Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone nieuws - het laatste Apple iPhone nieuws - alle berichten en artikelen (pagina 53)

Bekijk hier het beste en laatste iPhone nieuws, met artikelen en berichten over Apple, alle soorten iPhones, apps, koopadviezen, reviews, informatie, tips, sociale media, geruchten en meer. Je leest het laatste iPhone nieuws hier als eerste!…

Alle foto’s van je iPhone/iPad verwijderen doe je zo!

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt; je opslagruimte is vol. Om dan ruimte vrij te maken is het slim om af en toe al je foto’s van je iPhone te verwijderen.

  • woensdag 12 juli 2017 09:27

Zo werkt het basketbalspel in Facebook Messenger

Je leest het goed! Een basketbalspel op Facebook. In de Messenger omgeving van Facebook kun je vanaf nu basketballen tegen vrienden.

  • dinsdag 11 juli 2017 20:37

Instagram tip: reageer op Stories met een foto of video

Instagram heeft een nieuwe functie toegevoegd aan Instagram Stories. Het is nu mogelijk om met een foto of video een reactie plaatsen op iemands Story. Je bent nu nu dus niet meer beperkt tot een aantal leestekens, maar je kunt helemaal losgaan met visueel beeld. Een foto zegt immers meer dan duizend woorden.

  • dinsdag 11 juli 2017 11:55

Zet Siri in iOS 11 in als vertaler

Met Siri kun je iemand bellen of een berichtje sturen. Ook kun vol gemak het weer checken en muziek door Siri laten herkennen. Maar wist je ook dat je Siri prima als vertaler kunt inzetten? Lees in deze tip hoe je dit kunt doen en welke talen beschikbaar zijn.

  • dinsdag 11 juli 2017 11:35

Apple engineers sluiten zich aan bij WebVr Community Group

Apple is flink aan de bak als het om virtual reality gaat. De geruchten omtrent Apples VR-plannen nemen namelijk steeds concretere vormen aan. Zo is met de update naar High Sierra voor de Mac mogelijk om VR-brillen aan het apparaat aan te sluiten en zelf aan de slag te gaan met het maken van virtual reality content.

  • dinsdag 11 juli 2017 11:23

In 2018 lanceert Apple drie iPhones met OLED-display

In het jaar 2017 staat nog een heleboel te gebeuren. Zo wachten we nog braaf af op de lancering van de iPhone 8, iPhone 7s en 7s Plus (update: die laatste twee zijn er niet gekomen, maar de iPhone 8 Plus en de iPhone X(10) wel). Apple is echter ook al druk bezig met een planning voor 2018. In dit artikel nemen we alvast een kijkje in de toekomst.

  • maandag 10 juli 2017 12:44

Fender cureert rockende afspeellijsten voor Apple Music

Het bekende gitaarmerk Fender zorgt ervoor dat mensen met een hart voor rockmuziek helemaal los kunnen gaan en genieten van rockende gitaren met dank aan een aantal loeiharde afspeellijsten op Apple Music. Het bekende gitaarmerk heeft namelijk in samenwerking met Apple Music een aantal afspeellijsten samengesteld. Binnen deze afspeellijsten staat de kunst van Fender gitaren centraal.

  • maandag 10 juli 2017 12:18

Afkicken van je smartphone

Je zou het niet denken, maar er komt een evolutie op gang in de smartphone-wereld. Steeds meer mensen zijn er klaar mee om afhankelijk te zijn van deze gadget, die inmiddels niet meer uit ons leven is weg te denken. 

  • maandag 10 juli 2017 11:35

Veelgestelde vragen iPhone 8: Apple analist geeft antwoord

De spanning, geruchten en vragen omtrent de iPhone 8 en de eventuele Apple iPhone 8 Plus nemen steeds meer toe. Daarom geven wij in dit artikel antwoord op drie veelgestelde vragen. Waaronder de vraag: “Zit de Touch ID in het scherm van de iPhone 8 verwerkt?"

  • maandag 10 juli 2017 11:27

Nieuw notificatiescherm van iOS 11: zo werkt het

De komst van iOS 11 brengt veel veranderingen met zich mee. Zo wordt het in iOS 11 een stuk makkelijker om een alternatief toetsenbord in te stellen en is het direct mogelijk om aantekeningen te maken op vers gemaakte screenshots. Met de gratis update krijgt ook het notificatiescherm een nieuw jasje. Lees hier hoe het vernieuwe notificatiescherm er uit zal gaan zien.

  • maandag 10 juli 2017 11:11

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek alle nieuwsberichten, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 1445 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.