Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Berichten van: Ferdi Verlaan

Ferdi Verlaan Ferdi

Mix/match techneut/management. Ferdi heeft een voorliefde voor smartphones en tablets. Maakt in zijn vrije tijd iOS en Android games en interesseert zich vooral in de technische kant van Apple producten. 

Je ziet hieronder alle berichten geplaatst door Ferdi Verlaan.

iPhone X nu echt verkrijgbaar in Nederland: grote rij bij de Apple Store

Het nieuwste vlaggenschip model van Apple, de iPhone X, ligt vanaf deze ochtend (vrijdagochtend 03 november 2017) echt in de winkel. Voor de Apple Store in Amsterdam stonden tientallen mensen te wachten om als eerste hun iPhone X in ontvangst te nemen. Schijnbaar waren zij niet op de hoogte van deze website, en dat ze hem gewoon online konden bestellen...

  • vrijdag 3 november 2017 11:44

Jimmy Jetpack app, de overtreffende trap van Flappy Bird

Geniet van de nieuwste Touch 'n Fly game: Jimmy Jetpack. Houd Jimmy in de lucht en begeleidt hem tussen de diverse werelden. Klop de hoogste score van je vrienden en dan ben jij de enige echte Jimmy Jetpack.

  • vrijdag 10 juni 2016 08:25

'Overname Sharp door Foxconn deze week afgerond'

Het bedrijf achter de productie en assemblage van de Apple iPhone en iPad heeft al meerdere malen interesse getoond in het noodleidende Sharp. Sharp is vooral bekend van LCD Displays. Foxconn zou 3,1 miljard euro over hebben voor de overname.

  • maandag 28 maart 2016 08:48

Onmisbare apps tijdens Pasen

Dit paasweekend staat voor velen in het teken van chocolade, eieren en paashazen. Wij hebben voor jou drie onmisbare iPhone apps gevonden die jouw Pasen nog leuker maakt.

  • zondag 27 maart 2016 22:15

Waarom de iPhone SE een succes zal worden

Zoals veel van onze bezoekers weten is de iPhone SE officieel te pre-orderen vanaf 29 maart. Via onze site kun je hem natuurlijk al bestellen, maar de eerste leveringen worden pas rond 5 april verwacht. Zonder dat mensen de nieuwe smartphone in het echt gezien of gevoeld hebben kopen mensen hem al, in dit artikel proberen we dat te doorgronden.

  • zaterdag 26 maart 2016 08:49

Nieuw design iPhone.nl live!

We hebben de afgelopen weken achter de schermen hard gewerkt aan een nieuw fris ontwerp voor de website welke vandaag online is gegaan. Met de nieuwe website hopen we jullie nog beter van informatie te kunnen voorzien.
  • maandag 21 maart 2016 12:50

iPhone 6s en 6s Plus vanaf 9 oktober in Nederland verkrijgbaar

Apple heeft vandaag bekendgemaakt dat de nieuwe iPhone 6s en iPhone 6s Plus vanaf vrijdag 9 oktober in onder andere Nederland beschikbaar zal zijn.

  • maandag 28 september 2015 16:14

Liveverslag Apple Special Event. September 9, 2015

Lees hier het liveverslag van iPhone.nl over het Apple Special Event van 9 september 2015

  • woensdag 9 september 2015 19:05

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek ferdi verlaan, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 27 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.