Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone nieuws - het laatste Apple iPhone nieuws - alle berichten en artikelen (pagina 53)

Bekijk hier het beste en laatste iPhone nieuws, met artikelen en berichten over Apple, alle soorten iPhones, apps, koopadviezen, reviews, informatie, tips, sociale media, geruchten en meer. Je leest het laatste iPhone nieuws hier als eerste!…

Filter nieuws:

Qualcomm wil importverbod op iPhones in de VS

De strijd tussen Apple en Qualcomm heeft al meerdere staartjes gekregen. Zo dreigt de kwaliteit van de iPhone 8 er op achteruit te gaan door de eeuwige juridische strijd tussen de twee bedrijven. Wie dacht dat de haat en nijd niet erger kon, heeft het mis. Apple vs, Qualcomm heeft namelijk weer een nieuw hoogtepunt.

  • zondag 9 juli 2017 22:53

10 voorspellingen over de iPhone 8 en 7s

In een eerder artikel schreven we al over de voorspellingen van Ming-Chi Kuo omtrent de vingerafdrukscanner in de iPhone 8. In dit artikel maken we een overzicht van alle uitspraken die Ming-Chi heeft gemaakt naar aanleiding van zijn analyses.

 

  • zondag 9 juli 2017 22:44

Met één vinger in- en uitzoomen in Apple Kaarten en Google Maps

In- en uitzoomen is een bekend gegeven: met een knijpende beweging kun je gemakkelijk inzoomen in Google Maps en Apple Kaarten en door de tegenovergestelde beweging kun je ook weer gemakkelijk uitzoomen. Maar wist je dat je ook met maar één vinger hetzelfde voor elkaar kunt krijgen?

  • zaterdag 8 juli 2017 17:16

iCloud handelsmerk aangepast voor augmented reality toepassingen

Apple zet de laatste tijd veel stappen om augmented reality toe te kunnen passen in consumentenproducten. Zo heeft Apple recent de handelsnaam van iCloud aangepast. Waarom Apple dit precies heeft gedaan, kun je hier lezen. 

  • zaterdag 8 juli 2017 17:11

Gestolen of verloren iPhone? Zo vind je hem terug!

Is jouw iPhone gestolen of kwijt? Vervelend! Er zijn een aantal handige manieren die Apple heeft bedacht om jouw iPhone zo snel mogelijk weer op te sporen. Lees hier hoe je dit doet!

  • woensdag 5 juli 2017 08:42

Zo zet je een iPhone terug naar de fabrieksinstellingen

Jouw oude iPhone in de verkoop doen? Dan is het terugzetten van alle start instellingen handig om te doen. In dit artikel leggen wij jou uit hoe je jouw iPhone terugzet naar alle fabrieksinstellingen.

  • dinsdag 4 juli 2017 10:57

Ook concurrentie worstelt nog met vingerafdrukscanner

Terwijl Apple druk bezig is met het ontwikkelen van Touch ID voor onder het scherm, is ook de concurrentie niet stil blijven zitten. Als antwoord op de aanhoudende ruzie tussen Qualcomm en Apple, is het eerstgenoemde bedrijf in de strijd om samen met smartphonefabrikant Vivo als eerste een vingerafdrukscanner in het scherm van een telefoon te verwerken.

  • maandag 3 juli 2017 23:30

Zeldzame Apple sneakers gaan onder de hamer

In de jaren tachtig en negentig bracht Apple op een blauwe maandag een kledinglijn uit. Compleet met petten, riemen en truien, alles versierd met het bekende appeltje. De kledinglijn was geen groot succes en werd dus al snel gestopt. Op de valreep werden er nog een aantal sneakers geproduceerd. Deze sneakers zijn tegenwoordig erg zeldzaam en gewild. Lees hier meer over het ware collectors item.

  • maandag 3 juli 2017 23:22

NL Alert op je iPhone instellen doe je zo!

Ieder jaar wordt er door de overheid om 12:00 precies een NL Alert testbericht verstuurd. Hiermee wordt duidelijk of jouw telefoon goed staat ingesteld om deze noodberichten te ontvangen.

  • maandag 3 juli 2017 10:04

Welk iPhone 7 hoesje of case moet ik kiezen?

Er zijn onwijs veel verschillende hoesjes en cases te koop voor de iPhone 7. Van hard cases, soft cases, book cases, flip hoesjes tot waterdichte iPhone 7 hoesjes. Maar welk hoesje kan je het beste kiezen voor de iPhone 7?

  • zondag 2 juli 2017 22:41

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek alle nieuwsberichten, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 1415 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.