Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone nieuws - het laatste Apple iPhone nieuws - alle berichten en artikelen (pagina 109)

Bekijk hier het beste en laatste iPhone nieuws, met artikelen en berichten over Apple, alle soorten iPhones, apps, koopadviezen, reviews, informatie, tips, sociale media, geruchten en meer. Je leest het laatste iPhone nieuws hier als eerste!…

SoundCloud gaat binnenkort een streaming service aanbieden

SoundCloud gaat binnenkort een nieuw verdienmodel toevoegen: een streaming service met een prijs van $ 12,99 per maand. Met SoundCloud Go (zo gaat de nieuwe service heten) krijg je toegang tot een uitgebreide catalogus artiesten en offline playback.

  • dinsdag 29 maart 2016 15:02

Mobiel je autoschade melden: direct je autoschade melden met een app

Het Verbond van Verzekeraars heeft een nieuwe versie van hun iPhone app ontwikkeld: Mobielschademelden.nl. Met deze app kan je gemakkelijk eenzijdige en tweezijdige autoschades melden. De app is een vervanging voor het bekende Europese schadeaangifte formulier

  • dinsdag 29 maart 2016 13:32

In de diepte met specificaties en de verschillen: iPhone SE vs iPhone 6s

Er zijn een aantal interessante verschillen tussen de iPhone 6s en de iPhone SE, die vooral 'onder de behuizing' plaatsvinden. We hebben deze verschillen hier voor je besproken zodat je beter een keuze kan maken.

  • dinsdag 29 maart 2016 11:08

iPhone SE en iPad Pro 9.7 inch NU te reserveren bij Apple

Het is vanaf vandaag mogelijk om de iPhone SE en iPad Pro 9.7 inch bij Apple te reserveren. Het proces voor pre-orders voor deze nieuwe toestellen is daarmee officieël van start gegaan.

  • dinsdag 29 maart 2016 10:13

Meer dan 3,4 miljoen pre-orders voor de iPhone SE in China

Dat de nieuwe iPhone SE een hit is blijkt uit het aantal pre-orders in China. Er zijn bij retailers namelijk maar liefst 3,4 miljoen van deze nieuwe toestellen besteld. Er is bovendien een interessante verdeling in de populariteit van de kleuren aanwezig.
  • dinsdag 29 maart 2016 09:41

De San Bernardino zaak is officieel afgeblazen

Na een lange 'discussie' laat de FBI nu toch de zaak tegen Apple vallen. Dit komt omdat de FBI een eigen manier heeft gevonden om de iPhone 5c die gebruikt is in de San Bernardino aanslag te hacken.

  • dinsdag 29 maart 2016 09:30

iPhone SE kopen

Na de presentatie van de Apple op 21 maart zijn er veel overweldigende reacties over de nieuwe iPhone SE. Bij iPhone.nl kun je makkelijk en handig jouw ideale iPhone SE met of zonder abonnement kopen. 

  • maandag 28 maart 2016 21:48

'Overname Sharp door Foxconn deze week afgerond'

Het bedrijf achter de productie en assemblage van de Apple iPhone en iPad heeft al meerdere malen interesse getoond in het noodleidende Sharp. Sharp is vooral bekend van LCD Displays. Foxconn zou 3,1 miljard euro over hebben voor de overname.

  • maandag 28 maart 2016 08:48

Onmisbare apps tijdens Pasen

Dit paasweekend staat voor velen in het teken van chocolade, eieren en paashazen. Wij hebben voor jou drie onmisbare iPhone apps gevonden die jouw Pasen nog leuker maakt.

  • zondag 27 maart 2016 22:15

Waarom de iPhone SE een succes zal worden

Zoals veel van onze bezoekers weten is de iPhone SE officieel te pre-orderen vanaf 29 maart. Via onze site kun je hem natuurlijk al bestellen, maar de eerste leveringen worden pas rond 5 april verwacht. Zonder dat mensen de nieuwe smartphone in het echt gezien of gevoeld hebben kopen mensen hem al, in dit artikel proberen we dat te doorgronden.

  • zaterdag 26 maart 2016 08:49

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek alle nieuwsberichten, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 1445 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.