Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone 7 Plus – 32GB, 128GB, 256GB – prijzen, uitleg en informatie

iPhone 7 Plus

De Apple iPhone 7 Plus is de opvolger van de 6s Plus smartphone van Apple. Dit toestel is op 7 september 2016 gepresenteerd en is vanaf 16 september 2016 leverbaar. Het toestel is uitgerust met een volledig opnieuw ontworpen behuizing, een dubbele lens met hoogwaardige processing, een A10 processor en uiteraard een groter scherm dan de reguliere iPhone 7.

iPhone 7 Plus met abonnement kopen

De iPhone 7 Plus is vanaf nú te koop bij een van de onderstaande providers. Selecteer op prijs, gewenste databundel, provider, en het aantal belminuten om de beste en goedkoopste iPhone 7 Plus met abonnement te kopen. Onderstaande prijzen zijn inclusief een nieuw 7 Plus toestel:

De informatie over de 7 Plus smartphone van Apple gaat verder onder deze vergelijker.

iPhone 7 Plus 32GB

 iPhone 7 Plus 128GB

 iPhone 7 Plus 256GB

 

Verschillen tussen de iPhone 7 Plus en 6S Plus

Elk iPhone toestel wordt verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. Ook deze iPhone 7 Plus heeft diverse verbeteringen ten opzichte van de 6s Plus.

A10 processor, weer een stapje hoger

De 7 Plus heeft een state-of-the-art A10 Fusion processor. Deze processor maakt efficiënt gebruik van 4 cores en verdeelt intelligent de belasting van applicaties onder deze 4 cores. Met de nieuwe processor is de 7 Plus 40% sneller dan de 6s Plus en 200% sneller dan de 6 Plus.

Dual-lens camera

De nieuwe 7 Plus bezit een dubbele lens waarmee onder andere diepte-mapping mogelijk is. Met deze dubbele lens kun je nog mooiere (portret)foto's maken! Verdere verbeteringen van de camera bevinden zich onder andere in de analoge en digitale zoom mogelijkheden.

iPhone 7 Plus lens

Deze smartphone is volledig waterdicht

De 7 en 7 Plus smartphone van Apple zijn volledig waterdicht en voldoen aan de IP67 norm. Om het toestel waterdicht te maken is de 3,5mm headphone jack verwijderd van het toestel.

Geleverd met Lightning Airpods en adapter

De klassieke 3,5mm minijack aansluiting is verwijderd, daarom levert Apple nieuwe Lightning AirPods mee waarmee onder andere een hogere audiokwaliteit behaald kan worden. Wil je toch traditionele apparaten aansluiten? Apple heeft de 7 Plus ook van een lightning naar 3,5mm female jack adapter voorzien.

iphone-7-plus-kleuren

iPhone 7 Plus kleuren

De nieuwe iPhone 7 Plus is beschikbaar in vijf kenmerkende kleuren: jet black (gitzwart), zwart (matzwart), zilver, goud en roségoud. Alle modellen zijn in een bad geweest om te anodiseren. Dit zorgt voor een slijtvaste oppervlakte. Alleen bij zeer diepe krassen wordt het materiaal op de 7 Plus zichtbaar en blijvend beschadigd.

Hieronder worden alle kleuren waarin je deze smartphone kunt kopen stuk voor stuk besproken:

iPhone 7 Plus Gitzwart

De iPhone 7 Plus in het gitzwart is een nieuwe kleur in het kleurenpallet van Apple. Deze kleur wordt in negen verschillende stappen zorgvuldig aangebracht. Zo wordt de 7 Plus gitzwart smartphone van Apple onder andere in een antioxidante bad ondergedompeld en 3D gepolijst om de kleur aan te brengen. De nieuwe iPhone kleur is erg populair en is alleen te verkrijgen bij een 7 Plus 128 GB en 7 Plus 256 GB.

iPhone 7 Plus Matzwart (Black)

De matzwarte iPhone 7 Plus is ook een nieuwe kleur onder de iPhone modellen. Deze kleur is voornamelijk populair onder de mannen vanwege de stoere uitstraling van deze 7 Plus kleur. Het matzwarte 7 Plus model is erg goed beschermd tegen slijtage en eventuele krassen door de extra beschermende laag die Apple heeft aangebracht op deze kleur. Ben je een vrouw, laat je dan echter niet weerhouden van de aankoop van deze smartphone in de matzwarte kleur! Voorop moet staan welke kleur jij mooi vindt, en niet door wie een bepaalde kleur voornamelijk wordt gekocht.

iPhone 7 Plus Zilver (Silver)

Wil je voor een veilige en vertrouwde kleur gaan? Kies dan voor de zilveren Apple iPhone 7 Plus. Deze kleur is ideaal te combineren met verschillende hoesjes en cases (om je apparaat mee te beschermen). Mocht je ooit een zilveren 7 Plus in de verkoop doen dan is deze kleur ook een slimme keuze. Zilver is immers nooit uit de mode geweest, en ook de vraag naar gebruikte / tweedehands toestellen in zilveren kleur is traditiegetrouw groot.

iPhone 7 Plus Goud (Gold)

De 7 Plus in het goud is een onwijs gewilde kleur onder zowel de vrouwen als de mannen. Met deze opvallende gouden iPhone kleur val je zeker op tussen de andere kleuren. De gouden iPhone 7 Plus is erg populair en zal op sommige momenten uitverkocht zijn. 

iPhone 7 Plus Roségoud (Rose Gold)

Veruit de meest populaire smartphone kleur is de Roségoud (Rose Gold). Vooral onder de vrouwen is deze kleur erg in trek. Dus wil je opvallen kies dan vooral deze Roségoude iPhone 7 Plus kleur. Dit wil overigens niet zeggen, dat je als man niet mag kieze voor de roségouden kleurstelling van deze smartphone!

Opslagcapaciteit; hoeveel wil je op je smartphone opslaan?

Apple produceert geen 16GB variant voor deze 2016 smartphone, maar start meteen bij de 7 Plus in 32GB uitvoering. De totale productielijn van deze smartphone bestaat (net als bij de gewone 7) dus uit 32GB, 128GB en 256GB varianten. Let wel op dat de 7 Plus gitzwart alleen verkrijgbaar is bij de iPhone variant met 128GB en 256GB, en dit geldt ook weer voor de gewone 7. Ook het RED edition model (met de rode) dat een half jaar later op de markt verscheen in het kader van steun aan het wereld Aidsfonds is alleen te krijgen met 128GB of 256GB.

De belangrijkste eigenschappen/specificaties van de iPhone 7 Plus smartphone

De belangrijkste eigenschappen van de iPhone 7 Plus samengevat.

  • Snelste A10/M10 Fusion chips
  • Extra duidelijk en groot scherm
  • Volledig IP67 waterdicht
  • Dubbele lens met sterk verbeterde camera en nieuwe technieken
  • Lightning EarPods en Adapter meegeleverd
  • Apple Pay, betaal met je 7 Plus!
  • Siri Always On
  • In 5+1 kleuren verkrijgbaar
  • 32GB, 128GB of 256GB opslagcapaciteit!
  • diverse verbeteringen ten opzichte van de iPhones uit de 7-serie

Bekijk alle specificaties van de iPhone 7 Plus

Prijs van een iPhone 7 Plus zonder abonnement (los toestel)

Bekijk hieronder de prijzen van losse iPhone 7 Plus toestellen zonder abonnement, om zo in een oogopslag te zien waar dit toestel (los) het goedkoopste is. Hieronder zie je alleen de beste deals, met de laagste prijs, om alle aanbiedingen en prijzen te zien, van alle aanbieders, klik je op de 'Toon meer resultaten' button.

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 2500

Kleur

Losse refurbished 7 Plus toestellen - prijzen vergelijken

Wil je liever een refurbished iPhone 7 Plus kopen, zonder abonnement? Ook dat is natuurlijk mogelijk. De prijzen voor refurbished toestellen liggen voor elk smartphone model van Apple een stuk lager. Houd rekening met een voordeel qua prijs van 10-40%, afhankelijk van het gekozen model, de beschikbaarheid daarvan, de gekozen kleur, en de hoeveelheid opslag. Zowel nieuwe als refurbished varianten van de Apple iPhone 7 Plus zijn goed verkrijgbaar in 2018. Wij vermoeden dat dit smartphone model in 2018, 2019, 2020 en mogelijk zelfs nog in 2021 goed verkrijgbaar zal zijn.

Verder willen we je nog wijzigen op de aantrekkelijke deals die er op dit moment zijn voor refurbished iPhone 7 toestellen, als je niet per se de plus variant van deze smartphone hoeft te hebben. Over het algemeen is het aanbod van gewone toestelvarianten groter dan het aanbod van plusvarianten van die toestellen, iets wat ook voor deze smartphones geldt, zowel in nieuwe conditie als in refurbished staat.

iPhone 7 plus - bestellen