan te schaffen in refurbished staat, dan kan de informatie op deze pagina voor jou van belang zijn, en je helpen bij het vormen van een goed beeld.

De opslagcapaciteit:

Ten opzichte van de iPhones van de 6S series is Apple in 2016 weer een stapje hoger gegaan qua opslagcapaciteit, door de iPhones van de 7 series naast met 32GB en 128GB ook met 256GB op de markt te brengen. Ook een refurbished iPhone 7 kun je met 256GB, 128GB en 32GB kopen, net als de refurbished iPhone 7 Plus.

De kleuren:

Voor wat betreft de kleuren van de iPhone 7 valt op dat Apple breed heeft ingezet om zo kennelijk een breed publiek van kopers aan te boren. Je kunt dit toestel krijgen in de kleuren: zwart, gitzwart, zilver, goud en roségoud. Daarnaast is Apple later nog met een rode kleurvariant gekozen voor deze iPhone (RED Edition). Net zoals voor nieuwe toestellen geld dat je de (losse) refurbished iPhone 7 toestellen ook kunt krijgen in deze kleuren.

Verkrijgbaarheid:

De verkrijgbaarheid van de Apple iPhone 7 in refurbished conditie is op dit moment (2018) uitstekend. Er zijn bijna net zoveel webwinkels die de losse iPhone 7 in refurbished conditie aan bieden als in nieuwe conditie, hoewel het hierbij wel grotendeels gaat om verschillende aanbieders. Partijen richten zich over het algemeen namelijk of alleen op de refurbished markt, of alleen op de markt voor nieuwe toestellen.

Het lijkt erop dat de iPhone 7 in nieuwe staat in 2018 en 2019 nog wel verkrijgbaar is, en in refurbished staat misschien zelfs in 2020 nog wel.

Een iPhone 7 in nieuwe staat kopen of juist refurbished?

Uiteraard behoort het kopen van een nieuwe, losse Apple iPhone 7 ook tot de mogelijkheden. iPhone.nl biedt je ook voor iPhone 7 toestellen in nieuwe staat een uitstekende prijsvergelijking aan, zoals je ook van een website als deze mag verwachten.

Een van de belangrijkste verschillen tussen een nieuwe iPhone 7 en een refurbished iPhone 7 is uiteraard de prijs, voor een 32GB en 128GB variant van deze smartphone ligt het prijsverschil rond de 30%; een refurbished iPhone 7 is in dat geval ca 30% goedkoper (bij de goedkoopste aanbieders). Voor de 256GB variant lijkt het prijsverschil kleiner, namelijk tussen de 10 en de 15%.

Een ander belangrijk verschil, misschien wel het belangrijkste verschil is de staat. Een refurbished smartphone is opgeknapt / gereviseerd, terwijl een nieuw toestel natuurlijk helemaal nieuws is, en nog nooit door iemand anders is gebruikt. Omdat een refurbished smartphone toestel wordt nagekeken, wordt schoongemaakt, en niet goed werkende en defecte onderdelen worden vervangen, hoeft het aankopen van een refurbished smartphone niet op grote bezwaren komen te staan. Qua werking verschilt een iPhone 7 refurbished niet van een iPhone 7 in nieuwe toestand.

Vergelijk de prijzen van refurbished en nieuwe iPhone 7 losse toestellen via onze vergelijker hierboven, door bij de staat naast ‘refurbished’ ook ‘nieuw’ aan te zetten. Hieronder geven nu enige uitleg over de verschillende iPhone 7 refurbished varianten qua opslagmogelijkheid.

Refurbished iPhone 7 met 32GB

Een losse iPhone 7 32GB refurbished kon je in het voorjaar van 2018 al kopen rond de 400 euro. Daarmee is deze iPhone al de helft goedkoper geworden, ten opzichte van hetzelfde losse toestel in nieuwe staat, rond de introductie ervan in september 2016.

Refurbished iPhone 7 128GB

De refurbished iPhone 7 128GB kan en een uitstekende keuze zijn. Voor dit toestel betaal je wel een stukje meer, ongeveer 75 euro, in vergelijking met een 32GB toestelvariant van de iPhone 7, maar daar heb je dan ook wel 4 keer zoveel opslagmogelijkheid voor. Als je het zo bekijkt is deze 128GB variant dus een goedkope keuze, waarbij je veel meer krijgt voor relatief weinig extra geld.

Refurbished iPhone 7 256GB

Tot slot is dus ook de refurbished iPhone 7 256GB (los toestel) nog een optie als je echt veel opslagruimte nodig hebt. Gezegd moet worden dat de meeste mensen niet zoveel ruimte nodig hebben op hun telefoon, maar je hebt altijd bazen, en bovenbazen, en dat geldt ook op dit vlak. Voor een kleine 100 euro meer heb je nog eens 128Gb extra ten opzichte van de 256 Gb versie van de iPhone 7 (refurbished). In het voorjaar van 2018 kon je de goedkoopste deal doen bij Mobico, een voor een bedrag van 570 euro tot aankoop overgaan.

Waar moet je op letten als je een refurbished smartphone gaat kopen, zoals bijvoorbeeld de iPhone 7?

Let in het bijzonder op de onderstaande punten als je overweegt om een refurbished iPhone 7 (los toestel) te kopen. De hierna volgende opmerkingen gelden overigens net zo goed voor alle andere refurbished toestellen van Apple, en van andere telefoonmerken als Samsung, Huawei en alle andere merken die er nog zijn):

  • De prijs zegt lang niet alles. Dat geldt in het bijzonder voor refurbished iPhones, waarbij nog meer factoren een rol spelen binnen de prijs. Uiteraard is het een belangrijk onderdeel binnen de overweging om wel of niet tot aankoop over te gaan, maar dit zou niet het enige moeten zijn waar je naar kijkt;
  • Of een aanbieder originele Apple onderdelen gebruikt tijdens het revisieproces (het proces waarbij de iPhone wordt opgeknapt, waarbij niet werkende onderdelen worden vervangen). Gebruik van originele onderdelen is doorgaans (veel) beter, en verlaagt de kans op defecten en mankementen na je aankoop. Als je dit prettig vindt, controleer dan op de site van een refurbished webwinkel of er originele onderdelen gebruikt worden bij het revisieproces. Wordt dit niet expliciet genoemd op de site van een aanbieder, dan is dit doorgaans niet zo (anders zou de aanbieder er natuurlijk wel gewag van willen maken);
  • De geboden garantietermijnen. Sommige aanbieders hanteren alleen de wettelijke garantietermijnen, terwijl andere aanbieders er nog extra garantie bovenop geven, op het toestel, maar soms ook op de batterij. Extra garantie is niet gratis, maar je krijgt hier wel wat voor terug, namelijk zekerheid en minder zorgen in het geval er wel iets kapot gaat. Bij veel webwinkels ligt de garantietermijn van refurbished iPhones tussen de 1 en 2 jaar. Maar er zijn ook aanbieders zoals Refurbished-iPhon.shop die de garantietermijn op 3 jaar hebben gezet, waardoor je toestel in feite misschien wel voor de hele gebruiksperiode is afgedekt tegen defecten en mankementen;
  • Het servicelevel dat wordt verleend bij storingen en defecten. Bij sommige aanbieders zit dit in de prijs. Webwinkels als Refurbished-iPhone.shop maken het zelfs mogelijk om een monteur aan huis geleverd krijgen in geval van problemen of defecten aan je refurbished toestel. Klachten aan je iPhone worden door de monteur doorgaans binnen 30 minuten verholpen. Een dergelijke extra service is niet gratis, maar kost simpelweg geld. Dit zie je dus terug in de prijs van een refurbished Apple iPhone toestel. Uiteraard krijg je daar wel de extra service voor terug.

Een losse iPhone 7 (refurbished) met garantie

Refurbished Apple iPhone 7 met garantie is standaard mogelijk, omdat aanbieders verplicht zijn om een wettelijke garantie te leveren. Daarnaast bieden sommige leveranciers extra garantie bovenop de wettelijke garantietermijn. Dit werkt uiteraard kostprijs verhogend, en is een gedeeltelijke verklaring voor het feit dat deze aanbieders vaak hogere prijzen rekenen voor hun losse toestellen. In feite hebben dit hierboven al beschreven, maar we willen je nogmaals wijzen op de mogelijkheid om aanbieders hier onderling op te vergelijken. Dit loont de moeite, en zorgt ervoor dat je precies koopt wat je willen kopen, en dat je een dekking hebt die overeenkomt met je wensen.

Prijs vergelijken voor losse refurbished iPhone 7 toestellen

Onze iPhone 7 refurbished vergelijker (hierboven op de pagina) maakt het zeer goed mogelijk om iPhone 7 toestellen in refurbished conditie op prijs te vergelijken. Deze vergelijker is de ‘algemene vergelijker’, met al het refurbished 7 aanbod. Wil je liever alleen losse iPhone 7 toestellen in een bepaalde kleur, of met een bepaald aantal GB’s vergelijken op prijs. Vink dan die extra opties aan bij kleur, en opslagcapaciteit. Dit doe je via de ‘Filters’ en maakt het mogelijk om sneller de juiste deals te zien, die beter overeenkomen met waar je naar op zoek bent.

Vergelijk ook: iPhone 7 toestellen met abonnement

iPhone 7 - bestellen