Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone nieuws - het laatste Apple iPhone nieuws - alle berichten en artikelen (pagina 61)

Bekijk hier het beste en laatste iPhone nieuws, met artikelen en berichten over Apple, alle soorten iPhones, apps, koopadviezen, reviews, informatie, tips, sociale media, geruchten en meer. Je leest het laatste iPhone nieuws hier als eerste!…

Flitsmeister signaleert flitsers nu op iedere Nederlandse weg

Flitsmeister heeft een update gekregen waarin de app jou voortaan ook op de kleinere provinciale wegen voor flitsers, files en politiecontroles waarschuwt. Lees hier meer over de update van Flitsmeister.

  • zaterdag 20 mei 2017 10:52

Wordt dit de nieuwe iPhone 8?

Met deze uitgelekte foto’s van een iPhone 8 mockup krijgen we een klein beetje inzicht in het nieuwe vlaggenschip van Apple. Wat vind jij van dit design?

  • donderdag 18 mei 2017 17:15

Zo gebruik je de persoonlijke hotspot op je iPhone of iPad

Een iPhone en iPad kun je gebruiken als Wi-Fi hotspot voor al je externe apparaten. Dit kan erg handig zijn als je onderweg op je iPad of Laptop wilt werken en geen Wi-Fi verbinding in de buurt hebt. Zo maak je hier gebruik van!

  • woensdag 17 mei 2017 19:00

iPhone 4s schermreparatie steeds duurder

Wanneer het scherm van iPhone 4s jammerlijk genoeg kapot is gegaan, heb je dubbel zoveel pech. Het scherm van je iPhone is naast een mozaïek ook een kostbaar grapje geworden.

  • woensdag 17 mei 2017 16:16

Ongelimiteerd internetten met Tele2

Tele2 gaat de strijd aan met T-mobile en verklaard de prijzenoorlog voor geopend. Tele2 kondigt een nieuw abonnement met onbeperkte data aan voor slechts 25 euro aan. Je krijgt daar niet alleen onbeperkt veel MB’s voor, maar ook bellen en sms’en zal ongelimiteerd aangeboden worden.

  • dinsdag 16 mei 2017 21:47

Apple gaat eigen series en films produceren

Als je wilt werk als hoofd programmering voor alles omtrent tv-series en films dan kun je nu sollicteren op deze functie bij Apple. Het techbedrijf gaat namelijk volop inzetten op het ontwikkelen van eigen series en films. 

  • dinsdag 16 mei 2017 13:54

iPhone 8 overschrijdt magische grens

Ja hoor daar zijn we weer! Over de iPhone 8 wordt nog druk gespeculeerd. Zo nu ook door een analiste van Goldman Sachs. Na wat onderzoek concludeert Simona Jankowski dat de prijs hoger ligt dan je hoopt.

  • maandag 15 mei 2017 12:17

Apple support-app: makkelijk en snel een afspraak maken

Wanneer je iPhone of een ander Apple product niet meer goed werkt wil je natuurlijk zo snel mogelijk een passende oplossing en reparatie. Met de nieuwe Apple Support-app kan dit snel geregeld worden. Via de app is het namelijk mogelijk bliksemsnel een reparatie-afspraak te plannen.

  • maandag 15 mei 2017 12:13

Binnenkort geen MacBooks of iPads mee in handbagage

Staat er binnenkort een reis naar Amerika op de planning? Dan bestaat er een kans dat je niet urenlang kunt scrollen op je MacBook en iPad. Lees hier het hoe en waarom.

  • zondag 14 mei 2017 22:21

Apple-medewerkers testen thuis de Siri-speaker uit

Er zijn al mensen met de enige echte Siri-speaker in huis. Want hoe kun je een product nu beter testen

  • zondag 14 mei 2017 22:15

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek alle nieuwsberichten, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 1445 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.