Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone nieuws - het laatste Apple iPhone nieuws - alle berichten en artikelen (pagina 169)

Bekijk hier het beste en laatste iPhone nieuws, met artikelen en berichten over Apple, alle soorten iPhones, apps, koopadviezen, reviews, informatie, tips, sociale media, geruchten en meer. Je leest het laatste iPhone nieuws hier als eerste!…

Filter nieuws:

Vervangingsprogramma voor iPhone 5 batterij verlengd

Het vervangingsprogramma dat Apple heeft opgezet voor iPhone 5-apparaten die last hebben van ondermaatse batterij prestaties is verlengd.

  • vrijdag 6 maart 2015 11:32

Apple lanceert wereldwijde campagne 'Shot on iPhone 6'

Voor de nieuwe campagne ligt de focus op de promotie van de fotografie mogelijkheden van de iPhone 6. Hiermee probeert Apple de smartphone naar voren te schuiven als het enige apparaat wat nodig is om goede foto's te maken.

  • dinsdag 3 maart 2015 12:30

De uitdaging voor Apple Watch

De consumenten zijn tot op heden niet erg enthousiast over Smart Watches. Er zijn in totaal nog geen miljoen horloges verkocht in 2014. Zal het het Apple lukken om mensen nu wel enthousiast te maken voor een Smart Watch? 

  • maandag 2 maart 2015 17:14

Force Touch op de nieuwe iPhone 6S?

Force Touch, een techniek waarmee een scherm het verschil tussen een harde en zachte aanraking kan herkennen, zal waarschijnlijk zijn weg naar de iPhone 6S vinden.

  • maandag 2 maart 2015 08:54

Colin Gillis: "Apple te afhankelijk van de iPhone"

Omdat de smartphone markt in een andere fase zit qua groei en verandering, kan de huidige omzet afhankelijkheid van de iPhone voor Apple uiteindelijk schadelijk zijn voor het bedrijf. Dit stelt Colin Gillis, senior technology analyst bij BGC Partners.

  • vrijdag 27 februari 2015 17:53

Apple persevenement op 9 maart

Op 9 maart zal Apple een persevenement organiseren in San Francisco. De uitnodiging luidt 'Spring Forward.', volgens velen een knipoog naar de release van de Apple Watch in de lente.

  • vrijdag 27 februari 2015 09:22

Apple iPhone 6C renders

De geruchten over een iPhone 6C gaan al langer, maar nu heeft 3DFuture een aantal renders gepubliceerd van hoe de iPhone 6C er mogelijk uit komt te zien.

  • donderdag 26 februari 2015 14:25

Siri binnenkort beschikbaar in het Nederlands

Na installatie van de aankomende 8.3 update voor besturingssysteem iOS zal Siri, de spraakassistent van je iPhone ook Nederlands praten.

  • woensdag 25 februari 2015 09:18

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek alle nieuwsberichten, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 1393 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.