Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone 6 Plus – 16GB, 64GB, 128GB – prijzen, uitleg en informatie

iphone 6 plus

De iPhone 6 Plus kwam in de Nederland en België op de markt op 27 september 2014. Kort daarvoor was de iPhone 6 Plus al in andere landen verkrijgbaar zoals de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Australië en China. De 6 Plus is tegelijk met de gewone 6 gelanceerd door Apple. De iPhone 6 Plus kun je zien als het grotere broertje van de gewone 6.

Verschillen tussen de iPhone 6 en 6 Plus

Een aantal opvallende verbeteringen/veranderingen van de Plus variant van de 6 ten opzichte van de gewone iPhone 6:

  • Groter scherm; beelddiagonaal 5,5 inch i.p.v. 4,7 inch (dus ongeveer 2 cm groter!)
  • 43 gram zwaarder onder andere doordat de 6 Plus natuurlijk een groter formaat heeft
  • 0,2 mm dikker, maar nog steeds zeer plat
  • Duidelijk betere batterij capaciteit; 134 langere stand-by tijd, 10 uur langer bellen op 3G, 2 uur langer Internet gebruik op 3G, 30 uur langer audio gebruik en 3 uur langer video gebruik

iPhone 6 Plus met abonnement – de beste en goedkoopste aanbiedingen

Momenteel bieden we je de onderstaande aanbiedingen voor een iPhone 6 Plus met abonnement. Bekijk hieronder de goedkoopste actuele aanbiedingen:

Noot: de tekst over deze smartphone gaat verder onder deze vergelijker...

iPhone 6 Plus 16GB

iPhone 6 Plus 64GB

Kleuren van deze smartphone

De kleurstellingen van de iPhone 6 Plus zijn gelijk aan die van de gewone 6. Je kunt de 6 Plus bemachtigen in 3 trendy kleuren: spacegrijs, goud en zilver. Apple heeft deze smartphone dus niet uitgebracht in de kleur zwart, en ook niet in de kleur wit. Kleuren die voor de iPhones van de 4 series en de 5 series nog wel volopg werden gebruikt. De 6 Plus is echter wel te krijgen in de kleuren wit en zwart als je een refurbished toestel variant koopt van deze smartphone. Een deel van de aanbieders van refurbished Apple smartphones komt namelijk ook met deze twee extra kleuren, zoals we ook bij andere refurbished modellen hebben gezien.

Opslagcapaciteit van deze plus variant;

De opslagcapaciteit voor deze smartphone bedraagt 16GB, 64GB of 128GB. Deze opslagcapaciteiten biedt eigenlijk iedere smartphone gebruiker een geschikte hoeveelheid geheugen. Met 32GB is dit toestel helaas niet te krijgen. Het aanbod van de drie varianten van deze smartphone wisselt van moment tot moment.

De belangrijkste eigenschappen/specificaties van de iPhone 6 Plus

De belangrijkste eigenschappen van de iPhone 6 Plus samengevat.

  • In 3 kleuren verkrijgbaar
  • Super groot scherm; beelddiagonaal maar liefst circa 14 cm
  • Super dun; slechts 7,1 mm
  • 16GB, 64GB of 128GB opslagcapaciteit; genoeg, veel, of zeer veel opslag!
  • Touch ID, inloggen op je iPhone met je vingerafdruk!
  • Diverse andere kleine verbeteringen ten opzichte van de toestellen van de 6 en 5S serie

Bekijk alle specificaties van de iPhone 6 Plus

Prijs van een iPhone 6 Plus zonder abonnement (los toestel) en met abonnement

De iPhone 6 Plus was in 2015 nog een van de duurste Apple toestellen die er beschikbaar waren (vanaf ongeveer 750 euro verkrijgbaar in 2015). Logisch, want de 6 Plus had ten opzichte van alle voorgangers op dat moment de beste specificaties (inmiddels natuurlijk niet meer, nu er al zoveel nieuwe smartphone modellen zijn verschenen van Apple). De prijzen van de 6 Plus zullen uiteraard omlaag gaan als Apple met nieuwe smartphone edities komt, en dit is al een aantal keer gebeurd, want daarna zijn bijvoorbeeld de 6S (Plus), de 7 (Plus) en de 8 (Plus) verschenen.

Scoor de 6 Plus nu dus tegen een lage prijs. Hieronder vind je de 3 - 5 beste 6 Plus losse toestel deals van dit moment.  Voor meer aanbiedingen, klik je op 'Toon meer resultaten', je ziet dan alle prijzen van alle webwinkels die deze smartphone in hun assortiment hebben.

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 2000

Kleur

De 6 Plus liever in refurbished staat kopen? Ook dat kan, en de prijzen voor refurbished varianten van deze smartphone liggen bovendien een stuk lager, en het aanbod van refurbished toestellen is ook een stuk groter dan het aanbod van nieuwe toestellen.

Wil je weten wat deze smartphone nu kost - alle links naar vergelijkers op een rij

iPhone 6 plus - bestellen