Back to Top

Losse refurbished iPhone 8 Plus kopen – los toestel zonder abonnement, prijs vergelijken

Sta je op het punt om een losse refurbished iPhone 8 Plus te kopen, dus een refurbished iPhone 8 Plus, los (toestel) zonder abonnement? Dan zit je hier goed… Je kunt hier prijzen vergelijken van losse iPhone 8 Plus toestellen (refurbished) bij alle webwinkels die deze smartphone aanbieden!

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 2500

Kleur

Vergelijk via iPhone.nl de allergoedkoopste smartphone aanbiedingen voor de Apple iPhone 8 Plus. Je vindt via onze vergelijker steeds de laagste prijzen, en uiteenlopende deals, zowel voor 3, 4 als 5 sterren, A-grade en B-grade refurbished Apple iPhones van de 8-series.

Refurbished iPhone 8 Plus (als los toestel) – algemene informatie

Wat mag je van de refurbished iPhone 8 Plus verwachten? Hieronder volgt wat algemene informatie over deze smartphone variant.

De opslagcapaciteit:

Net als bij de iPhone 8 refurbished komt ook de refurbished iPhone 8 Plus met 64GB of 256GB aan opslagcapaciteit. Daarmee wijkt de iPhone 8 Plus niet af van de iPhone X, maar gaat deze wel een stapje veder dan de iPhone 7 en 7 Plus, die ook nog een 32GB variant kennen.

De kleuren:

Ook de kleuren zijn hetzelfde als bij de gewone iPhone 8. Je kunt voor een refurbished iPhone 8 Zilver, Spacegrijs en Goud kiezen. Net wat je mooi vindt dus. Zilver en Spacegrijs zijn de meest populaire kleuren, maar ook goud kan prima zijn, als dit je toch meer aantrekt. Voor de helderheid; dit is dus niet echt goud, ander zou een los toestel natuurlijk niet voor deze prijs aangeboden kunnen worden… Maar dat terzijde.

Verkrijgbaarheid:

De iPhone 8 Plus is uitstekend te krijgen, en onze iPhone 8 Plus vergelijkers voor nieuwe toestellen, en voor refurbished toestellen (hierboven op deze pagina) staan vol met deals. Er zijn ongeveer 10-15 webwinkels die losse toestellen aanbieden (voorjaar 2018). De komende jaren verwachten wij dat er genoeg aanbod blijft voor deze smartphone, omdat de 8 en 8 Plus iPhone nog relatief nieuw zijn.

Een Apple iPhone 8 Plus in nieuwe staat kopen of juist refurbished?

Het grootste verschil is natuurlijk de prijs en de conditie van het toestel. Een nieuw Apple iPhone 8 Plus toestel is nieuw, en daar valt weinig op af te dingen. Een refurbished iPhone 8 Plus toestel is daarentegen in bezit geweest bij één of meerdere vorige eigenaren. Echter is een dergelijke refurbished toestel altijd opgeknapt, gecontroleerd op een goede werking, schoongemaakt en voorzien van nieuwe onderdelen waar nodig. Voor veel mensen maakt het dus niet uit dat een refurbished toestel niet nieuw is.

Het voordeel zit hem natuurlijk in de prijs, een refurbished iPhone 8 Plus is goedkoper dan een soortgelijk los toestel in nieuwe staat. Je kunt je zo’n 10-35% besparen door een refurbished smartphone variant te kopen, en niet een nieuwe iPhone 8 Plus.

Aanbiedingen voor een los Apple iPhone 8 Plus toestel; als eerste via Swoop te bestellen

Net als bij de iPhone 8 refurbished en de refurbished iPhone X is Swoop weer de eerste die de Apple iPhone 8 Plus refurbished aanbiedt. Dit was dan ook gelijk zichtbaar in onze losse toestellen vergelijkers voor deze smartphone, waaronder de algemene vergelijker (op deze pagina) met aanbod voor alle kleuren en GB-variaties. In de 2e helft van 2018 verwachten wij voor de iPhone 8 Plus (in refurbished conditie) aanbod van vele andere webwinkels. Over het algemeen ontstaat er afdoende aanbod op refurbished niveau ongeveer 9-12 maanden na de introductie van een iPhone model.

Refurbished iPhone 8 Plus 64GB

Dit is de kleinste opslagvariant van de iPhone 8 Plus. Wil je een losse iPhone 8 Plus 64GB refurbished kopen dan betaalde je daar in het voorjaar van 2018 een bedrag voor van rond de 800 euro. Een nieuw iPhone 8 Plus 64Gb toestel (los) kopen was dus nauwelijks duurder. Je kunt je afvragen of een nieuw toestel dan niet aantrekkelijker is als je kijkt naar dit beperkte prijsverschil. Wij denken dat dit voor veel mensen wel het geval zal zijn. In de loop van 2018 verwachten wij veel lagere prijzen voor de iPhone 8 Plus refurbished, afkomstig van andere/nieuwe webwinkels die deze smartphone in refurbished staat ook gaan aanbieden.

Refurbished iPhone 8 Plus 256GB

Wil je een refurbished iPhone 8 Plus 256GB (los toestel) kopen? De prijs lag in het voorjaar van 2018 rond de 910 euro, waarmee het verschil in prijs met een nieuw toestel rond de 90 euro bedroeg. Daarmee is het verschil in de prijs duidelijk groter dan voor de 64GB varianten. Ook voor de iPhone 8 Plus 256Gb verwachten wij een flinke daling qua prijs, in kwartaal 3 en/of 4, mede doordat goedkopere refurbished iPhone webwinkels deze toestelvarianten ook te koop krijgen.

Waar moet je op letten als je een refurbished smartphone gaat kopen, zoals bijvoorbeeld de iPhone 8 Plus?

Let uiteraard op de prijs. Maar daar willen we dan meteen aan toevoegen dat een lagere prijs niet altijd beter hoeft te zijn. Een lage prijs komt vaak met minder service en met kortere garantietermijnen. Daarnaast gebruiken aanbieders met lagere prijzen vaak geen originele Apple onderdelen tijdens het opknappen van een gebruikte iPhone. Goedkoop hoeft zeker geen duurkoop te zijn, maar vooral voor refurbished iPhones is het belangrijk om te kijken naar wat je er exact voor krijgt. Tussen de ene of de andere aanbieding kan een groot verschil zitten. Controleer dus de websites van de verschillende aanbieders, door via onze vergelijker(s) door te klikken naar de websites van die aanbieders.

De wettelijke garantie op een refurbished iPhone 8 Plus

Vergewis je ervan dat je altijd de wettelijke garantie krijgt als je een refurbished iPhone 8 Plus koopt. Wij raden je aan om de garantiebepalingen te lezen op de website van de aanbieder waar je je losse refurbished iPhone 8 Plus wil gaan kopen. Lees alles nauwgezet door, en voorkom verrassingen. Maak bij voorkeur ook een kopie van de algemene voorwaarden en de garantiebepalingen van de desbetreffende aanbieder.

Prijs vergelijken voor losse iPhone 8 Plus toestellen (refurbished)

Ben je op deze plek aangekomen in de tekst op deze pagina, dan is het tijd om de refurbished iPhone 8 Plus toestellen op prijs te vergelijken (voor zover je dat nog niet gedaan mocht hebben), bij alle webwinkels die deze smartphone op dit moment in hun assortiment hebben.

De filters kunnen je van dienst zijn om het aanbod te filteren en aanbiedingen op maat gepresenteerd te krijgen. Kies bijvoorbeeld zelf de kleur(en) die je wenst, en/of het aantal GB’s. Het resultaat is dat je minder aanbiedingen krijgt te zien, die wel beter overeenkomen met je wensen.

Tip: iPhone 8 Plus toestellen met abonnement – prijzen vergelijken