Back to Top

Refurbished iPhone X kopen – los toestel zonder abonnement

Wil je een losse refurbished iPhone X kopen, dus een refurbished iPhone X, een los toestel zonder abonnement? Dan ben je hier goed! Hieronder kun je prijzen vergelijken van losse iPhone X toestellen (refurbished) bij alle webwinkels die deze smartphone aanbieden!

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 2500

Kleur

Vergelijk nu zelf de goedkoopste smartphone aanbiedingen met onze toestellen vergelijker voor de Apple iPhone X. Je vindt bij ons de laagste prijzen, en uiteenlopende goedkope deals voor alle soorten refurbished iPhone X smartphone toestellen.

Refurbished Apple iPhone X (los toestel) – algemene uitleg en informatie

We geven nu eerst wat informatie en uitleg over de kleuren, de opslagcapaciteit en de verkrijgbaarheid van de Apple iPhone X, zodat je het juiste losse toestel kunt kiezen en kunt kopen.

De opslagcapaciteit:

Net zoals de losse refurbished iPhone 8 en de Apple iPhone 8 Plus (los toestel) in refurbished conditie is een refurbished iPhone X toestel uitgerust met 64GB of 256GB aan opslagcapaciteit, waarmee je ruim voldoende of zelfs zeer veel opslagmogelijkheid in huis haalt. Wil je liever een smartphone met 16GB, 32GB of 128GB opslagcapaciteit? Kies dan voor de iPhone 7 refurbished, of de iPhone 6S refurbished.

De kleuren:

Anders dan de iPhone 8 en 8 Plus is de iPhone X niet in de kleur goud te krijgen. Voorlopig moet je het doen met de keuren spacegrijs en zilver, die de iPhone X dus wel heeft. In het voorjaar van 2018 deden wel de eerste geruchten de ronde dat Apple in september 2018 met een goudkleurige iPhone X zou komen, maar dit moeten we voorlopig afwachten en weten we pas als het Apple Event van september 2018 heeft plaatsgevonden.

Verkrijgbaarheid:

Wij verwachten dat de refurbished iPhone X pas aan het einde van het tweede kwartaal van 2018 of in het derde kwartaal van 2018 (weer) verkrijgbaar zal zijn. Op dit moment is de iPhone X niet op voorraad bij refurbished Apple iPhone webwinkels / aanbieders, maar houd deze pagina en de vergelijker in de gaten, want dit kan dus gauw anders zijn.

Tip: nieuwe iPhone X toestellen op prijs vergelijken