Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone nieuws - het laatste Apple iPhone nieuws - alle berichten en artikelen (pagina 105)

Bekijk hier het beste en laatste iPhone nieuws, met artikelen en berichten over Apple, alle soorten iPhones, apps, koopadviezen, reviews, informatie, tips, sociale media, geruchten en meer. Je leest het laatste iPhone nieuws hier als eerste!…

De beste weerapps voor iPhone en iPad

Welke weerapps zijn het beste om op jouw iPhone en iPad te hebben? Wij hebben het uitgezocht. Van weeronline, Buienradar tot wintersport apps. Wij hebben de beste weerapps voor iOS in een overzicht gezet.

  • dinsdag 12 april 2016 07:22

‘Verkoop Apple Watch daalt met 25% in 2016 + nieuw S-model’

Een van de meest gerenommeerde Apple specialisten, Ming-Chi Kuo, heeft voorspelt dat er dit jaar aanzienlijk minder Apple Watches zullen worden verkocht. Ook vertelde hij over de nieuwe Apple Watch S variant.

  • maandag 11 april 2016 19:23

De beste iPhone accessoires voor je vakantie (gastblog)

De zomer staat alweer bijna voor de deur! Lees hier de meeste essentiële en handige iPhone accessoires om op je vakantie mee te nemen!

  • maandag 11 april 2016 14:59

iPhone SE geeft problemen met Bluetooth

Apple's nieuwste toestel; de iPhone SE, geeft problemen met het Bluetooth systeem in auto's. Deze problemen treden op wanneer er gebeld wordt met het toestel als deze middels Bluetooth gekoppeld is aan een audiosysteem.
  • maandag 11 april 2016 14:35

Tip: je notities beschermen met Touch ID

In iOS 9.3 is het mogelijk om je notities te beschermen met Touch ID. Heb jij een notitie met privacygevoelige informatie, zoals een wachtwoord of persoonlijke gegevens, dan is het verstandig om deze optie aan te zetten. Lees hier hoe dit werkt.

  • maandag 11 april 2016 10:13

iPhone SE is Apple's minst winstgevende iPhone ooit

Uit een analyse van researchbedrijf IHS blijkt dat het fabriceren van het 16GB model van de iPhone SE Apple zo'n $ 160 aan materiaal kost, met een verkoopprijs van $ 399. Bij de 6s Plus gaat het hier om $ 236, terwijl dit model een verkoopprijs van $ 749 heeft. Dit maakt de iPhone SE Apple's minst winstgevende iPhone.
  • maandag 11 april 2016 09:20

Review: Lingo app

De officiële Lingo app review. Is Lingo terug van weggeweest met deze iPhone en iPad app? Wij hebben de Lingo app een week getest om tot een conclusie te komen.

  • zaterdag 9 april 2016 10:57

Betalen met de nieuwe iDeal app

Betalen wordt steeds makkelijker! Met de nieuwe iDeal app is het mogelijk om QR codes te scannen waarmee een transactie via iDeal gedaan kan worden. iDeal wil deze QR codes op bijvoorbeeld facturen, bonnen, schermen en posters plaatsen. Volgende week wordt de app voor het eerst ingezet.

  • zaterdag 9 april 2016 09:51

De beste en goedkoopste deal voor een iPhone SE

De iPhone SE: een compacte krachtpatser. Deze nieuwe iPhone heeft het formaat van de iPhone 5s maar is even snel als de welbekende iPhone 6s. Daarnaast heeft het toestel een 12 Megapixel camera en 4K video mogelijkheden.

  • vrijdag 8 april 2016 13:01

Nieuwe 'behind the scenes' met Koekiemonster en Siri

Apple heeft een 'achter de schermen' video van de Koekiemonster en Siri commercial van onlangs gedeeld. In deze komische reclame zie je hoe Koekiemonster constant vragen aan Siri stelt (over zijn koekjes natuurlijk).

  • vrijdag 8 april 2016 10:11

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek alle nieuwsberichten, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 1445 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.