Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone nieuws - het laatste Apple iPhone nieuws - alle berichten en artikelen (pagina 55)

Bekijk hier het beste en laatste iPhone nieuws, met artikelen en berichten over Apple, alle soorten iPhones, apps, koopadviezen, reviews, informatie, tips, sociale media, geruchten en meer. Je leest het laatste iPhone nieuws hier als eerste!…

Vind openbare wifi-netwerken via Facebook

Het is vanaf nu wereldwijd mogelijk om via Facebook Wi-Fi netwerken op te sporen. Het is nu dus voor Facebook-gebruikers mogelijk om publieke netwerken te vinden die door bedrijven worden gedeeld.

 

  • zondag 2 juli 2017 21:07

Downgraden naar iOS 10.3.1 niet meer mogelijk

Downgraden naar iOS 10.3.1 is vanaf nu helaas niet meer mogelijk. Lees in dit artikel waarom Apple hiervoor kiest.

  • zondag 2 juli 2017 20:20

Instagram gebruikt kunstmatige intelligentie om spam aan te pakken

Instagram gebruikt kunstmatige intelligentie om vervelende reacties te weren en verwijderen. Met deze nieuwe aanpak wil Instagram ook spam aanpakken en van social media een fijnere plek maken.

  • zondag 2 juli 2017 20:15

App Store omzet van 7,3 miljard

Wanneer je lijdt aan arithmofobie kun je maar beter stoppen met lezen. In dit artikel zijn namelijk een hoop indrukwekkende cijfers over de groei van de App Store te lezen. En deze cijfers zijn flink.

  • zaterdag 1 juli 2017 22:08

Alternatieve toetsenborden installeren in iOS 11 wordt een stuk makkelijker

Apple weet ons leven, met de komst van iOS 11, weer een klein stukje makkelijker te maken. Iedereen die liever een alternatief toetsenbord wil gebruiken, hoeft na de komst van iOS 11 niet meer door zijn instellingen te graven. Na de update wordt het namelijk mogelijk om nieuwe toetsenborden direct vanuit de gewenste app te installeren en activeren.

  • zaterdag 1 juli 2017 21:59

Het perfecte cadeau voor de echte Apple-liefhebber

Het perfecte cadeau voor iedere die-hard Apple-fan: een collectie van alle iPhones die de afgelopen tien jaar zijn uitgebracht. Medewerkers, vrienden en familie van Oleksandr Kosovan, CEO van MacPaw, gaven het de dertigjarige jarige Job cadeau.

  • donderdag 29 juni 2017 22:31

iPhone 7 volgens Greenpeace duurzaamste product van Apple

Met de campagne van Greenpeace vestigt de organisatie de aandacht op grondstof verspilling door elektronica producenten. In samenwerking met iFixit nam de organisatie verschillende smartphones, tablets en laptops onder de loep.

  • donderdag 29 juni 2017 22:27

RollerCoaster Tycoon Classic voor de iPhone

WOW! RollerCoaster Tycoon voor iOS, eindelijk! Toen we hoorden dat deze game beschikbaar kwam voor de iPhone konden we ons geluk niet op. Terecht? Is het nog zo tof als vroeger of valt het stiekem een beetje tegen? Wij hebben het gespeeld en speciaal voor jou een korte review geschreven.

  • woensdag 28 juni 2017 19:33

iPhone 7 kopen met of zonder abonnement

Helemaal overtuigt van de iPhone 7? Dan kun je op iPhone.nl terecht voor de goedkoopste iPhone 7 met of zonder abonnement. Wij vergelijken namelijk alle vergelijkers en websites met elkaar.

  • woensdag 28 juni 2017 09:47

Siri vragen wat de status van je accu is

Siri heeft meerdere handige functies, zo kan de spraakassistent muziek herkennen en notities maken. Maar wist je ook dat je via Siri de batterij-status van je apparaat kunt opvragen? Zo kun je Siri vragen hoe het met de accu van iPhone zit. Daarbij kan Siri ook vertellen hoe de batterij-status is van apparaten die met bluetooth aan je toestel verbonden zijn.

  • maandag 26 juni 2017 20:42

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek alle nieuwsberichten, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 1445 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.