Back to Top

Refurbished iPhone SE kopen – los toestel zonder abonnement

Wil je een losse refurbished iPhone SE kopen, dus een gereviseerde / refurbished iPhone SE, los toestel, en zonder abonnement? Dan ben je hier goed! Hieronder vind je namelijk losse iPhone SE toestellen (refurbished) waarvoor je prijzen kunt vergelijken bij alle webwinkels die deze smartphone aanbieden!

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 2500

Kleur

Vergelijk via iPhone.nl de goedkoopste aanbiedingen met onze geweldige toestellen vergelijker voor de Apple iPhone SE smartphone, die je altijd de beste en laagste prijzen geeft, en die bovendien doorlopend worden geüpdatet! Zodra een los iPhone SE toestel (refurbished) goedkoper wordt bij een webwinkel, dan wordt dat dus meteen in de vergelijker doorgevoerd.

Refurbished iPhone SE (los toestel) – een goede keuze voor jou?

Uiteraard is het voor veel mensen die voor de aankoop van een Apple smartphone staan de vraag welke iPhone model het gaat worden. Neig je op dit moment naar de iPhone SE? Een goede keuze zouden wij zeggen! Dit losse toestel is namelijk erg populair, en nog niet zou oud. Op het moment van schrijven van deze tekst mag de iPhone SE namelijk net 2 kaarsjes uitblazen. Wil je een refurbished iPhone SE kopen, dan koop je dus zeker geen gedateerd toestel, maar een toestel dat nog prima mee kan in 2018 en 2019, en vermoedelijk ook nog wel in 2020.

De iPhone SE is voor Apple begrippen een zogenaamde budget-smartphone. Dat wil zeggen dat het een goedkopere iPhone is dan normaal. Hiermee wil Apple consumenten overhalen die een wat kleiner budget hebben. Daarnaast is dit model ook een broekzak formaat smartphone; het toestel past lekker een eenvoudig in je broekzak, in tegenstelling tot andere iPhones die veel groter zijn, zoals de iPhone 7, iPhone 8 en iPhone X, die veel minder gemakkelijk in je broekzak passen. Dit is ook een van de redenen waarom mensen kiezen voor een los iPhone SE toestel, het formaat is voor een deel van de mensen gewoonweg uitstekend. Sommige mensen willen een groot beeldscherm, maar je hebt dus ook een groep mensen die het kleine formaat van een smartphone prefereren boven een groot beeldscherm. Waarschijnlijk gaat Apple hier ook in 2018 weer op in spelen door te komen met een opvolger van de iPhone SE, namelijk de iPhone SE 2, die dan voorlopig alleen in nieuwe staat te krijgen zal zijn, en vlak na de lancering nog niet als refurbished toestel.

Een nieuwe iPhone SE of een refurbished iPhone SE?

Als je eenmaal hebt besloten dat je de iPhone SE wil hebben, dan is het nog de vraag of je een nieuw los iPhone SE toestel wil kopen, of dus toch juist een refurbished iPhone SE. Je raadt het al, de refurbished iPhone variant is de goedkoopste van deze twee, maar we zeggen er wel eerlijk bij dat het prijsverschil met de nieuwe iPhone SE niet al te groot was en is, en vermoedelijk zal dat ook zo blijven in de toekomst. Het verschil in prijs tussen een nieuwe of refurbished variant van de SE bedraagt ongeveer 24% (uitgaande van de goedkoopste versie van de SE). Je koopt een refurbished SE al voor onder de 220 euro (april 2018), en de prijs van een nieuw, los iPhone SE toestel ligt op hetzelfde moment iets onder de 300 euro. Wellicht betekent dit nog steeds dat je de refurbished SE interessanter vindt, de keuze is uiteraard helemaal aan jou!

Refurbished iPhone SE - 16GB variant

Wil je een los refurbished iPhone SE 16GB toestel kopen? Dat kan, want dit is samen met de iPhone SE 64GB één van de meest aangeboden varianten van de iPhone SE in deze toestelconditie. De prijzen beginnen dus lekker laag (zoals hierboven al aangegeven). In het voorjaar van 2018 lag de prijs voor deze smartphones al rond de 200 euro. Daarmee kun je dus heel goedkoop een iPhone kopen, die ook nog eens een handig formaat heeft en die qua iOS ondersteuning vermoedelijk nog wat jaren mee kan.

Refurbished iPhone SE met 32GB

Een los iPhone SE 32GB – refurbished toestel is iets minder goedkoop, hoewel je slechts enkele tientallen euro’s meer kwijt bent voor 16GB extra aan opslagmogelijkheid, in het geval je voor deze smartphone variant kiest. Het aanbod van 32GB iPhone SE toestellen is alleen wel iets beperkter, iets wat ook geldt voor de nieuwe iPhone SE 32GB.

Refurbished iPhone SE, de 64GB variant

Net als de losse 16GB versie wordt de refurbished iPhone SE 64GB - los toestel ook volop aangeboden, door uiteenlopende webwinkels, van bekende tot mindere bekende webwinkels. Ook hier zien we het opvallende fenomeen dat de iPhone SE 32GB en 64GB (refurbished) ongeveer op dezelfde prijs uitkomen, terwijl het verschil in opslagcapaciteit behoorlijk is te noemen.

Refurbished iPhone SE 128GB

Een losse refurbished iPhone SE 128GB kopen kan ook nog, maar let in dit geval wel op het zeer beperkte aantal aanbieders dat deze variant van de iPhone SE in refurbished conditie aanbiedt. De vraag naar 64GB toestellen is een stuk groter dan de vraag naar 128GB toestellen, wat het voornoemde vermoedelijk verklaart in samenspel met het prijsniveau. De iPhone SE 128GB komt met een vanaf prijs die echt een stuk hoger ligt dan de vanaf prijs van de iPhone SE 64GB (een verschil van ca 125 euro). Hier moet dan wel bij gezegd worden dat de 128GB variant in april 2018 alleen bij Swoop te krijgen was, een aanbieder die wat minder goedkoop is dan een aanbieder als Partly, die de 64GB versie wel aanbiedt.

Waar moet je op letten als je een refurbished smartphone gaat kopen, zoals bijvoorbeeld de iPhone SE?

Let in het bijzonder op het volgende bij de aanschaf van een los refurbished iPhone SE toestel (deze opmerkingen gelden overigens net zo goed voor alle andere refurbished toestellen / smartphones):

  • De prijs is niet zaligmakend... Uiteraard is het een belangrijk onderdeel binnen de overweging om wel of niet tot aankoop over te gaan, maar dit zou niet het enige moeten zijn waar je naar kijkt;
  • Of een aanbieder originele Apple onderdelen gebruikt tijdens het revisieproces (het proces waarbij de iPhone wordt opgeknapt, waarbij niet werkende onderdelen worden vervangen). Gebruik van originele onderdelen is doorgaans (veel) beter, en verlaagt de kans op defecten en mankementen na je aankoop;
  • De geboden garantietermijnen. Sommige aanbieders hanteren alleen de wettelijke garantietermijnen, terwijl andere aanbieders er nog extra garantie bovenop geven, op het toestel, maar soms ook op de batterij. Extra garantie is niet gratis, maar je krijgt hier wel wat voor terug, namelijk zekerheid en minder zorgen in het geval er wel iets kapot gaat;
  • Het servicelevel dat wordt verleend bij storingen en defecten. Bij sommige aanbieders zit dit in de prijs, en webwinkels als Refurbished-iPhone.shop maken het zelfs mogelijk om een monteur aan huis te leveren, die de klachten aan je iPhone doorgaans binnen 30 minuten verhelpt. Ook dit is direct of indirect gezien niet gratis, en zie je in de prijs van een refurbished Apple iPhone toestel terug. Maar eerlijk is eerlijk, zo’n service kan natuurlijk wel heel fijn zijn, ook al betaal je er dus wel iets voor!

Een iPhone SE (refurbished) met garantie

Iets wat veel mensen niet weten is dat een refurbished iPhone SE (of een ander model) ook met garantie wordt geleverd, net zoals bij een nieuwe iPhone het geval is. Je krijgt namelijk altijd de wettelijke garantie geboden, en daar hebben alle leveranciers zich gewoonweg aan te houden.

De garantietermijnen verschillen alleen wel qua duur, en het is goed om hier op te letten bij het aankopen van je toestel. Bij sommige aanbieders zoals Partly bedraagt de garantie op refurbished apparaten 1 of 2 jaar. Bij Telefoon Discounter en Swoop bijvoorbeeld 2 jaar, en bij een premium aanbieder als Refurbished-iPhone.shop bijvoorbeeld 3 jaar. Uiteraard zie je dit terug in de prijs van je losse toestel, maar daar krijg je dus wel veel extra zekerheid voor terug. Het is aan jou wat je het liefste wenst op dat vlak.

Verder is het goed om te letten op wat er onder de garantie valt. Ook dit verschilt per aanbieder. Over het algemeen kun je stellen dat aanbieders met hele lage refurbished prijzen veel strikter zijn met wat er nog onder de garantie valt, terwijl aanbieders met hogere prijzen veel ruimhartiger zijn. Dit is natuurlijk volstrekt logisch, een lage toestel prijs heeft namelijk meestal wel logische achterliggende verklaringen.

Prijs vergelijken voor losse iPhone SE toestellen (refurbished)

Onze iPhone SE refurbished vergelijker (hierboven op de pagina) maakt het zeer goed mogelijk om iPhone SE toestellen in refurbished conditie op prijs te vergelijken. Deze vergelijker is de ‘algemene vergelijker’, met al het refurbished SE aanbod, waaronder alle kleurenvarianten en varianten voor wat betreft de hoeveelheid opslag / GB’s. In totaal kunnen we je hierdoor (begin 2018) in één overzicht meer dan 100 iPhone SE deals presenteren voor wat betreft losse toestellen in refurbished staat, van ongeveer 10 tot 15 webwinkels. Voorlopig zal het aantal aanbiedingen voor deze refurbished smartphone nog flink zijn, omdat dit toestel in 2018 pas twee jaar op de markt is. De komende jaren blijft de refurbished SE dus wel verkrijgbaar, zo is onze inschatting.

Vergelijk ook: iPhone SE toestellen met abonnement