Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone nieuws - het laatste Apple iPhone nieuws - alle berichten en artikelen (pagina 106)

Bekijk hier het beste en laatste iPhone nieuws, met artikelen en berichten over Apple, alle soorten iPhones, apps, koopadviezen, reviews, informatie, tips, sociale media, geruchten en meer. Je leest het laatste iPhone nieuws hier als eerste!…

iPhone SE uitverkocht in Nederlandse Apple Store

Dat de iPhone SE een gigantische hit zou worden voorspelden wij al vóór de introductie. Het toestel is nu compleet uitverkocht bij de Nederlandse Apple Store, maar nog wel te bestellen als los toestel bij een provider.

  • donderdag 7 april 2016 13:01

YouTube Gaming in Nederland

YouTube Gaming is officieel gelanceerd in Nederland. Door middel van YouTube Gaming kun jij andere gamers (live) zien spelen. De YouTube Gaming app is direct beschikbaar voor zowel iOS als Android.

  • donderdag 7 april 2016 12:03

Zo verander je de privacy instellingen op Facebook

Op de online wereld van Facebook is het belangrijk dat jij je privacy instellingen goed hebt ingesteld. In dit artikel leggen wij je uit hoe en waar je op Facebook jouw privacy instellingen optimaal kunt instellen.

  • woensdag 6 april 2016 22:04

Sharp maakt zich klaar voor grote OLED display productie

Zoals verwacht zal het onlangs overgenomen bedrijf Sharp ingezet worden voor het fabriceren van OLED displays op grote schaal - waarvan een groot deel waarschijnlijk voor toekomstige iPhones gebruikt gaat worden.
  • woensdag 6 april 2016 16:59

Wallpaper woensdag 11 - auto's

Op deze mooie woensdag hebben 15 wallpapers van gave auto's voor je geselecteerd en op maat gesneden. Deze achtergronden zijn bovendien te gebruiken met het Parallax effect op de iPhone!
  • woensdag 6 april 2016 13:08

Siri bug met iOS 9.3.1 opgelost

Gister dook een iPhone lek op waarmee een iPhone 6s met iOS 9.3.1 te ontgrendelen zou zijn. Deze ontgrendeling kon gedaan worden door Siri te vragen om op Twitter te zoeken naar een e-mailadres, waarna dit adres aan een contact toegevoegd kon worden.

  • woensdag 6 april 2016 11:15

Remixlive app: maak live je eigen hits

Remixlive is een door Mixvibes ontworpen app waarmee je live je eigen nummers kan maken door middel van de bestaande, reeds meegeleverde of nieuw aangeschafte loops. Lees hier meer over deze gloednieuwe app.

  • woensdag 6 april 2016 10:39

Tip: zo verwijder je je oude tweets

Wij krijgen regelmatig de vraag: 'Hoe verwijder ik mijn oude tweets?'. Om met de hand al je oude, soms beschamende Twitter berichten te verwijderen is bijna onmogelijk. Er zijn verschillende manieren om dit geautomatiseerd te laten plaatsvinden.

  • woensdag 6 april 2016 10:23

Camera vergelijking: iPhone SE vs iPhone 6

De camera van de iPhone SE is qua megapixels gelijk aan die van de iPhone 6s en daarmee superieur aan de iPhone 6, in theorie tenminste. We hebben een aantal vergelijkingsfoto's met de iPhone SE en iPhone 6 gemaakt om het verschil goed te kunnen zien.

  • dinsdag 5 april 2016 16:34

De nieuwe Siri bug op iOS 9.3.1 met iPhone 6s tegengaan

Er is een nieuwe Siri bug opgedoken waarmee het toestel van een iPhone gebruiker gehackt kan worden. Deze hack werkt op de iPhone 6s en 6s Plus en is te gebruiken middels de virtuele assistent Siri.

  • dinsdag 5 april 2016 13:25

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek alle nieuwsberichten, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 1445 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.